Сеарцх Енгине Оптимизатион поднесе сајт емаил ектрацтор

Архива за 'Бразила Категорија

Још један куп? Документарни ће се бавити историјом вина у Бразилу, њен настанак, очекивања које се врте око ње, остављајући садашњост, наравно, домаће произвођаче. Већина ове авантуре кроз винограде ће се бициклом. То је предлог француског, Жил-Гауберт Турпин, и Бразилиан, Андреа Постига. За квалитет документарац преведен на неколико језика и емитују у неколико земаља им је потребна наша помоћ сарађују.>
овде .

Алмауница 2012 Сира, црвено вино направљен од винограда у долини (РС) Регион, где остављају неке од најбољих црвених Бразила, је моје вино у недељи. Алмауница винарија је производњом велике вина, то Сира као, Роунд, Софт, комплекс, пролази 18 месеци у храстовим бурадима, која је погодила ме веома добро израђен, не нарушавајући воће. Чаробношћу арома, црни и црвени плодови, карамела, чоколада, дуван, зачини и пржења. Уследило на истом нивоу у устима. Увек са нијансама дрвета и воћа. Вино великог тела која не досади и служи да се разбије предрасуде према бразилском вина. £ 56 Где наћи: Емпорио ДЗ (Вила Велха) - Телефон: 3062-7070

Травел, укус, траже информације, ово је била константна у мом животу у последње време. Недавно се вратио у Бенто Гонцалвес, дивног области у којој се осећам веома добро, а био је у стању да посете неке винарије које још увек не знамо. Прва станица била је у Пиззато, у Долини винограда где сам љубазно примио Флавио Пиззато, партнер у винарији.


Рани Пиззато била једнака са другим винарија у Серра гауцха, са доласком италијанских имиграната који су се населили у области и засадио прве лозу. У случају, путања Фирма је почела са доласком 1880 Антонио Пиззато, пореклом италијанске регије Венето Виценза у. После њега, договор је био дирнут његов син Гиованни, деда Плиније Пиззато, пољопривреде, поред страсти за вино, љубав за виноградарство. Био је одговоран за инсталирање компаније - од краја 1960-их - у Долини виноградима, вина и производе на комерцијалној основи. Ово се догодило у 1998, његови синови, Флавио, Флавиа, Џејн и Иво, почео пројектовање етикете Пиззато. Од тада вино представља боље структурисана и квалитетних вина, вођени својим високог профила, мерло.


Припремио традиционалном методом пјенушавог


Роом бурад


Производни простор

Међу вина пробао, мислим да сви већ добро успостављена, као што су ДНА99 и шардоне (са и без дрвета) ДО (Номинал оф Оригин Долини виногради) потврдио квалитет у чашу. Резерви, као што су каберне совињон, Таннат, мерло и Аликанте Боусцхет, изненадио. Јер етикетама Фаусто складу, разрађени са грожђа из винограда у Пиззато Др Фауст, налази се у две Лајеадос, Серра гауцха као Фаусто Брут, Деми Сец Фауст, Фауст каберне совињон и 2011. бербе Фауста Росе мерло, скренуо је пажњу . Укус и извући своје закључке.

Посете - сваки дан од 10х до 17х и суботом и празницима од 10х до 18х. Више информација путем е-маил или путем телефона: (54) 3459.1155 и (54) 3055.0440.

На другој посети Серра гауцха, учествовао је у 8. фебруара, 4. Харвест виноград у Симболичан свет. Догађају су присуствовали 40 гостију, укључујући и уметника, предузетника, владиних званичника и новинара на Еко-музеја винску културу Пиззол Дал, што укључује Хисториц Роуте кантине у Бенто Гонцалвес (РС). Ако бих могао да сумирам овај дан са изразом ће бити "изван Купу."

Луис Фернандо Вериссимо истакнути присуство присуствовао догађају са супругом, Луциа Хелена Масса. Изабрати гомилу грожђа Шираз, Иран, писац је рекао да живи ово искуство је било нешто веома значајно.

У јаком сунцу, на 38, учествовао сам у активностима које гледали иза жетве, посета Еко-музеја, отварање изложбе на отвореном, приказ Берсаглиери фанфаре де Фариа Лемос, показују 35 бере грожђе и презентација Винум дегустација и 2013 Мунди, извући из 100 сорти из винограда света.

Еко-музеј вина културе дочекао председник Института Пиззол Р. Дал, Дал Пиззол Риналдо, наша група може да задовољи еволуцију вина у Музеју изложбеног простора, где постоји збирка од преко 330 комада, од којих је 235 примерака сваком од њих вина , ексклузивни боце производње вина и историјских објеката.

Пројекат је финансиран Роуанет Закон, да се подстакне културу. Жетва Овом приликом, сваки гост носио кецељу и стави шешир сламе и поседовање маказа жетве, могу да живе искуство жетве гомилу одређеног типа грожђа.

То је био прави вино тура кроз свемир кроз Винеиард света, који обухвата 401 сорти из 30 земаља на пет континената, са 164 у пуној производњи, 131 прве жетве у 2015 и 106 2016 за производњу (оних из кавкаске порекла). Свет Винеиард Колекција је трећи по величини приватна колекција грожђа на планети. У две сезоне, када ће све сорте производити Пројекат ће бити друга по величини приватна колекција на свету. "Виноград света је симбол и порука људске солидарности да само култура вина и његове филозофске импликације су у стању да изрази. Култура вино се не ограничава на оно што је у посуду ", рекао је Риналдо Дал Пиззол.

Травелинг Екхибитион

Идуће заустављен у отвореном изложби, где смо могли да уживају у шоу који интегрише дизајн еко-музеј вина културе, представљена на савремен начин, омогућава већу јавну интеракцију са очувању сећања на имиграције и културе пића. Изложба, путовања, требало би да буде део догађаја и годишњица, као Дан вина.

Наставили смо у ресторан место где смо били поздравио Берсаглиери фанфаре де Фариа Лемос. Створио и одржава од стране Удружења Патхс Фариа Лемос, Фанфаре има 35 чланова, старости између 11 и 78 година, већина узгајивачи цампесинос и студената. Аматери су ангажовани са ентузијазмом и љубављу према уметности.

Коло завршио ручак уз дегустацију вина и шампањца из Дал Пиззол. Протагониста менија је Винум Мунди 2013, Гран монтажа направљен са 100 сорти гајених у винограду света.

Лабел Вине приказује рад уметнице гонцалвенсе Бенто Аидо Дал, али инспирисан бербе 2013.

Слика уметника Елиане Авербуцк и Соња Бервиан ПОССАМАИ биће штампани у наредне жетве, Винум Мунди 2014 винар из Дал Пиззол, Дирцеу Сцотта речи: "Припремите Винум Мунди је можда једна од најизазовнијих пројеката винарије, због променљиве изречена у овој врсти вина и овог великог монтажу. " Само 600 нумерисаних боце, које нису на продају.

Сервис

Еко-музеј и Виноград свет су отворене за посетиоце, са слободном пријем, на км 5.3 РС 431, у Фариа Лемос, Бенто Гонцалвес. Групне посете морају бити заказани путем телефона (54) 3449-2255. Колумниста путовао на позив винарије Дал Пиззол.

Текст је првобитно објављен у колони живи живот | Ц2 + Плеасуре & Цо | Часопис гласник

Иако је време у Бразилу играти упаљач у укусу и освежавајућих вина, као и бела, и даље постоји известан отпор на време да их ценим. Да је наша омиљено пиће је добра, посебно црвени, знамо. Али то не би требало да буде оправдање за допуштајући белцима страну. Добро је да се сетим о "Француски парадокс" (феномен који интригира истраживаче, у коме француски, чак једу намирнице са високим садржајем масти, имају ниску стопу смртности од срчаних болести) долази из земље која производи и троши велике количине белих вина. Ко жели још један изговор да се преда на задовољство белих вина, има ово: научници са Универзитета у Милану, изјавио је материје у белом умањују склоност болести као што су артритис и остеопороза.

Широк спектар различитих укуса за белим винима и више пута. Данас добијамо елаборат са Саувигнон Бланц грожђа, пореклом из Бордо, Француска, где је обично помешан са семијон, како у сувим вина, као иу десертна вина, Саутернес и Барсац у. Али то је био у долини Лоаре (Моонлигхт), у централном региону, где је грожђе обавља најбоље са именом Пуји-дима. Преко реке Лоире, Санцерре је још један важан назив совињон блан, дајући добар као вина. У оба жалби вина имају минерале, прилично свеже функције.

Тренутно узгаја у новом свету регионима као што су Бразил, Чиле, Калифорнија, Аустралији и Новом Зеланду, постизање одличне резултате, представљен у складу са методама узгоја, земљишта и климе, разне белешке на непце. У принципу, показују зеленкасто жуте боје, високу киселост и воћне ароме (бресква, страст воће, а други Цаја). Такође је могуће реализовати зељастих, минералне и цитрусне ноте. Обично се генерише вина да се конзумира млад, јер не добро напредује.

Време је да се ускладе бели су разноврсни и комбиновати са широким спектром намирница. Док танина црвених вина је компликује фактор "борити" са низом рецепата, што није случај са белцима. Осим салате, морски плодови, бели иду добро са шпаргле, кинески, јапански, Тајландски кухиња, Царпаццио или тартар рибе, плус Перуански цевицхес. Они су савршени са козјим сиром.

