optimizarea motorului de căutare prezinte site-ul de e-mail extractor

Arhiva pentru "vin" Categorie

Turism, gust, caută informații, aceasta a fost o constantă în viața mea în ultima vreme. A revenit recent la Bento Gonçalves, zonă minunată în care mă simt foarte bine, și a fost capabil de a vizita unele fabrici de vin care nu știu încă. Prima oprire a fost la Pizzato, în Valea podgoriilor, unde am fost primit cu amabilitate de către Flávio Pizzato, un partener la fabrica de vinuri.


Devreme Pizzato a fost egal cu alte vinarii din Serra Gaucha, cu sosirea de imigranți italieni, care s-au stabilit în zonă și plantat primele viță de vie. În cazul în care, traiectoria compania a început cu sosirea in 1880 de Antonio Pizzato, originar din regiunea italiană Vicenza în Veneto. După el, acordul a fost atins de fiul său Giovanni, bunicul lui Pliniu Pizzato, agricultura, pe langa pasiunea pentru vin, dragoste pentru viticultură. El a fost responsabil pentru instalarea compania - de la sfârșitul anilor 1960 - în Valea viță de vie, vinurile și să producă la scară comercială. Acest lucru a avut loc în 1998, fiii lui, Flavio, Flavia, Jane și Ivo, a început proiectarea etichetele Pizzato. De atunci, vinul prezintă vinurile mai bine structurate și de calitate, conduse de profilul său de mare, Merlot.


Preparat prin metoda traditionala spumante


Butoaie cameră


Zona de producție

Printre vinurile degustate, cred că toată lumea deja bine stabilit, cum ar fi DNA99 și Chardonnay (cu și fără lemn) DO (denumire de origine Valea Viile) a confirmat calitatea în cupa. Rezervele, cum ar fi Cabernet Sauvignon, Tannat, Merlot și Alicante Bouschet, surprins. Deoarece etichetele de linie Fausto, elaborate cu struguri din viile din Pizzato Dr. Faust, situat în două Lajeados, Serra Gaucha, ca Fausto Brut, Demi Sec Faust, Faust Cabernet Sauvignon și 2011 recolta de Faust Rosé Merlot, a atras atenția asupra . Gust și să tragă concluziile lor.

Vizite - în fiecare zi de la 10h la 17h și în zilele de sâmbătă și de sărbători de la 10h la 18h. Mai multe informații prin e-mail sau prin telefon: (54) 3459.1155 și (54) 3055.0440.

Sâmbătă seara am participat la o degustare de vin delicios vertical cu chilian Don Melchor, partea de sus a gigantului Concha y Toro, restaurantul recent deschis Grotto Grill (o conversație în apropiere), Praia do Canto, în compania prietenilor mei vechi Anja Manuel, Marcos Fonseca și soțiile lor, cu mereu.

Vinăria Concha y Toro este considerat al doilea cel mai puternic brand de vin, simbol de vin chilian din lume, cu 16 premii "Winery a anului" și a recunoscut cele mai prestigioase publicații din industrie, cu scoruri mari la Wine Spectator si Wine Advocate .

Am avut ocazia de a gusta din recolte 2000, 2002 și 2004, vinul cel mai celebru, deoarece Enrique Tirado ca vinificator. În opinia mea, a stat două sezoane: 2000 și 2004, mai sincer și echilibrat.

Don Melchor 2000 | 13,6% alcool | 100% Cabernet Sauvignon | 14 luni in butoaie de stejar francez, 70% de la prima utilizare și de 30% al doilea utilizare.

  • În ciuda vârstei sale, a arătat întreg și în viață. Aroma fermecător, așa cum îmi place. Fructe început să scape, lăsând notele terțiare prelua cutie de trabucuri și gudron. Palatului moale, aciditate medie, iar persistența bun. Orbește risc de a fi un bun Bordeaux. Cred că nu evolueze. Nota: 92/100

Don Melchor 2002 | Alcool 14% | 96% Cabernet Sauvignon și 4% Cabernet Franc | 14 luni in butoaie de stejar francez de 70% de la prima utilizare și de 30% al doilea utilizare.

