Сеарцх Енгине Оптимизатион сајт субмит емаил ектрацтор

Архива за 'Видео' Цатегори

9. Програм серије Аппрентице Соммелиер. У овом поглављу ћете сазнати више о хармонизацији.


8 програма серије Аппрентице Соммелиер. У овом поглављу ћете сазнати више о бразилским вина.


7. серија Аппрентице Соммелиер. У овом поглављу ћете научити о предјело вина.

6 Програма серије Аппрентице Соммелиер. У овом поглављу ћете знати када, како и зашто декантирати вино.

5 програма серије Аппрентице Соммелиер. У овом поглављу ћете мало о врстама грожђа уче. Како постоје многи Витис, служе вина и шта изазове тако да постану добри вина. Ви ћете знати највећих произвођача аутохтоних грожђа. У ствари, знаш шта мислим аутохтони?

Сабрагем у француској сабраге, је назив технике за отварање боцу шампањца или шампањца са сабљом. Он је постао популаран након Француске револуције, када је Наполеон Бонапарта, на коњима није могао да уради традиционални отварање сервиса, па је користио свој мач да обезглавити неколико боца шампањца који је освојио мадам Клико (удовица Цликцуот). Фраза овековечио: "У победи је заслужена, неопходно у поразу"

Да ли желите да се упустим у ову Еве новогодишњу овде су неке драгоцене савете цопиладас часописа Подрум:

  • Место за догађај требало би да буде свеобухватна и без утиснутим објеката.
  • Присутне да присуствују догађају мора стајати иза њега, никада испред, јер стакло уско грло ће одлетети неколико метара.
  • Боца ће бити посечен мора да буде добро охлађен (6 ° Ц је идеална) и не треба јој тресу се не повећа унутрашњи притисак. Ова ставка је од фундаменталног значаја, јер, ако течност је вруће, флаша може да експлодира кад сабља експлодира. Препоручује се да је у кофу леда и воде најмање два сата пре сабрагем.
  • Уклоните све капсулу која окружује врат боце.
  • Веома је важно да пронађу спојеве стакла, која раздваја две половине боце. Алат који се користи за отварање би требало да тачно прати амандман на врату бочице.
  • Интересантно предлог је да платно салвета је везана за металну жицу која држи чеп. Стога, када држи салвету током сабрагем, врат (прикључен на салвети) неће одлетети, избегавајући било какву штету или повреде.
  • Осушите боцу тако да га можете држати са пуном чврстине.
  • Држите боцу умотан у салвету са једном руком. Бочица треба да буде у нагнути положај, тако да може да мач клизи кроз стакло да достигне испупчени уста део врата.
  • Ударац мора бити сува и чврста. Унутрашњи притисак на цилиндар ће изазвати остатак сервиса. Обично врат од цео број, остављајући глатку површину на уста боце. Ако вино је добро охлађен свака течност ће бити изгубљени. Може бити, међутим, неки губитак гаса, зато препоручујемо да користите скупе боце да вежбају. Тада ће сви уживати у шампањац и странка ће бити потпун.

Ево неких видеа:
Као што је обећано након трећем поглављу СОММЕЛИЕР приправника наравно, представио Диду Руссо, уредник блога ввв.диду.цом.бр . За оне који су пропустили прво поглавље> овде , други> овде , а трећа овде . Циљ је да се помогне људима који су заинтересовани у вину и често не могу да приуште да се курс, било због недостатка новца, или недостатка времена или немају курсеве у својим градовима.

Као што је обећано након трећем поглављу СОММЕЛИЕР приправника наравно, представио Диду Руссо, уредник блога ввв.диду.цом.бр . За оне који су пропустили прво поглавље> овде и други> овде . Циљ је да се помогне људима који су заинтересовани у вину и често не могу да приуште да се курс, било због недостатка новца, или недостатка времена или немају курсеве у својим градовима.

Као што је обећано после другог поглавља соммелиер шегрт представио Диду руског Блог Едитор ввв.диду.цом.бр . За оне који су пропустили прво поглавље> хттп://ввв.вивендоавида.нет/?п=34676 . Циљ је да се помогне људима који су заинтересовани у вину и често не могу да приуште да се курс, било због недостатка новца, или недостатка времена или немају курсеве у својим градовима.

Диду Русо, један од највећих имена вина у Бразилу, уредник блога ввв.диду.цом.бр , данас је почела да објави серију видеа - Тхе Аппрентице соммелиер. Циљ је да се помогне људима који су заинтересовани у вину и често не могу да приуште да се курс, било због недостатка новца, или недостатка времена или немају курсеве у својим градовима. Блог Ливинг тхе Лифе допао предлог и да ће објавити серију овде. Здравље!