kereső optimalizálás benyújtani weboldal Email Extractor

Archívum a "Wine" kategória

Utazások, íz, kérjen információt, ez egy állandó az életemben az utóbbi időben. Nemrég visszatért Bento Gonçalves, csodálatos terület, ahol úgy érzem, nagyon jól, és képes volt meglátogatni néhány pincészetek, amelyek még nem tudom. Az első állomás volt Pizzato, a Valley of the Vineyards, ahol fogadta kedvesen Flavio Pizzato, a partner a pincészetnél.


A korai Pizzato egyenlő volt más pincészetek a Serra Gaucha, az érkezés olasz bevándorlók telepedtek le a területen, és elültette az első szőlő. Abban az esetben, a pályáját a cég megkezdte az érkezés 1880-ban Antonio Pizzato, származó olasz régióban Vicenza Veneto. Utána, az üzlet megérintette fia Giovanni, nagyapa Plinius Pizzato, gazdálkodás mellett a szenvedély a bor, a szerelem a szőlőművelés. Ő volt a felelős, hogy telepítette a vállalat - mivel a 1960-as években - a völgy a szőlőültetvények, borok és termelni kereskedelmi szinten. Ez történt 1998-ban, az ő fiai, Flavio, Flavia, Jane és Ivo kezdte tervezése a címkéket Pizzato. Azóta a bor mutatja jobban strukturált és minőségi borok, hajtott a nagy horderejű, a Merlot.


Készítette a hagyományos módszerrel pezsgő


Szoba hordók


A termelési terület

Közül a kóstolt borok, azt hiszem, mindenki már jól bevált, mint a DNA99 és Chardonnay (és anélkül fa) DO (eredetmegjelöléssel völgy Vineyards) megerősítette a minősége a pohár. Tartalékok, mint a Cabernet Sauvignon, Tannat, Merlot és Alicante Bouschet, meglepett. Mivel a címkéket Fausto sor, kidolgozásra szőlő szőlőültetvények Pizzato Dr. Faust található két Lajeados, Serra Gaucha, mint Fausto Brut, Demi Sec Faust, Faust Cabernet Sauvignon és a 2011-es évjárat a Faust Rosé Merlot, hívta fel a figyelmet . Íz és hívni a következtetéseket.

Látogatások - Minden nap 10h a 17h és szombaton és ünnepnapokon 10h 18h. További információ e-mailben vagy telefonon: (54) 3459.1155 és (54) 3055,0440.

A szombat este részt vettem egy függőleges kóstoló a finom chilei bor Don Melchor, tetején a hatalmas Concha y Toro, az újonnan megnyílt étterem Grotto Grill (a közeli beszélgetés), Praia do Canto, a vállalat régi barátom Anja Manuel, Marcos Fonseca és feleségeik, és mindig.

A pincészet Concha y Toro tartják a második legerősebb bor márka, jelképe a chilei bor a világon, és 16 díjat "Az Év Pincészete", és felismerte a legrangosabb ipar kiadványok, a magas pontszámokat a Wine Spectator és a Wine Advocate .

Mi volt a lehetősége, hogy kóstolja meg az évjáratok 2000, 2002 és 2004-ben, az ő leghíresebb bor, mert Enrique Tirado a borász. Véleményem állt két szezonban: 2000 és 2004-ben több őszinte és kiegyensúlyozott.

Don Melchor 2000 | 13,6% alkohol | 100% Cabernet Sauvignon | 14 hónapig francia tölgyfahordóban, 70% az első használat és 30% a második használat.

  • Annak ellenére, hogy az ő korában, megmutatta az egész és él. Aroma bájos, ahogy én szeretem. Fruit elején menekülni, így a tercier jegyzeteket átveszi szivar doboz és kátrány. Lágyszájpad, közepes savasság és jó kitartás. Vakon kockázata, hogy egy jó Bordeaux. Azt hiszem, nem fejlődik. Megjegyzés: 92/100

Don Melchor 2002 | alkohol 14% | 96% Cabernet Sauvignon és 4% Cabernet Franc | 14 hónapig francia tölgyfahordóban 70% az első használat és 30% a második használat.