  • Cel mai greu recolta pentru a evalua. Aroma închis, dar cu gura bine. Structurată, puternic, dar nu suficient pentru a înrobi. S-ar putea dovedi în viitor. Nota: 88/100

Don Melchor 2004 | 14,5% alcool | 94% Cabernet Sauvignon și 6% Cabernet Franc | 14 luni in butoaie de stejar francez de 70% de la prima utilizare și de 30% al doilea utilizare.

  • Excelent în formă de vârf. Aromă intensă cu note de citrice (cires), condimente și negru. Palatului este structurat, elegant și puternic. Confirmă notele ale nasului. Foarte echilibrat. Nota: 94/100

Doar dovedi Nucleele Lot 43 în 2011 (14%), o reducere tradițional de 40% Cabernet Sauvignon si 60% Merlot, care a dovedit deja un eșantion de butoi vertical istoric în crama în 2012, amintesc aici . Doar produse în recolte excepționale cu struguri din Valea podgoriilor (RS), Lot 43 este un tribut adus patriarhul familiei, Giuseppe Crumb, care sa stabilit în număr de lot 43, când a sosit în Brazilia, din Italia, în 1897 .

În greve castron, arată că Brazilia produce deja vinuri rosii de mare calitate. Aromă intensă și complexă. Note de fructe roșii și negre, floral, minerale și lemn subtil, care participă doar ca un adjuvant. Gura moale, proaspăt cu mare aciditate, de asteptare pentru o înghițitură. Structurat. Lung și echilibrat. Un vin fără exces, care foarte bine escortat chiar o Rodizio variat de carne. În opinia mea, este una dintre cele 5 cele mai bune vinuri din Brazilia. Nota: 92/100 | R 100 dolari

Gustat recent Passadouro Reserva 2009 (14,5%), un vin rosu portughez din regiunea Douro, elaborat de oenolog Jorge Borges Serodio, 80% din aceasta, cu mai mult de 20 de struguri de viță de vie în vârstă de peste 60 de ani, a urcat la 100% mori de granit picior. Maturat timp de 18 luni în butoaie de stejar francez, 80% noi și 20% utilizate. Producția de doar 3.800 de sticle. A avut mai multe premii, printre care, 92 (PR), 93 (WS), 5 stele Decanter. Producția de doar 3.800 de sticle.

În vasul a arătat puterea caracteristică de vinuri Douro, o mulțime de fructe și note florale, minerale, balsamic și vanilie. Îmbunătățit foarte mult în timp. Palatului Fat, cu mare aciditate și taninuri pline de viață. Tipul de vin care umple gura și lasă un gust lung și delicios. În ciuda nou dar este echilibrat și elegant. Nota: 94/100 | R 200 dolari în Alentejo Crama

Ultima noapte vin brazilian gustat Dom Cândido patra generație 2009 (13%), Valea Viile (RS). Aceasta se face cu struguri 100% de origine franceză Marselan (încrucișare între Sauvignon și Grenache Cabertnet), de comemorare a patra generație a familiei. Paharul a prezentat o colorație intens, arome care amintesc de fructe negre și condimente. Gust moale, fructe, mai ales echilibrat. Nota: 90/100 - Costă R 60 dolari pe site-ul .

După degustare 1983 culesul recent la casa prietenului André Andrés, am avut ocazia de a gusta din 1991 recolta de un vin care are nevoie de nici o introducere, legendarul Barca Velha. Recolta din 1991 este considerată de mulți ca fiind cel mai bun din ultimii 15 ani. Perfecțiune în fiecare mod.

