søgemaskineoptimering indsende website email emhætte

Arkiv for 'Meeting Mistral' Category

Den portugisiske producent Carlos Campolargo, taler til bloggen Living Life under mødet Mistral, på bagsiden af udviklingen af en vin drue Pinot Noir i Bairrada, meget interessant, videoen ser ovenfor. Den Campolargo Pinot Noir 2008 er lavet med druer fra egne vinmarker, vinfremstilling har sin gæring gjort i små møller, med manuelle eller mekaniske trin. Er alderen i 14 måneder i brugte fade. I nogle specifikke år tilføjer det lidt af bær. Jeg kan godt lide frugt mere behersket, elegante, værd at vide. Omkostninger 123,00.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Importøren Mistral, ejer af en af de bedste og største katalog af vine fra Brasilien, afholdt på Sofitel Copacabana (Rio de Janeiro), den sjette udgave af den nu traditionelle begivenhed Møde Mistral 2012 med 80 producenter fra hele verden. Arrangementet havde sin begyndelse på dag 16, 17 og 18. juli i Sao Paulo, på Grand Hyatt.

Dette års møde featured nogle berømtheder Mistral Vin deltager for første gang begivenheden personligt som Paulus Hobbs, Dirk Niepoort og Serge Hochar, ejer af Château Musar og først "Man of the Year" fra det britiske magasin Decanter plus Hubert Billy, tjente den berømte Champagne Pol Roger ved brylluppet mellem Prins William og Kate Middleton.

Også været der, Francisco Olazabal af Quinta do Vale Meão, portugisisk højest scorende vin i Wine Spectator historie.

Værter: Ciro Lilla og hans kone Carmen Lila (Ejere af importere Mistral)

Bloggen lever livet var første gang ved arrangementet og har nogle overvejelser at gøre. Det er menneskeligt umuligt for en dag bare for at smage alle vine. Én mulighed ville stige med en dag mere arrangement i Rio, eller fordoble realisationstidspunktet. Det ville være vigtigt også at gruppen ved landets producenter og dermed give mere smidighed i vinsmagning. Jeg mistede en masse tid til at finde producenter, som det var med en liste over producenter til at følge, og mange tror også. På baggrund af disse oplysninger, begivenheden var perfekt, var meget godt modtaget, vejret var meget rart, den perfekte beliggenhed, god niveau af besøgende, at enhver oenophile og vin i verden gerne vil have i koppen, en drøm!

Nedenfor er min liste tidligere forberedt, som jeg nævnte ovenfor det var muligt mængde af producenter inden for fire timer i varighed. Blev prioriteret vine, der næppe har en chance for at prøve først efter pris og derefter efter deres begrænsede produktion.

Vallontano - Luis Henrique Zanini (ejer-vinmager) og Ana Paula Valduga

Ekstra Brut LH Zanini 2010 - R $ 77,00 - ST (87)

Den Vallontano kun vingård i kataloget brasilianske importør Mistral, begivenheden lanceret en limited edition og særlige Extra Brut LH Zanini 2010 afgrøde. Er kun 2500 flasker fremstillet ved den traditionelle metode. Etiketten for denne udgave blev skabt af den berømte belgiske kunstner Maurice Rosy til ære for digterens Vineyard Vallontano, Luis Henrique Zanini, der giver navn til den mousserende vin. Baseret i Paris, Rosy er forfatter til flere hundrede klassiske værker af den franske tegneserie og hans arbejde er blevet oversat til snesevis af lande. I sin passage gennem Frankrig, mødte Zanini Maurice og hans kone Danièle Gerault og blev gode venner.

Bollinger - Philippe Menguy (direktør)

Champagne Bollinger La Grande Annee Vintage 2002 - R $ 596,80 - ST (96)

Denne champagne produceres kun i ekstraordinære år og betragtes som den sande top cuvée på Bollinger, det højeste niveau af kvalitet Champagne. Dit assemblage er 63% Pinot Noir og 37% Chardonnay, kun udvalgte vine fra vinmarker Grands og Premiers Crus. Alkoholgæring udføres altid i små og gamle egetræsfade. Modning med bærmen i kolde kældre, er mindst fem år. Modtager de maksimale fem stjerner fra Decanter.

