31 јули, гурманските супермаркет простор Extraplus во рамките на пазарот градина во Чове на Shua (Викторија), лозата на Мендоза Проектот се презентирани од страна на еден од неговите творци, аргентинскиот произведувач на вино Пабло Gimenez Riili.

Проектот се наоѓа во Мендоза, Аргентина, во подножјето на Андите, е идеализирана од страна на американски Мајкл Еванс и Пабло Gimenez од Аргентина Riili. Тоа е првиот оддел на лозовите насади во Аргентина, која сега станува "вино одморалиште".

Може да се претвори твојот сон во реалност, со можност да поседувате лозјето и производство на вино, со нејзиниот потпис.

Таму ќе имаме дегустација на вина произведени на лице место и може да се спореди со другите големи етикети на регионот. Наскоро повеќе вести.

Следете ги Блог живеење на Твитер

Уживајте на страната Блог живеење на Фејсбук