hakukoneoptimoinnin esittää verkkosivuilla email linko

Arkisto 'Meeting Mistral' Luokka

Pinot Noir Bairrada?

Portugalin tuottaja Carlos Campolargo, puhuu blogi Living Life kokouksessa Mistral, takana kehittäminen viini Pinot Noir rypäleen Bairrada, erittäin mielenkiintoinen, katsoa videon edellä. Campolargo Pinot Noir 2008 on valmistettu rypäleistä oman viinitarhan, on sen viininvalmistuksen valmistettu käymisen pienissä tehtaissa, manuaalinen tai mekaaninen vaihe. Se aikojen 14 kuukautta käytettyjen tynnyriä. Joissain tietyissä vuotta, lisää hieman marja. Tykkäsi enemmän hillitty, tyylikäs hedelmiä, tietämisen arvoista. Se maksaa 123,00.

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti blogi sivu Elämän Facebookissa

Mistral maahantuoja, omistaja yksi parhaista ja Brasilian suurin viinin luetteloita, järjestetään Sofitel Copacabana (Rio de Janeiro), kuudes painos nyt perinteinen tapahtuma Kokous Mistral 2012, 80 tuottajaa ympäri maailmaa. Tapahtuma sai alkunsa 16., 17. ja 18. heinäkuuta, São Paulo, Grand Hyatt.

Tänä vuonna kokoukseen osallistui joitakin kuuluisuuksia Mistral Viini osallistuvat ensimmäistä kertaa henkilökohtaisesti tapauksessa, kuten Paul Hobbs, Dirk Niepoort ja Serge Hochar, omistaja Château Musar ja ensimmäinen "Man of the Year" alkaen Englanti lehden Decanter plus Hubert Billy kuuluisa Champagne Pol Roger, tarjoillaan häät Prince William ja Kate Middleton.

Myös siellä, Francisco Olazabal, Quinta do Vale Meão, portugali Red eniten pisteitä historian Wine Spectator.

Isännät: Ciro Lilla ja hänen vaimonsa Carmen Lila (Mistral maahantuoja Omistajat)

Blogi Living Elämä oli ensimmäistä kertaa tapahtuma ja joitakin näkökohtia tehdä. On inhimillisesti mahdotonta päivässä vain maistaa kaikki viinit. Yksi vaihtoehto kasvaisi yhden päivän tapahtuma Riossa tai kaksinkertaistaa suorituskykyä ajan. Olisi tärkeää ryhmän maiden tuottajille, mikä antaa enemmän ketteryyttä makuista. Olen menettänyt paljon aikaa löytää tuottajille, koska se oli tuottajien luetteloon seurata, ja uskon, että monet hyvin. Näiden lisäksi tiedot, tapahtuma oli täydellinen, sai erittäin hyvän vastaanoton, sää oli erittäin mukava, täydellinen sijainti, hyvä taso kävijöitä ja viiniä kuin mikään oenophile maailma haluaisi olla kuppi, unelma!

Alla on lista aiemmin suorittanut, joka kuten sanoin edellä ollut mahdollista tuottajien määrä, 4 tunnin kuluessa. Etusijalle asetettiin viinejä, jotka tuskin on mahdollisuus maistella ensin hinnan ja sitten niiden rajoitettu tuotantoa.

Vallontano - Luis Henrique Zanini (omistaja-viinintekijä) ja Ana Paula Valduga

Extra Brut LH Zanini 2010 kausi - R 77,00 dollaria - ST (87)

Vallontano vain brasilialainen viiniä Mistral maahantuonti- luettelo, käynnistettiin tapahtuman ja erikoisversio Extra Brut LH Zanini 2010 sato on vain 2500 pulloa tuotetaan perinteisellä menetelmällä. Merkkivalmistajalta painos luotiin tunnettu belgialainen taiteilija Maurice Rosy kunniaksi runoilija Vineyard Vallontano, Luis Henrique Zanini, joka antaa nimensä kuohuviini. Perustuu Pariisissa, Rosy on kirjoittanut satoja klassisia teoksia Ranskan sarjakuva ja hänen työnsä on käännetty kymmenissä maissa. Aikana hänen Ranskassa oleskelunsa, Zanini tapasi Maurice ja hänen vaimonsa Danièle Gerault ja tuli hyviä ystäviä.