Pol Roger - Hubert de Billy (ejer)

Champagne Pol Roger Cuvée Winston Churchill 1999 - R $ 795,00 - ST (99)

En af de bedste Champagner nogensinde er lavet, hører til den kategori af Cuvée Prestige og blev udgivet i 1984 til ære for den berømte britiske statsmand Sir Winston Churchill. Den assemblage er for det meste Pinot Noir, Chardonnay suppleret med. Vælger kun det bedste frugt, der kommer fra vinmarker i Vallée de la Marne og Côte des Blancs. Denne Champagne modning i kældre forbliver i kontakt med gær bærme i mere end syv år før stikning, giver det enorm kompleksitet. Modtaget 94 point fra Wine Spectator og ikke færre end 96 point fra Wine Enthusiast, der beskriver det som "storslået", og bedømt som det bedste blandt alle de Champagne evalueret af bladet.

Cos d'Estournel - Géraldine Santier (direktør)

Cos D'Estournel 2004 - ST (92) - US $ 900,00

Grundlagt i begyndelsen af ​​det nittende århundrede var Château Cos d'Estournel adiquirido i 1917 af familien Ginestet. Snart efter familien Prats blev ejer Bruno Prats og solgte ejendommen. For at undgå at miste kontinuiteten i familien, søn af Bruno forblev Jean Guillaume styre vingården. Med grusede jord adskiller Cos d 'Estournel felterne Saint Estephe, som giver mere merlot i hans vingård end i tilstødende områder. Vinen er overdådige, koncentreret farve og dybe smag og elegant - meget forskellig fra de vine fra Saint Estephe. Desuden har den stor aldrende potentiale.

Paul Jaboulet - Tom Hlasny (direktør)

Hermitage La Chapelle 2005 (Paul Jaboulet Aine) - US $ 993,00 - ST (97)

Sand legende, den store La Chapelle er utvivlsomt en af ​​de bedste og mest beundrede vine i verden. The Wine Spectator valgte La Chapelle 1961 som et af de 12 bedste vine i det tyvende århundrede, at blive kaldt "standard for Syrah druen." Stand til at udvikle sig i flasken i årtier, er utrolig rig og kompleks, ødsler charme og elegance. 2005 vintage er spektakulære, "vintage af dette århundrede" i Frankrig. Ikon.

Joseph Drouhin - Christophe Thomas (direktør)

Montmains Chablis Premier Cru 2010 (Joseph Drouhin) - US $ 220,89 - ST (92)

Fremragende Chablis 1er Cru, produceret med druer fra en lille vingård på 1,8 ha. Udviser stor mineralitet og er en perfekt ledsager til østers.

Chapoutier - Pierre-Adrien Fleurant (direktør)

Hermitage M. de la Sizeranne 2007 (Chapoutier) - US $ 516,40 - ST (95)

Denne fremragende Hermitage La Sizeranne viser godt, fordi Chapoutier er den største opkøber af priser og høje karakterer fra Rhône viser en slående bouquet og overdådige og stor kompleksitet. Dens fantastiske struktur gør at udvikle sig i flasken i mere end 15 år. En sand monument til Syrah.

Castello di Ama - Marco og Lorenza Pallanti (ejere)

Vigna L'Apparita Merlot 2008 (Castello di Ama) - US $ 775,10 - ST (94 +)

En af de største ikoner af Toscana, L'Apparita er en aristokratisk Merlot, for sin pris, "efterlader Château Pétrus at se skibe" i ord Wine Spectator. 2006 vintage blev bedømt med ikke mindre end 95 point fra Robert Parker, der beskrev vinen som "fejlfri, den sjældneste skønhed." En stor vin og en af ​​de mest omstridte supertoscanos, hvilket er endnu mere komplekst og dragende efter et par år i flasken.

Vietti - Mario Cordero (ejer)


Barolo Castiglione 2006 (Vietti)-R $ 297,50 - ST (95)

En vin "forbavsende god" i udtalelsen fra Robert Parker, Castiglione er en sand benchmark i Barolo, viser stor klasse og kvalitet. Lavet med druer fra vinmarker Bricco Fiasco, Ravera, Fossati og Bricco Ravera, er en vin, der viser godt de kvaliteter af terroir af Barolo i et sofistikeret sæt og fængslende, som fik fremragende score på 92 + Parker og 92 fra Wine Spectator i høsten 2006!

Biondi Santi & Castello di Montepo - Valentina Gherardi (direktør)

Brunello di Montalcino Riserva DOCG 2004 (Biondi Santi) - kr. 2,784.99 - ST (97)

Et af de mest ikoniske italienske vine, modtog denne grand Riserva den højeste pris guide Gambero Rosso, som er mærket af "ekstraordinære". Det er en vin meget kraftfuld, koncentreret og langlivet, hvilket gør ingen indrømmelser til den moderne stil. Kan vare i årtier, og ofte kræver mange år i flasken for at nå sit højdepunkt.