  • A legnehezebb termés felmérni. Aroma zárt, de a szájban jó. Strukturált, erős, de nem elég ahhoz, hogy elbűvöl. Bizonyulhat a jövőben. Megjegyzés: 88/100

Don Melchor 2004 | 14,5% Alkohol | 94% Cabernet Sauvignon és 6% Cabernet Franc | 14 hónapig francia tölgyfahordóban 70% az első használat és 30% a második használat.

  • Kiváló csúcs formában. Intenzív illat citrusok (cseresznye), fűszerek és fekete. A szájpad épül, elegáns és erőteljes. Megerősíti a jegyzeteket az orr. Nagyon kiegyensúlyozott. Megjegyzés: 94/100

Csak bizonyítani kernelek Lot 43, 2011-ben (14%), a hagyományos vágás 40% Cabernet Sauvignon és 60% Merlot, ami már bizonyított minta történelmi függőleges hordó a pincészet 2012-ben, emlékszem itt . Csak elő kivételes évjáratok szőlő, a Valley of the Vineyards (RS), Lot 43 tisztelgés a család pátriárkája, Giuseppe Morzsa, aki letelepedett a helyrajzi szám 43, amikor megérkezett Brazíliában, Olaszországban, 1897-ben .

A tál sztrájk, azt mutatja, hogy Brazília már termel vörösborok kiváló minőségű. Intenzív és komplex aroma. Megjegyzések a vörös és fekete gyümölcs, virágos, ásványi és finom fa, a részt vevő csak egy kiegészítő. Száj lágy, friss, nagy savasság, amelyben az egy kortyot. Strukturált. Hosszú és kiegyensúlyozott. A bor nem túlzottan, hogy nagyon is jól kísért változatos Rodizio húsok. Véleményem szerint az egyik legjobb 5 brazil borokat. Megjegyzés: 92/100 | R $ 100

A közelmúltban kóstoltam Passadouro Reserva 2009 (14,5%), a portugál vörösbor a Douro régió által készített borász Jorge Borges Serodio, 80%, hogy több mint 20 szőlő régi szőlő több mint 60 éve lépett a 100% láb gránit malmok. Érlelődött 18 hónapig francia tölgyfahordóban, 80% az új, 20% használt. Gyártása csak 3800 palack. Már több díjat, köztük 92 (PR), 93. (WS), 5 csillagos Decanter. Gyártása csak 3800 palack.

A tálba mutatta a jellegzetes erejét Douro bor, sok gyümölcs, és virágos jegyek, ásványi, balzsamos és vanília. Jelentősen javult az idő. Fat szájpad, nagy savasság és élénk tanninokkal. A típus a bor, amely kitölti a szájat és a levelek, hosszú és finom utóízzel. Annak ellenére, hogy az új mégis kiegyensúlyozott és elegáns. Megjegyzés: 94/100 | R $ 200 Alentejo Pincészet

Tegnap este a brazil bor íze Dom Cândido 4. generációs 2009-ben (13%), Valley of the Vineyards (RS). Ez történt 100% szőlő francia eredetű Marselan (kereszt között Sauvignon és Grenache Cabertnet), megemlékezve a negyedik generációs család. A kupa bemutatott egy erős szín, aromák, amelyek emlékeztetnek fekete gyümölcsök és fűszerek. Kóstolja meg lágy, gyümölcsös, főleg kiegyensúlyozott. Megjegyzés: 90/100 - Az ára R $ 60 a helyszínen .

Miután bizonyítva a termés 1983-ban, az utóbbi időben a hazai barát André Andrés, volt alkalmam megkóstolni a 1991 évjáratú bor, amely nem kell bemutatni, a legendás Barca Velha. A termés a 1991 sokak szerint a legjobb az elmúlt 15 évben. Tökéletesség minden módon.

