optimizarea motorului de căutare prezinte site-ul de e-mail extractor

Arhiva pentru "mass-media" Categorie

Începând cu această lună, cel mai mare club de vin din America Latină lansează ClubeW Unul Scopul acestui nou semnătură este de a permite unul dintre pilonii care sustine compania de la înființarea sa :. Uncomplicate și democratizarea lumea vinului. Pentru aceasta, compania a aderat la calitate x prețul cu unic curator de o sumă fixă: 25 dolari, fiecare flacon.

Acum, clubul are trei versiuni: una ClubeW cu vin întotdeauna ușor să bea, și să se armonizeze cu o calitate excelenta x preț; ClubeW Classic, cu selecții din principalele terroirs ale lumii și ClubeW Premium cu copii de excelență, nobile și viță de vie cu productie limitata.

Prima selecție de vinuri, în luna februarie, va fi de vinuri din Chile: un Cabernet Sauvignon Reserve St Helena și Helena Reserva Carmenere.


Nicolás Catena Zapata este noul copil poster al băncii campanie globală Itaú, a cărui temă: "Eu sunt un latino Global american", rămâne în vigoare. Omul de afaceri argentinian, proprietarul de bodega vechi de un secol Catena Zapata, Mendoza, principala regiune de vin din Argentina, se alătură o echipă care include alte nume latino-americane majore - ca balerina Paloma Herrera, Calvin Klein designer de Francisco Costa, actriță Alice Braga și artistul Vik Muniz - să dea contribuția lor la harul marca a instituției financiare și se adaugă chiar mai mult credibilitate pentru produsele și serviciile în ochii clienților din întreaga America Latină.

Catena Zapata. Global America Latină. (360p H.264-AAC) de la Ana Ricci pe Vimeo .

Cu ParanoidBR producție impecabil, filmul este de trei minute de la intrarea plasament, aducând mesajul de optimism Zapata milioane de cetățeni.

În scenariul, se spune cum să transforme o afacere de familie într-o întreprindere mare, lasand publicul sa saliveze de a prezenta, cu simpatie și limba lor maternă, viile de la care marca de vin Catena Zapata. Un documentar despre viața de antreprenor de succes a fost de asemenea produs. Via: Publicitate Portal

Urmați blog-ul de zi de viață pe Twitter

Bucurați-vă pagina de blog Viața de zi pe Facebook