Bisol - Roberto Actis (direktør)

Cartizze Prosecco di Valdobbiadene Superiore di Cartizze (Bisol) - US $ 166,00 - ST (90)

Bedømt "Outstanding" af Robert Parker som påpegede dette mousserende vin som "sensationelle" Cartizze er den mest beundrede af Bisol Prosecco og en af ​​de store stjerner i den pålydende værdi. Cartizze er den mest berømte del af regionen Prosecco, og denne vin er "light, fylder munden" med ordene fra Gambero Rosso. Med en fængslende strejf sødt på ganen, afbalanceret af en stor friskhed, er en af ​​de mest forfinede valg i Prosecco med den prestigefyldte signatur Bisol.

Quinta do Vale Meão - Francisco Olazabal (ejer)

Quinta do Vale Meão 2009 - R $ 385,00 - ST (98)

Den omstridte "Ny Barca", lavet med de samme druer, der anvendes til at fremstille den berømte Barca Velha. Koncentreret, ekstremt rige og magtfulde, meget kompleks, han slog de største vine fra Portugal i en blindsmagning arrangeret af Wine Magazine. Virkelig fantastisk, blev nomineret til den portugisiske røde liste over "Top 100 Wines of the World" fra Wine Spectator i 2005.

Femte Pellada - Maria Castro (ejer)

Doda 2005 (Femte Pellada) - US $ 243,77 - ST (94 +)

Alvaro Castro og Dirk Niepoort, Quinta da Pellada - to af de mest roste vinmagere fra Portugal - skabt af fire hænder en vin, der kombinerer det bedste fra Dão regionen, der er berømt for sine rødvine aromatiske og fuld af finesse, med strukturen og koncentrationen af ​​vine Douro Tidligere kaldet Givet navnet Doda er dannet af de første stavelser i de to regioner. En rød-følsomme produktion, der allerede er taget af kritikere som en af ​​de store portugisiske vine i landet. Til den respekterede kritiker João Paulo Martins viser vnho "en perfekt kombination af styrke og elegance." En stor oprettelsen af ​​to af de største talenter i Portugal.

Quinta do Perdigao - José Perdigao (ejer)

Quinta do Perdigao Touriga Nacional 2006 - R $ 228,85 - ST (92)

Den frodige og aromatiske Quinta do Perdigao Touriga Nacional blev valgt "The Big Red Dão" i den prestigefyldte konkurrence "The Best Wine Producer Dan". Denne nye version er en af ​​de bedste nogensinde produceret, viser stor kompleksitet og elegance, plus alle symbolske karakter af Touriga. Er blevet nomineret blandt de 15 bedste vine i Portugal af João Paulo Martins.

Niepoort - Dirk Niepoort (ejer-vinmager)

Harvest 1998 Niepoort (Niepoort) - US $ 198,00 - ST (95)

Dette er en lækker Harvest Tawny fra en enkelt årgang, lagret i træ i mindst syv år. Meget blød og indbydende, med komplekse og berusende bouquet viser stor forekomst af munden.

Campolargo - Carlos Campolargo (ejer-vinmager)

Campolargo Pinot Noir 2008 - R $ 123,00 - ST (91)

Fremragende vin udarbejdet af Campolargo med Pinot Noir. I nogle specifikke år tilføjer det lidt af bær. Det er en elegant og kompleks vin.

Bodegas Chivite - Oscar Alvarez (direktør)

Colección 125 Reserva 2005 (Chivite) - US $ 248,00 - ST (91)

Et af de ikoner reds fra Spanien til Decanter Magazine, den fremragende Colección 125 Reserva viser stor klasse og kompleksitet, den bedste spanske stil.

Alion & Pintia - Oprensning Mancebo (direktør)

Pintia 2006 (Bodegas Pintia) - US $ 293,00 - ST (91)

Den fantastiske Pintia er den store rødvin produceret af Vega Sicilia i det nye Toro-regionen. I sin første sæson, har allerede modtaget 95 point fra Robert Parker og ros fra Jancis Robinson, som nævnt som den bedste vin, du nogensinde har smagt Toro. I 2003 blev han udnævnt af den respekterede El Mundo som den bedste vin fra Toro denne sæson. Kraftfuld og fyldig, men med klasse og elegance, "en knytnæve af stål i silke handsker" i ord Steven Spurrier.