A bor a pohár mutatott sötétebb pillantást az előző termény, a lebegő üledék. Orr jegyzeteket szilva, keményfa, földes egészen nyilvánvaló, fűszerek és az olajbogyó. Szigorú szájpad, testes, kiegyensúlyozott között savasság és az alkohol tartalma és szerkezete tanninok és száraz. Utóíz megerősíti az orrát a tippeket a szilva, fűszer és keményfa. Kitartás elég hosszú. A bor, ahol a gyümölcs részvények tér tercier megjegyzi, egy időben az étkezési, bár úgy tűnt, hogy kitartóbb légy hosszú évekig a palackban. Egészség!

Kövesse a Blog Élet Élet a Twitteren

Élvezze az oldal blogja Living Life on Facebook

Több bor klub küldött a Winelands. Ezúttal egy elegáns vörös portugál (Douro), a gyártó a Coimbra Mattos. Készült, 100% szőlő Tinta Amarela (Trincadeira) és az elmúlt 12 hónapig francia tölgyfahordóban.

Amikor arról beszélünk, borai a Douro logó kapcsolódnak a sűrű, kemény és forró test (alkohol). De az üveg egy másik beszélgetés.

Személyes Értékelés:
ST (87)
- Quinta dos Mattos Reserve Yellow Ink 2006-13% - R $ 89,00 és R $ 49,75 klubtagoknak Winelands.

  • Visual hajlamos barnás nélkül üledék, tiszta és világos. Orr jegyzeteket piros gyümölcsök, virágos, növényi (éretlen szőlő), és egy kis földes háttér. Szájpad megmutatta karcsú, könnyű, puha, és gyümölcs jó egyensúlyt savasság és az alkohol. Átlagos end perzisztencia. A bor nem fárad, könnyen fogyasztható és gasztronómiai.

Kövesse a Blog Élet Élet a Twitteren

Élvezze az oldal blogja Living Life on Facebook

Tudja bizonyítani egy pillanat alatt négy évszak Almaviva EPU egy kiváltság, még növények is készített, mint az első kettő, 2000-ben és 2001-ben és az elmúlt két eladó a piacon, 2008-ban és 2009-ben. Ez a kóstoló, hogy indult két argentin borok Bodega y Cava Weinert 1980 és 1983 megismételték kiváló minőségű, a második alkalommal a tálba. Az az elképzelés, a gazdaság ezt a példátlan függőleges született beszélgetés Rodrigo Mazzei nagy Wine and Travel Blog , ahol gyorsan befejeződnek, amivel a kupa, három nappal később, a jelenléte néhány barátot, Rogério Baracho, Dulcino Tozi és André Andres az én házamban (erkélyes nappali a Life).

Szerint bor Almaviva, UPC ami az ő nyelvükön azt jelenti: "a második" készült elsősorban a Cabernet Sauvignon, Carmenere, a régióban a Puente Alto, Maipo Valley, Chile központi területén. A bor, a szőlő, az új szőlők, 10 éves, található egy másik terület, a Cordillera az Andok, a hely, ahol a klíma nagyon hasonlít a Médoc, Bordeaux, Franciaország. Útmutató szerint Descorchados 2012, a különbség az első és a második, hogy használja mellett a Cabernet Sauvignon és Carmenere szerepelnek Merlot és Cabernet Franc.

A Maipo Valley, Puente Alto, már elismert több mint húsz éve a legjobb feltételeket a fejlesztési Cabernet Sauvignon, ahol 85 hektár, jellemző sziklás talaj, ahol a tél hideg, esős és a nyarak jellemezte kiválasztott meleg éjszaka és a nap folyamán friss.

Könnyebben elérhető, hogy a zsebében, és véleményem szerint, jobb, élvezetesebb, mint az első, TOP. A jelenlegi termés Brazíliában értékesített a virtuális üzlet Wine.com.br , ára 190,00 $, kevesebb, mint fele az első. átlagos éves termelés 24 ezer palack.