Vinul din cupa a arătat o privire mai inchisa la cultura precedentă, cu sedimente în suspensie. Nas cu note de prune, lemn de esenta tare, pământesc destul de evident, condimente și măsline. Palatului auster, corpolent, echilibrat între aciditate și conținutul de alcool și structura de taninuri ferme și uscat. Gust confirmă nas cu note de prune, condimente și lemn de esență tare. Persistența destul de mult timp. Un vin în care spațiul de acțiuni de fructe cu note terțiare, la un moment bun pentru a manca, deși unele au apărut pentru a indura mai mult de ani lungi în sticla. Sănătate!

Urmați blog-ul de zi de viață pe Twitter

Bucurați-vă pagina de blog Viața de zi pe Facebook

Mai mult un club de vin trimis winelands. De data aceasta a fost un portughez elegant roșu (Douro), producătorul de Coimbra Mattos. A fost pregătit cu 100% struguri Tinta Amarela (Trincadeira) și a trecut timp de 12 luni în butoi de stejar francez.

Când vorbim despre vinuri de Douro logo-ul se referă la un corp dens, greu și cald (alcool). Dar paharul a fost o altă conversație.

Personal Evaluare:
ST (87)
- Quinta dos Mattos Reserve Ink Yellow 2006-13% - R 89.00 dolari și R 49.75 dolari pentru membrii clubului Winelands.

  • Tinde Visual la maroniu, fără sedimente, curat și luminos. Nas cu note de fructe rosii, floral, vegetal (struguri necoapte) și un fond de pamant ușoară. Gust a arătat elegant, ușor, moale, și fructe la fel de bun echilibru între aciditate și alcool. Media de persistența final. Un vin care nu are anvelope, ușor de băut și gastronomice.

Urmați blog-ul de zi de viață pe Twitter

Bucurați-vă pagina de blog Viața de zi pe Facebook

Abilitatea de a dovedi într-un moment de patru sezoane de Almaviva EPU este un privilegiu, chiar mai multe culturi se produce ca primele două, în 2000 și 2001, iar ultimele două pentru vânzare pe piață în 2008 și 2009. Acest degustare care a fost început cu două vinuri argentiniene de Bodega y Cava Weinert 1980 și 1983 a repetat o calitate deosebita lor pentru a doua oară în bol. Ideea de a organiza acest fără precedent vertical născut dintr-o conversație cu mare Rodrigo Mazzei lui Wine and Travel Blog , unde am terminat repede, punând paharul, trei zile mai târziu, cu prezența unor mai multi prieteni, Rogério Baracho, Dulcino Tozi și Andre ANDRES în casa mea (Balcon trăiesc viața).

Potrivit vin Almaviva, UPC care în limba lor înseamnă "numărul doi" se face în principal cu Cabernet Sauvignon, Carmenere, în regiunea de Puente Alto, Maipo Valley, zona centrala din Chile. Vinul este produs cu struguri din viile noi, 10 ani, situate într-o țară diferită, în Cordillera de Anzi, locul unde clima este foarte similar cu Médoc, Bordeaux, Franta. Conform ghidului Descorchados 2012, diferența de la prima la a doua, este de a folosi pe langa Cabernet Sauvignon și Carmenere sunt incluse Merlot și Cabernet Franc.

Valea Maipo, Puente Alto, a fost recunoscut de peste douăzeci de ani pentru cele mai bune condiții pentru dezvoltarea de Cabernet Sauvignon, unde 85 de hectare, caracterizate de sol pietros, unde iernile sunt reci și ploioase, iar verile au fost marcate de selectat căldură pe timp de noapte și în timpul zilei este proaspăt.

Mai accesibile pentru buzunarul și, în opinia mea, mai bine, mai plăcut decât prima, TOP. Cultura actuală este vândut în Brazilia de către magazinul virtual Wine.com.br , la pretul de 190.00 dolari, mai puțin de jumătate din prima. producție medie anuală lor este de 24 de mii de sticle.