Bollinger - Philippe Menguy (johtaja)

Champagne Bollinger La Grande Année Vintage 2002 - R 596,80 dollaria - ST (96)

Tämä samppanja tuotetaan ainoastaan ​​poikkeuksellisissa vuosina ja pidetään tosi alkuun Cuvée Bollinger, korkeimmalla tasolla laadun Champagne. Sinun kokoontuminen on 63% Pinot Noir ja 37% Chardonnay, vain valitut viinit viinitarhojen Grand Cru ja Premier. Käyminen tapahtuu aina pieniä ja vanhoja tammitynnyreissä. Kypsytys kanssa sakan päällä kylmässä kellareissa, on vähintään viisi vuotta. Vastaanota enintään 5 tähteä Decanter.

Pol Roger - Billy Hubert (omistaja)

Samppanja Pol Roger Cuvée Winston Churchill 1999 - R 795,00 dollaria - ST (99)

Yksi parhaista Samppanjat koskaan tuottanut, kuuluu Prestige Cuvée luokkaan ja julkaistiin vuonna 1984 kunniaksi kuuluisa brittiläinen valtiomies Sir Winston Churchill. Kokoontuminen on enimmäkseen Pinot Noir, Chardonnay täydentää. Valitsee vain parhaat hedelmät, tulevat viinitarhojen Vallée de la Marne ja Côte des Blancs. Tämä samppanja on edelleen erääntyvän kellareissa, joutuessaan sakasta hiivojen yli seitsemän vuotta ennen kiinni, mikä antaa sille valtava monimutkaisuus. Sai 94 pistettä Wine Spectator ja peräti 96 pistettä Viini Harraste, joka kuvailee sitä "upea" ja leimattu se paras Champagne kaikkien arvioi lehden.

Cos d'Estournel - Géraldine Santier (johtaja)

Cos D'Estournel 2004 - ST (92) - US 900,00 dollaria

Perustettu alussa yhdeksästoista vuosisata, Château Cos d'Estournel oli adiquirido vuonna 1917 Ginestet perhe. Pian tämän jälkeen Prats perhe otti omistukseen ja Bruno Prats myi kiinteistön. Ei menettää jatkuvuus perhe, poika Bruno, Jean Guillaume pysyi hallinnassa viinitarha. Kanssa gravelly maaperä, Cos d'Estournel poikkeaa Saint Estephe kentät, jotka tarjoavat enemmän merlot viinitarhassaan kuin naapurimaissa aloilla. Viini on runsas ja väkevää väri ja syvä maku ja tyylikäs - hyvin erilainen viinejä Saint Estephe. Lisäksi on huomattava kyky ikääntymiseen.

Paul Jaboulet - Tom Hlasny (johtaja)

Hermitage La Chapelle 2005 (Paul Jaboulet Aîné) - US 993,00 dollaria - ST (97)

Totta legenda, suuri La Chapelle on epäilemättä yksi parhaista ja arvostettuihin viinejä maailmassa. Lehden Wine Spectator valitsi La Chapelle 1961 yhtenä 12 parhaita viinejä vuosisadan kutsutaan "standardi Syrah rypäleen." Pystyy kehittyä pullossa vuosikymmeniä, on uskomattoman rikas ja monimutkainen, tuhlaaminen charmia ja eleganssia. 2005 vuosikerta on mahtava, "vintage vuosisadan" Ranskassa. Kuvaketta.

Joseph Drouhin - Christophe Thomas (johtaja)

Chablis Premier Cru Montmains 2010 (Joseph Drouhin) - US 220,89 dollaria - ST (92)

Erinomainen 1er Cru Chablis, valmistettu rypäleistä pieni viinitarha 1,8ha. Näyttää suuri mineraalisuutta ja on täydellinen kumppani ostereita.