Volt nagy nehézségek árán kezd megbízható információkat a EPU. Javasolják pincészet kidolgozza adott oldalon, sokat segít, aki azt akarja, hogy adja át a helyes adatokat. Például, a helyszín beszél az importáló szőlő régi szőlők, és a Descorchados, beszél szőlő ... .mescla új szőlőültetvények a szőlő, és így tovább.

Értékelése évjáratok: 2000, 2001, 2008 és 2009-ben (az első és az utolsó)

Almaviva EPU Safra 2000 - (először elő) - Cabernet Sauvignon, Carmenere - 14% - ST (92)

  • Visual gránát közepes intenzitású, tiszta és világos. Gyümölcsök dominálnak az orr feljegyzései eukaliptusz, mentol, balzsamos, guava és a háttérben a fűszerek. A szájban megmutatta friss, közepesen testes, kiegyensúlyozott között savasság és alkoholtartalom, jó minőségű, puha tanninok. Az utóíz megerősíti az orr, és egy utolsó, hosszú és kellemes.

Almaviva EPU Safra 2001 - Cabernet Sauvignon, Carmenere - 14% - ST (97)

  • Visual közepes intenzitású rubin, tiszta és világos. Az orr aludt majdnem két órán keresztül, majd kinyitotta és megmutatta az azonos jellemzőkkel 2000-ben, eukaliptusz, mentol, balzsamos, guava, de kisebb intenzitással. A zsíros szájpad, testes, vékony, és nagyon jó helyzetben van a fa. Kiegyensúlyozott puha tanninok, lédús savasság. A nektár az istenek !!!

Almaviva EPU Safra 2008 - Cabernet Sauvignon, Carmenere - 14% - ST (91+)

  • Most a szolgáltatások listája is, már nem jelennek meg az aromák található a megjegyzések a 2000 és 2001 évjáratú, és igen, nagyon karamell, vanília, piros és fekete gyümölcsök. A szájban megerősíti a gyümölcs, jó test, kövér, fa jó helyzetben, kiegyensúlyozott és nagyon hosszú.

Almaviva EPU 2009 Harvest - Cabernet Sauvignon, Carmenere - 14,5% - ST (92)

  • Még egy szezonban, és újra észre különbséget stílusban. Ellentétben a korábbi, az 2009-es szezonban funkciók túlnyomó aroma piros gyümölcsök, friss, tiszta, fa zavaró kisebb jellegű. A szájban mutatott szerepelt frissesség, a nagy savasság, megerősítette a piros gyümölcsök, cseresznye és ribizli. A koncentráció az alkohol és a tannin magasabb, de a lágyság folytatódik, mutatja nagy hangulattal. A bor kész, de nem az ínyencek a bor, ahogy fejlődött, nem kerül semmibe, hogy türelemmel.

Kövesse a Blog Élet Élet a Twitteren

Élvezze az oldal blogja Living Life on Facebook

Meghívására barátom Roberto Jr., késő szerdán, 25-ben részt vett egy kóstoló a spanyol bor importőr B-Cube on ENOTRIA, amelyben itt, a Szent Lélek. Ez egy nagyon érdekes kirándulás Spanyolország, ahol találkozhattam 7 különböző régiók Bor: Penedès, Navarra, Ribera del Duero, Toro, Rioja és Somontano egy igazi lecke a személyiség az egyes régiók. A fenti videó a kereskedelmi igazgató az importáló Valeria Reel beszél egy kicsit az importőr és a kóstolt borok.

Spanyolország egy hegyes, forró és száraz ország, több földterület szőlő, mint bármely más nemzet a világon. Ő a harmadik a gyártási világ bortermelése után Franciaország és Olaszország.

A spanyol bor felébredt hosszú nyugalmi időszak átlag alatti teljesítmény. Jelenleg Spanyolország élénkebb ország szempontjából a bor, és a kiváló minőségű ár arány x. Évtizedek óta, csak a leghíresebb spanyol régió a vörös borok, Rioja, valamint a klasszikus régió borpárlat, Jerez, kitűnt között a nemzetközi finom borokat.

Jelenleg sok más borvidékek, mint például a fent hivatkozott ízű borokat termelő valóban minőségi, némelyikük még meglepő.