Am avut mari dificultăți în obținerea de informații fiabile despre EPU. Sugerează crama elabora site-ul specific, va ajuta foarte mult, care vrea să treacă informații corecte. De exemplu, site-ul vorbește în strugurii care importă din podgorii vechi, și Descorchados, vorbește despre struguri ... .mescla noi podgorii de struguri și așa mai departe.

Evaluarea de recolte: 2000, 2001, 2008 și 2009 (primul și ultimul)

Almaviva EPU Safra 2000 - (a produs primul) - Cabernet Sauvignon, Carmenere - 14% - ST (92)

  • Intensitate medie grenadă Visual, clar și luminos. Fructe domina notele nas de eucalipt, mentol, balsamic, guava și un fond de condimente. Palatului a arătat proaspăt, mediu de muncă, echilibrat între aciditate și alcool conținut, tanini moi de bună calitate. După-gust confirmă nas, și cu o lungă finală și plăcută.

Almaviva EPU Safra 2001 - Cabernet Sauvignon, Carmenere - 14% - ST (97)

  • Visual rubin intensitate medie, clar și luminos. Nasul a fost adormit de aproape două ore, apoi a deschis și a arătat aceleași caracteristici în anul 2000, eucalipt, mentol, balsamic, guava, dar cu o intensitate mai mică. Palatului onctuos, solid, și lemnul foarte bine plasat subțire. Tanini moi echilibrat, aciditate suculent. O nectarul zeilor !!!

Almaviva EPU Safra 2008 - Cabernet Sauvignon, Carmenere - 14% - ST (91+)

  • Acum caracteristicile schimba prea, nu mai apar în arome găsite în notele la 2000 și 2001 recolte, și da, foarte caramel, vanilie, roșu și fructe negre. Palatului confirmă fructele, organismul bun, grăsimea, lemnul bine plasat, echilibrat și foarte lung.

Almaviva EPU Safra 2009 - Cabernet Sauvignon, Carmenere - 14,5% - ST (92)

  • Un sezon, iar diferenta din nou observat în stil. Spre deosebire de mai devreme, sezonul 2009 are o aromă predominantă de fructe rosii, proaspete, curate, cu lemn intervenind mai puțin în caracter. Palatului aratat recomandate în prospețime, o aciditate mare, a confirmat roșu de fructe, cires si coacaze. Concentrația de alcool și taninurile sale sunt mai mari, dar moliciunea continuă, arătând mare fler. Vinul este gata, dar nu pentru cunoscatori de vin ca am evoluat, nu costă nimic să avem răbdare.

Urmați blog-ul de zi de viață pe Twitter

Bucurați-vă pagina de blog Viața de zi pe Facebook

La invitația prietenului meu Roberto Jr., miercuri seara, 25, a fost participarea la o degustare de vinuri spaniole Importator B-Cube pe Enotria, în care el este aici, în Duhul Sfânt. A fost un turneu foarte interesant de Spania, unde am putut întâlni din 7 regiuni diferite de vin: Penedès, în Navarra, Ribera del Duero, Toro, Rioja și Somontano, o adevărată lecție despre personalitatea fiecărei regiuni. În video de mai sus directorul comercial al importator Valeria Reel vorbește un pic despre importatorul și vinurile degustate.

Spania este o țară muntoasă, cald și uscat, cu mai mult teren pentru viță de vie decât orice altă națiune din lume. Ea este a treia în producția mondială a vinului de producție, după Franța și Italia.

Vinul spaniol trezit o perioadă lungă de timp latente cu sub performanța medie. În prezent, Spania este o țară mult mai vibrant în materie de vin, cu un mare preț raport calitate x. De zeci de ani, doar cea mai renumita regiune din Spania pentru vinurile sale roșii, Rioja, și regiunea clasic de vin alcoolizat, Jerez, s-au remarcat printre vinurile fine internaționale.

În prezent, multe alte regiuni de vin, cum ar fi cele citate mai sus la degustare a vinurilor produc într-adevăr de calitate, unele chiar surprinzătoare.

Al legi vinuri din Spania au o categorie VCPAR la două niveluri: denumire de origine (DO), un rang mai mare (DOC), creat în 1991 până în prezent, Rioja și Priorat sunt singurele regiuni cu nivel DOC (de asemenea cunoscute ca DOCa). Vinurile care nu se califică drept parte din categoria DO de vin de masă numit Vino de Tierra (echivalent cu Vins de pays de Franța).

În opinia mea, punctul culminant al serii a fost Cava Masters 1312 (data de la începutul activității sale) - Penedès - 12% - Xarel ea; Parellada - R 129.00 dolari - ST (91)

Cava este termenul oficial pentru vinul spumant metoda traditionala, produse în principal în Penedes, deși există câțiva producători din restul Spaniei.

Visual paie intensitate medie Perlage galben, subțire, persistent și mare, clar și luminos. Arome intense, note seamănă cu o șampanie paine prajita, brioșe, unt, fructe uscate (alune si migdale), și un dram de fructe proaspete si un fond ușor mineral. Gust efectuate uscat, corp bine, aciditate bună și o mare prospețime. Spumă cremoasă, persistentă finisaj, lung, cu o textură moale și arome de pâine prăjită, fructe albe, și.

Urmat de peste 10 de vinuri, în general, foarte mulțumit, cu excepția în opinia mea, primul alb (SB), care a fost parfumat cu "pisica pipi", Inurrieta ORCHIDEA "Sauvignon Blanc Navarra" (13%) ST (84) £ puternic 76.00 (Ghid Penin 2011: 91 și Medalia de Aur - Concours Mondial de Bruxelles 2008). Potrivit alb: LAUS FLOAREA CHARDONNAY "Somontano" 13,5% ST (90) £ 89.00. Primul trandafir: Inurrieta MEDIODIA Garnacha; Merlot "Navarra" (14%) ST (88) R 76.00 dolari - conform trandafir :. LAUS FLOAREA MERLOT (Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah) "Somontano" (13,8%) R 89.00 dolari Primul roșu : LAUS OAK Merlot; Cabernet Sauvignon; Tempranillo Somontano 13,8% ST (86) £ 89.00. Potrivit Red: IUVENE "Tempranillo" Rioja (13%) ST (86) R 59.00 dolari.

Roșu În al treilea rând: Tempranillo DARDANELOS 04 luni in butoaie noi de stejar francez (13,8) ST (89) £ 89.00 - sticla este foarte frumos, design modern. Camera Red: Inurrieta SUR "Garnacha; Syrah; Graciano "(06 luni in butoaie de stejar american) (14,5%) ST (89) R 76.00 dolari. Roșu cincea: Tempranillo Rioja LORIÑON Crianza 14 luni in butoaie de stejar american (13%), ST (88) R 76.00 dolari. Cea de a șasea și ultima vinului: CARODORUM sale "Tinta de Toro" (10 luni in butoaie de stejar francez) (15%), ST (92+) R 129.00 dolari, corpolent cremă, pentru cei cărora le place stilul, este un vinhaço!

Vinurile vor fi disponibile în viitor Enotria Avenue Rio Branco, 1383, Vitoria - ES, 29055-643

Telefon: 27 3345-8696 / 27 3345-8696

www.enotria-es.com.br

Urmați blog-ul de zi de viață pe Twitter

Bucurați-vă pagina de blog Viața de zi pe Facebook

După provocând multe discuții în lumea vinului pentru a fi votat unul dintre cele mai bune vinuri din lume și a costat 3.59 de lire sterline (aproximativ £ 11.50), Toro Loco Tempranillo 2011, are deja un importator. Wine.com.br a anunțat oficial prin directorul său, Anselmo endlich, pe pagina sa de Facebook, compania a început doar procesul de importul de vin în Brazilia. Vor fi vândute în Brazilia pentru R 25.00 dolari. [email protected] Pentru a rezerva r.

Urmați blog-ul de zi de viață pe Twitter

Bucurați-vă pagina de blog Viața de zi pe Facebook