Chapoutier - Pierre-Adrien Fleurant (johtaja)

Hermitage M. de la Sizeranne 2007 (Chapoutier) - US 516,40 dollaria - ST (95)

Tämä erinomainen Hermitage La Sizeranne osoittaa hyvin, koska Chapoutier on suurin keräilijä palkintoja ja korkea muistiinpanoja Rhône. Se osoittaa silmiinpistävää kimpussa, äveriäs ja erittäin monimutkainen. Sen hämmästyttävä rakenne syitä voi kehittyä pullossa yli 15 vuotta. Totta muistomerkki Syrah.

Castello di Ama - Marco ja Lorenza Pallanti (omistajat)

Vigna L'Apparita Merlot 2008 (Castello di Ama) - US 775,10 dollaria - ST (94+)

Yksi suurimmista ikoneista Toscana, L'Apparita on aristokraattinen Merlot joka hinta, "jättää Château Petrus pulaan" sanoin Wine Spectator. 2006 vuosikerta oli mitoitettu peräti 95 pistettä Robert Parker, joka on kuvattu punaisella "moitteeton, erittäin harvinaisen kaunis." Hyvän viinin ja yksi halutuimmista supertoscanos, joka on vieläkin monimutkaisempi ja houkutteleva muutaman vuoden pullossa.

Vietti - Mario Cordero (omistaja)


Barolo Castiglione 2006 (Vietti) -R 297,50 dollaria - ST (95)

Viini "hämmästyttävän hyvä" mielestä Robert Parker, Castiglione on tosi viittaus Barolo, osoittavat suurta ja laatua. Valmistettu viinirypäleitä viinitarhoja Bricco Fiasco, Ravera, Fossati ja Bricco Ravera, on viini, joka näyttää hyvin ominaisuuksia terroir Barolo hienostunut ja kiehtova sarja, joka sai erinomaisen merkille 92+ Parker ja 92 Wine Spectator sato 2006!

Biondi Santi & Castello di Montepó - Valentina Gherardi (johtaja)

Brunello di Montalcino DOCG Riserva 2004 (Biondi Santi) - R $ 2,784.99 - ST (97)

Yksi tunnetuimmista Italian viinit, tämä grand Riserva sai enintään hintaan Gambero Rosso opas, joka on merkitty "ylimääräinen". Tämä on hyvin voimakas, keskittynyt ja pitkäikäinen viini, joka ei tee myönnytyksiä modernia tyyliä. Voi kestää vuosikymmeniä ja vaativat usein monta vuotta pullossa saavutti huippunsa.

Bisol - Roberto Actis (johtaja)

Prosecco di Valdobbiadenessa Cartizze Superiore di Cartizze (Bisol) - US 166,00 dollaria - ST (90)

Rated "Outstanding" Robert Parker totesi tämän kuohuviini kuin "sensaatiomainen" Cartizze on arvostettuihin on Bisol Prosecco ja yksi suurista tähdistä nimi. Cartizze on tunnetuin alue Prosecco alueella ja tämä viini on "Sunny, suupala" sanoin Gambero Rosso. Kanssa valloittava makea kosketus kitalaessa, jakautumisesta suuri tuoreus, on yksi sophistical valintoja Prosecco, arvostetun allekirjoitus Bisol.

Quinta do Vale Meão - Francisco Olazabal (omistaja)

Meão Quinta Vale 2009 - R 385,00 dollaria - ST (98)

Ottelu "Uusi Barca", tehty samalla viinirypäleiden tuottamiseen käytetty kuuluisa Barca Velha. Väkevä, erittäin rikas ja voimakas, erittäin monimutkainen, hän voittaa eniten viinejä Portugalin sokkotestillä järjestämässä Wine Magazine. Todella upea, se oli Portugalin punainen tarkoitettu luettelo "100 Best viinit World" Wine Spectator vuonna 2005.