Tokaji Aszú 3 puttonyos 2002 (Oremus Tokaji - Vega Sicilia) - 500ml - R $ 178,00 - ST (93)

Oremus er en fantastisk vingård ejet af Vega Sicilia i Ungarn. Sine vine er pletfri, produceret med den samme perfektionisme, der beskæftiger vingård i Ribera del Duero. Her er ikke klar karakter af nogle oxidative Tokajis mere rustik, men en meget intens og frugtagtig aroma og en smuk tilstedeværelse i munden.

Bodegas Valdemar - Roberto Alonso (direktør)

Conde de Valdemar Gran Reserva 2004 (Bodegas Valdemar) - US $ 198,50 - ST (91)

Et af de mest prestigefyldte vine fra Rioja, er Conde de Valdemar Gran Reserva modnet to år på egetræsfade, der viser stor blødhed og kompleksitet, i stil med klassiske rødvine fra Rioja.

Pesquera - Miguel Angel Bocos (direktør)

Pesquera Janus Gran Reserva 2003 - R $ 766,00 - ST (96)

Alejandro Fernandez Pesquera skabt en af ​​de første vine i regionen i 1972. Året 1995 var speciel i Ribera del Duero, der blev aftappet den første Janus, en vin alvorligt, barsk toner mælk, krydret eg, læder .... kompleks.

Domdechant Werner - Alessandra Rodrigues Gomes (Sommelier)

Hochheimer Kirchenstück Riesling Spätlese 2005 (Domdechant Werner) - US $ 145,27 - ST (91)

Med kun 250 sager produceret og bedømt 92 point ved Wine Spectator blev den fremragende Hoccheimer Kirchenstuck Riesling Spätlese beskrevet som "en skønhed" magasin, som fremhævede dens "cremet intensitet", at "udfolder sig i lag, hvilket efterlader en varig smag af Orange i sidste ende. "

Casa Lapostolle - Julien Berthelot (direktør)

Clos Apalta 2009 (Casa Lapostolle) - US $ 397,00 - ST (92)

Kulten Clos Apalta er en sand myte, uden tvivl en af ​​de bedste og mest tildelt vine i Sydamerika kun fremstilles i store år, den er kraftfuld og fyldig, der kombinerer fantastisk terroir i Apalta med meget lave indkomster og en sofistikeret fransk touch. Hans lille produktion er omstridt i hele verden. Ikon.

Pisano - Pisano Daniel (ejer)

Axis Mundi Tannat 2002 (Pisano) - US $ 276,00 - ST (92 +)

Axis Mundi er den nyeste oprettelsen af ​​Pisano, den bedste producent af Uruguay. Dette er den bedste rødvin af winery, en super-Tannat, imponerende koncentration og magt, men også meget afbalanceret, med raffineret tanniner og en lang eftersmag. Den er fremstillet udelukkende af druer fra meget gamle vinstokke af Tannat vokset med bittesmå indkomster, som giver det en klasse og kompleksitet upubliceret for vine, der fremstilles med dette kraftfulde sort. Afgjort den bedste uruguayanske vin i dag.

Paul Hobbs - Hobbs Paul (ejeren)

Paul Hobbs Cabernet Sauvignon Beckstoffer Til Kalon Vineyard 2006 - R $ 994,00 - ST (96)

Kronen juvel blandt dyrkelsen af ​​en enkelt vingård Cabernet Sauvignon Paul Hobbs, den mytiske Beckstoffer Til Kalon, lavet med druer fra vingården terroir betragtes som den bedste af alle Napa Valley. I høsten 2002, fortjente vinen intet mindre end 100 point fra Robert Parker, sætte vin i eliten af de mest omstridte "kult vine" i USA. Rich, fyldig og kompleks, er en af ​​de største vine fra hele verden.

Nogle gæster:

Marcelo Copello - Journalist (Resvista Bacchus) og vin konsulent

Elvecio Fae (direktør ExpoVinhos Victory), Géraldine Santier (direktør) Cos d'Estournel og Aucio Steps

Mario Trano, den fremragende blog www.mondovinho.blogspot.com

Alan Ingles (oenophile) og amerikansk Paul Medder (Sommelier restaurant Aprazivel)

Pedro Dias (Sommelier restaurant Gabbiano)

Peter Hermeto (Restaurant Aprazivel)

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook