søgemaskineoptimering indsende hjemmeside e-mail emhætte

Arkiv for 'Media' Category

Starter i denne måned, den største vin klub i Latinamerika lancerer ClubeW One Formålet med denne nye signatur er at aktivere en af de søjler, som opretholder selskabet siden dets grundlæggelse :. ukomplicere og demokratisere verden af vin. Til dette har virksomheden tiltrådte kvalitet x pris med unikt kurateret af et fast beløb: $ 25, hver flaske.

Nu har klubben tre versioner: Én ClubeW med altid let vin at drikke, og at harmonisere med fremragende kvalitet x pris; ClubeW Classic, med markeringer af de vigtigste terroirs i verden, og Premium ClubeW med kopier af topkvalitet, ædle og vinmarker med begrænset produktion.

Det første udvalg af vine, i februar måned, vil være af chilenske vine: en Cabernet Sauvignon Reserve St. Helena og Helena Reserva Carmenere.


Nicolás Catena Zapata er den nye plakat barn af den globale kampagne bank ITAÚ, hvis tema "Jeg er en global latinamerikansk" er i kraft. Den argentinske forretningsmand, ejer af den århundrede gamle bodega Catena Zapata, Mendoza, den vigtigste vinregion i Argentina, slutter et hold, der omfatter andre store latinamerikanske navne - som ballerina Paloma Herrera, Calvin Klein designer Francisco Costa, skuespillerinde Alice Braga og kunstneren Vik Muniz - for at give deres bidrag til nåde mærke af den finansielle institution og tilføje endnu mere troværdighed til dine produkter og tjenester i øjnene af kunderne i hele Latinamerika.

Catena Zapata. Den samlede latinamerikanske. (360p H.264-AAC) fra Ana Ricci på Vimeo .

Med upåklagelig produktion ParanoidBR er filmen tre minutter af indtaste placering, hvilket bringer budskabet om optimisme Zapata millioner af borgere.

I scriptet, fortæller, hvordan du aktiverer en familievirksomhed i en stor virksomhed, forlader publikum savle at forelægge med deres sympati og deres modersmål, vinmarker, hvorfra vinen mærke Catena Zapata. En dokumentarfilm om livet i succesfuld iværksætter blev også produceret. Via: Reklame Portal

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook