оптимизация за търсещи машини представят уебсайт Email Extractor

Архив за категорията 'ST (93) "

Заобиколен от мистерия, вино Caballo Loco не донесе в прибирането на реколтата и нейното етикета или гроздето. Това всъщност е нарязан на няколко грозде и реколти, която започва да се използва в 90-те години по Jorge Coderch команда, "Caballo Loco", която даде името си на виното.

По това време имаше няколко барела сортове Cabenet Совиньон, Каберне Фран, Мерло и Малбек от реколти 1990 и 1993 г., но в намалени количества достатъчни за сортова линия. Така винарната реши да създаде своя Top, на Caballo Loco.

През 1994 г. половината от цевта е била използвана за локо Caballo номер 1, а другата половина се смесва и се оставя настрана за номер 2 и така нататък. Всяка реколта 50% от предишното добавя тока.

The бр.12, че вкусът е 50% от реколтата през 2007 г. и 50% от култури в периода между 1990 и 2006 година.

Лична Рейтинг: ST (93+)
-
Чили - Maipo Valley, Колчагуа и Курико - 14,6% - Каберне Совиньон, Карменер, Малбек и Мерло - 18 месеца в дъбови бъчви - Вносител Равин
-
R $ 260.00

  • I вкуси от # 9 и хареса много, но изглежда, че това е още по-добре. Visual интензивен рубинен, интензивни плодови аромати, като череша, манго, сос от сливи, кожа, и прекрасен карамел. Вкусът показа добро тяло, концентрирани, копринени танини, добра киселинност, добре балансирано, с добре изработени дърво, което не се припокрива плода. Доста дълго. Определено един vinhaço!

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Всеки знае, че пещерата Geisse е един от най-уважаваните и признати пенливи производители в Бразилия и по света. Но малцина знаят, че сега подписва Champagne Premier Cru.

В следобедните часове на събота имах привилегията да вкусят от първа ръка, първата блога публикуване на лично мнение по първата партида от Champagne Cave Geisse Philippe Dumont Premier Cru, бутилка No. 00176 от 1500 произведени. Това Champagne е резултат от партньорството между двете семейства, които споделят една и съща работа, философия, френската Дюмон и бразилския Geisse.

Проектът започна през 2007 г., когато Geisse получена в винарна му в Pinto Bandeira, Френската Philippe Дюмон, някои собственик над 5 дка Premier Cru в Chigny-ле-Roses - Reims, с над 300 годишна традиция в региона , Филип беше доволен от качеството и стила на пенливи изготвен от Mario Geisse, и родството дължи на работна философия на двете семейства се озовава в покана за Mario Geisse ще произведе първия шампанското с бразилския етикета.

Има 1500 бутилки, тъй като обемът на производството в земите с Premier Cru наименование е много ограничен и стойността на районите с това ниво на качество може да достигне 1,5 милиона евро на хектар. От 200 села в Champagne, само 43 имат право да използва името Premier Cru, обозначаването, предоставена на много малко производители в региона за висока функция на качеството и местоположението на своите лозя.

Лична Рейтинг:
ST (93) - 50% Шардоне / Pinot Noir 50% - 12.5% ​​- Производство на хектар: метод за вземане: - - Септември: 8 000кг Harvest Champenoise / Традиционен - Ферментация време: Прибл. 180 ден - времето на узряване: 36 месеца - съдържание на захар: 12 грама на литър - производство: 1500 бутилки - R $ 290,00 в Victoria.

  • Visual бледожълто слама, perlage с малки мехурчета, многобройни и добра устойчивост. Носът показва нотки на бриош и печене Доминиращият (без тост), бели плодове, както и много видни минерална. Вкусът е с добра киселинност, плътен, с добра концентрация на бели плодове, отлична устойчивост и вкусна послевкус, особено дрожди. Трябва да се подобрят с няколко години на изба. Голяма шампанско, достоен за това партньорство между две големи производители.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Произвежда само в най-добрите години, виното Регионално Алентехо, червено Spur Private Selection 2008 на възраст от 12 месеца във френски дъбови бъчви, последван от друг етап от 18 месеца в бутилка преди да отиде на пазар. В ретро личността 2008 г. е резултат от пролетта свежест, екстремни летни условия и селекцията на сортове, DOC Alicante Bouschet, Арагонес и Сира. Голяма заслуга за успеха на това вино се дължи на Australian винопроизводителя David Baverstock.

Лична Рейтинг: ST (93) - Португалия - Alentejo - Alicante Bouschet, Арагонес и Сира - 14,5% - златен медал в световен мащаб конкурса Брюксел 2012 Prix Excelência- 2011 Wine Magazine

Visual силен, ясен и светъл гранат. Първоначалните аромати, напомнящи за слива в сироп, печена, леко флорални и прекрасна минерална фон. Вкусът е на мазнини, елегантен, добра киселинност и структурирани танини, с отличен баланс. Long ароматен упоритост, с добра концентрация на плодове. Фини и оживени Неговите танини показват началото на тяхната възраст, което вярваме в голям потенциал стареене. А виното, което призовава за чаша след друг, не уморена. Ястия Идеалните съвпадение са лов основа или меки сирена.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Guaramare 2009

.Vinhos PERA MANCA branco 2004( st 93)e FRUNTESPINA GRAN RESERVA 2001( st 90) armonizaram muito bem com o prato farto e delicioso . Обичан от мнозина и мразен от малцината, които го говорят и наемник, истината и говори с морски дарове на скара морето е несравнимо .Vinhos PEAR Manca бяло 2004 г. (ст 93) и FRUNTESPINA GRAN RESERVE 2001 г. (90-ви) armonizaram много добре с сърдечен и вкусно ястие.
тел 3272.1300