Al törvények borok Spanyolország egy mt minőségi kategóriát két szinten: eredetmegjelöléssel (DO), a magasabb rangú (DOC), létre 1991-ben eddig, Rioja és Priorat az egyetlen régiók DOC szint (szintén ismert mint DOCa). Borok, amelyek nem minősülnek része a DO asztali bor kategória hívott Vino de Tierra (egyenértékű a Vins de Pays Franciaország).

Véleményem szerint az est fénypontja volt a Cava Masters 1312 (az időpontot az elején a tevékenységek) - Penedès - 12% - Xarel azt; Parellada - R $ 129,00 - ST (91)

Cava hivatalos kifejezés a hagyományos módszer pezsgő, amelyeket főként a Penedès, bár van néhány termelő a Spanyolország többi részén.

Visual közepes intenzitású szalmasárga, vékony, tartós és nagy, tiszta és világos perlage. Intenzív aromák, jegyzetek hasonlít egy pezsgő pirítós, kalács, vaj, szárított gyümölcsök (mogyoró és mandula), és egy kis friss gyümölcs és a kissé ásványi háttér. Szájpad végzett száraz, jó test, jó savak és nagy frissességet. Tejszínes mousse, tartós, hosszú lecsengésű egy lágy, aromák pirított kenyér, fehér gyümölcsök, és.

Követte több mint 10 bor általában nagyon örült, kivéve véleményem szerint az első fehér (SB), amelyet illatos "macska pisilni" erős, Inurrieta ORCHIDEA "Sauvignon Blanc Navarra" (13%) ST (84) Ft 76.00 (Penin Guide 2011: 91 és Gold Medal - Concours Mondial de Bruxelles 2008). Szerint fehér: LAUS VIRÁG Chardonnay "Somontano" 13.5% ST (90) £ 89,00. Első rose: Inurrieta Mediodía Garnacha; Merlot "Navarra" (14%), ST (88) R $ 76,00 szerint - rózsa :. LAUS VIRÁG Merlot (Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah) "Somontano" (13,8%) R $ 89,00 első piros : LAUS OAK Merlot; Cabernet Sauvignon; Tempranillo Somontano 13.8% ST (86) £ 89,00. Szerint a Red: IUVENE "Tempranillo" Rioja (13%), ST (86) R $ 59,00.

Harmadik piros: Tempranillo DARDANELOS 04 hónapig új francia tölgyfahordóban (13.8) ST (89) £ 89,00 - Az üveg nagyon szép, modern design. Red Room: Inurrieta SUR "Garnacha; Syrah; Graciano "(06 hónap amerikai tölgyfa hordóban) (14.5%) ST (89) R $ 76,00. Ötödik piros: Tempranillo Rioja LORIÑON Crianza 14 hónapos amerikai tölgyfahordókban (13%), ST (88) R $ 76,00. A hatodik és egyben utolsó bor: CARODORUM a "Tinta de Toro" (10 hónap francia tölgyfahordóban) (15%), ST (92+) R $ 129,00, testes, krémes, azoknak, akik szeretik a stílust, egy vinhaço!

A bor lesz elérhető a jövőben ENOTRIA Avenue Rio Branco, 1383, Vitória - ES, 29055-643

Tel: 27 3345-8696 / 27 3345-8696

www.enotria-es.com.br

Kövesse a Blog Élet Élet a Twitteren

Élvezze az oldal blogja Living Life on Facebook

Után, hogy nagy vita a bor világában, amiért megszavazta az egyik legjobb borok a világ és a költségek 3,59 £ (körülbelül £ 11,50), a Toro Loco Tempranillo 2011, már egy importőr. A wine.com.br hivatalosan jelezték annak igazgatója, Anselmo Endlich, a Facebook oldalon, a cég még csak most kezdődött a folyamat importáló bor Brazíliába. Adnak el Brazíliában R $ 25.00. [email protected] lefoglalásához r.

Kövesse a Blog Élet Élet a Twitteren

Élvezze az oldal blogja Living Life on Facebook