Quinta da Pellada - Maria Castro (omistaja)

Doda 2005 (Quinta da Pellada) - US 243,77 dollaria - ST (94+)

Dirk Niepoort ja Alvaro Castro Quinta da Pellada - kaksi ylistetyn viininviljelijöiden Portugali - ovat luoneet neljä kättä viinin, joka yhdistää parhaan Dão alueen kuuluisa punainen aromaattinen ja täynnä hienouksia, jossa rakenne ja keskittyminen viinejä Douro, entiseltä nimeltään Data, Doda nimi muodostuu alkutavuista kahdella alueella. Punainen herkkä tuotanto on jo ottanut Portugalin kriitikot yhtenä tasokkaita viinejä maan. Vaativia kunnioitetaan João Paulo Martins, vnho näyttää "täydellinen yhdistelmä voimaa ja eleganssia." Suuri luominen kaksi suurinta kykyjä Portugalissa.

Quinta do Perdigão - Jose Perdigaon (omistaja)

Quinta do Perdigão Touriga Nacional 2006 - R 228,85 dollaria - ST (92)

Rehevä ja aromaattinen Quinta do Perdigão Touriga Nacional valittiin "Suuri punainen Dão" arvostetussa kilpailussa "Paras Dão viinintuottajien päälle". Tämä uusi versio on yksi parhaista koskaan tuottanut, osoittavat suurta monimutkaisuutta ja eleganssia sekä kaikki vertauskuvallinen hahmo Touriga. Se on jo mainittu parhaan joukossa 15 viinejä Portugali João Paulo Martins.

Niepoort - Dirk Niepoort (omistaja-viinintekijä)

Niepoort Harvest 1998 (Niepoort) - US 198,00 dollaria - ST (95)

Tämä on herkullinen Harvest Tawny yhdestä sadosta, vuotiaiden puuhun vähintään seitsemän vuotta. Erittäin pehmeä ja kutsuva, monimutkaisia ​​ja huumaava tuoksu, osoittaa suurta läsnäolo suuhun.

Campolargo - Carlos Campolargo (omistaja-viinintekijä)

Campolargo Pinot Noir 2008 - R 123,00 dollaria - ST (91)

Erinomainen punainen tuottama Campolargo kanssa Pinot Noir rypäleen. Joissain tietyissä vuotta, lisää hieman marja. Se on tyylikäs ja monimutkainen viini.

Bodegas Chivite - Oscar Alvarez (johtaja)

Colección 125 Reserva 2005 (Chivite) - US 248,00 dollaria - ST (91)

Yksi punainen kuvakkeet Espanjasta Decanter, erinomainen Colección 125 Reserva osoittaa suurta luokkaa ja monimutkaisuus parhaalla espanjalaiseen tyyliin.

Napa & Pintia - Puhdistus Mancebo (johtaja)

Pintia 2006 (Bodegas Pintia) - US 293,00 dollaria - ST (91)

Pintia fantastinen on suuri punainen tuottama Vega Sicilia kehittyvillä alueella Toro. Hänen ensimmäinen kausi, on jo saanut 95 pistettä Robert Parker ja Jancis Robinson paljon kiitosta, että ehdolla parhaaksi viini Toro jo osoittanut. Vuonna 2003 hänet nimitettiin kunnioitetaan El Mundo parhaaksi Toro viiniä tästä sadosta. Tehokas ja täyteläinen, mutta luokan ja eleganssia, "teräs nyrkki silkkihansikkain" sanoin Steven Spurrier.

Tokaji Aszú 3 puttonyos 2002 (Oremus Tokaji - Vega Sicilia) - 500 ml - R 178,00 dollaria - ST (93)

Oremus on fantastinen Vega Sicilia Rosendahl omaisuutta Unkarissa. Sen viinit ovat tahraton, tuotetaan samalla perfektionismi, että Rosendahl työllistää Ribera del Duero. Tässä on epäselvää oksidatiivista luonne hieman maalaismainen Tokajis, mutta hyvin voimakas ja hedelmäinen tuoksu ja kaunis läsnäolo suuhun.

