31 korrik Space Extraplus Gourmet Supermarket brenda Tregut Kopshti në Kovi e Shuas (Victoria), The Vines e projektit Mendoza është duke u paraqitur nga një prej autorëve të saj, winemaker argjentinas Pablo Gimenez Riili.

Projekti ndodhet në Mendoza, Argjentinë, në rrëzë të Andeve, është idealizuar nga amerikan Michael Evans dhe Pablo Gimenez nga Argjentinës Riili. Është nënndarje e parë e vreshtave në Argjentinë, e cila tani bëhet një "turistik verë".

Ju mund të kthehet ëndrrën tuaj në realitet, me mundësi për të vetë një vresht dhe të prodhojnë verën e tyre, me nënshkrimin e saj.

Nuk do të kemi një provë të verërave të prodhuara në vend dhe mund të krahasohet me etiketa të tjera të mëdha të rajonit. Së shpejti më shumë lajme.

Ndiqni jetojnë jetën në Twitter Blog

Gëzojnë e faqes Blog Living Jeta në Facebook