Bodegas Valdemar - Roberto Alonso (johtaja)

Conde de Valdemar Gran Reserva 2004 (Bodegas Valdemar) - US 198,50 dollaria - ST (91)

Yksi arvostetuimmista viineistä Rioja, Valdemar Gran Reserva Conde kypsytetään kaksi vuotta tammitynnyreissä, osoittavat suurta hellyyttä ja monimutkaisuus, tyyliin punainen klassikko Rioja.

Pesquera - Miguel Angel Bocos (johtaja)

Pesquera Janus Gran Reserva 2003 - R 766,00 dollaria - ST (96)

Alejandro Fernandez luotu Pesquera, yksi ensimmäisistä viinejä alueen vuonna 1972. Vuoden 1995 oli erikoinen Ribera del Duero, joka oli pullotettu ensimmäinen Janus, vakava viini, karu, meijeri sävyjä, mausteinen tammi, nahka ... .complexo .

Domdechant Werner - Alessandra Gomes Rodrigues (Sommelier)

Riesling Spätlese Hochheimer Kirchenstück 2005 (Domdechant Werner) - US 145,27 dollaria - ST (91)

Vain 250 tuotettu laatikot ja arvioivat 92 pistettä Wine Spectator, erinomainen Riesling Spätlese Hoccheimer Kirchenstuck kuvattiin "kauneus" lehden, jossa korostettiin sen "kermainen intensiteetti" että "paljastuu useita kerroksia, jättänyt lähtemättömän maku oranssi lopussa. "

Casa Lapostolle - Julien Berthelot (johtaja)

Clos Apalta 2009 (Casa Lapostolle) - US 397,00 dollaria - ST (92)

Clos Apalta palvotaan on tosi myytti, epäilemättä yksi parhaista ja palkittiin viinejä Etelä-Amerikassa. Valmistettu ainoastaan ​​Isossa vuotta, on voimakas ja täyteläinen, jossa yhdistyvät upea terroir Apalta hyvin pienituloisten ja hienostunut ranskalainen kosketus. Hänen pieni tuotanto pelataan maailmanlaajuisesti. Kuvaketta.

Pisano - Daniel Pisano (omistaja)

Axis Mundi Tannat 2002 (Pisano) - US 276,00 dollaria - ST (92+)

Axis Mundi on uusin luominen Pisano, paras tuottaja Uruguayssa. Tämä on paras punaviini super-Tannat, vaikuttava pitoisuus ja valtaa, mutta myös hyvin tasapainoinen, hieno tanniinit ja pitkä jälkimaku. Hän on valmis vain hyvin vanhojen viiniköynnösten rypäleen Tannat, kasvanut pieni tulo, joka antaa sille luokan ja vielä julkaisematon monimutkaisuutta tuotettujen viinien tällä tehokkaalla alue. Varmasti paras punainen Uruguayn tänään.

Paul Hobbs - Hobbs Paul (omistaja)

Paul Hobbs Cabernet Sauvignon Beckstoffer To Kalon Vineyard 2006 - R 994,00 dollaria - ST (96)

Kruununjalokivi joukossa kultti Cabernet Sauvignon Single Vineyard Paul Hobbs, myyttinen Beckstoffer To Kalon, valmistettu rypäleistä viiniköynnösten pidetään paras terroir koko Napa Valley. Kaudella 2002 punainen ansaitsi peräti 100 pistettä Robert Parker, laittoi viini eliitti kiistellyimmistä "kultti viinejä" Yhdysvalloissa. Rich, täyteläinen ja monimutkainen, on yksi suurimmista viinejä ympäri maailmaa.

Jotkut asiakkaat:

Marcelo Copello - Journalisti (Resvista Bacchus) ja viiniä konsultti

Elvecio FAE (Director ExpoVinhos Victoria), Géraldine Santier (johtaja) Cos d'Estournel ja Aucio Steps

Mario Trano, erinomainen blogi www.mondovinho.blogspot.com

Alan Englanti (oenophile) ja amerikkalainen Paul Medder (Sommelier Aprazivel ravintola)

Pedro Dias (Sommelier Gabbiano ravintolassa)

Peter Hermeto (Aprazivel Ravintola)

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti blogi sivu Elämän Facebookissa