Цхронос Ресерве 2012 - Курико Маипо И - Чиле - Р $ 49.00 - ДОЦ Спаце

  • Са грожђа из Курико и Маипо долине изнад висине 500 метара, ова СБ наглашава ароме цитруса и биља, са освежавајућим укусом и добрим упорност.

Викарни Цхоице Саувигнон Бланц 2012 - Марлборо - Нови Зеланд - £ 95.00 - Гранд Цру

  • Саувигнон Бланц је велика разноврсност Новог Зеланда. Овај примерак је лаган и освежавајући, са зељастих белешке, зелена јабука и Флорал. Немогуће да се не воле.

Вила Франциони Саувигнон Бланц 2012 - Сао Јоакуим (СЦ) - Бразил - Р $ 103.00 - Равин.цом.бр

  • Свеже и уравнотежен, са воћном аромом, посебно ананас, јабуке, ноте цитруса помешан са лаганим додиром за окончање беле цветове. Одличан почетак за ручак у лето.

Буено Беллависта Жетва Саувигнон Бланц 2012 - Кампања Гауцха - Бразил - Р $ 45.00 - У реду хипермаркет

  • Саувигнон Бланц је пронашао савршеног партнера у терроир на Гауцхо кампање. Очување свежину и минералних аспекте. Изненађујуће.

Хенри Боургеоис Поуилли Фуме ср травертина 2011 - Лоире - Француска -Р $ 131.00 - Гранд Цру

  • Поуилли-Фуме је вино из долине Луари код Санцерре, у центру Француске, направљен искључиво совињон блан, је доброг укуса и мириса и благо хладњак. Вреди знати.

Цхатеау де Роугерие Вхите 2011 - Ентре-Деук-Мерс - Француска - £ 75.00 - вине.цом.бр

  • Саувигнон Бланц произведен од стране Петит Цхатеау са довољно воћа и продужене свежине.

Недавно сам питао пријатеља који је направио изјаву у колони живи живот пишем све петком у часопису гласнику (Виториа-ЕС). На 10/01 објавио најбоља вина 2013 у 8 категорија, избор Алмауница Натуре Ресерве (Долини винограда - £ 55 - ввв.алмауница.цом.бр ) као најбољи бразилски пенушавог вина. Била је то година сам имао прилику да посети неколико пута главне винских региона Бразила, доказују стотине пенушавог. Природа Алмауница пробали први пут на самој винарији и био импресиониран са својим карактеристикама, показује елегантне, сложене и тоасти белешке, веома близу Цхампагне (у ствари, лол).

Па, синоћ: "Ја узео доказе 9", стављање поред прелепом Цхампагне Цхампагне Р. Поуиллон & Филс Цувее Ресерве Брут, а друга два национална награда пенушава, Макимо Екстра Брут Специале Босцхи да (треба да се докаже још једну флашу - £ 99), Гран Легаци Метод Цхампеноисе Брут (Топ Тен - ЕкпоВинис СП - $ 50). Дали се очекује, он је потврдио квалитет купа који су пријавили изнад. Освојио друго место, али са врло мало удаљености од Цхампагне. Је Савет за наше читаоце.

Ослобађање етикете одржан 28. новембра, током прославе педесете годишњице Удружења Ангус

Пратећи тренд удружења оплемењивача расе у Аргентини и другим земљама које издвајају за своје фарме британских раса, бразилски Удружење Ангус покренута 28. новембра, током прославе на свој педесети, Посебно издање 1000 боце ограниченом тиражу од Вине Ангус.

Вино изабран за снабдевање пиће Вакха, да креаторима такве признате расе меса нежности био Гуатамбу Естанциа Вино, Дон Педрито, РС, преко свог Таннат сортно, берба 2012: "То је вино које има карактеристику погађајуци таницидаде, савршен да буду усклађени са сочним месом и великог међумишићних, као што су они из Ангус, ", рекао је Херман Габриела Поттер, винар винарије.

Етикета се могу купити искључиво на Ангус оплемењивача Удружења.

О Гуатамбу Естанциа Вине

Ресорт Гуатамбу Вино је бутик винарија Дон Педрито, РС. Његов рад се остварује кроз власништво породице, малих размера, само са сопственим грожђа, ограниченим серијама и нумерисане флаше од 2003 више информација, молимо посетите: хттп://ввв.гуатамбувинхос.цом.бр/ .

Само доказују кернели Лот 43 у 2011 (14%), а традиционални рез 40% каберне совињон и 60% мерло, што је већ доказано узорак историјског вертикалне цеви у винарију у 2012, сећам овде . Само производе у изузетним Винтагес са грожђем из долине винограда (РС), Лот 43 је омаж породици патријарха, Ђузепе Црумб, који су се настанили на парцели број 43, када је стигао у Бразилу, из Италије, у 1897 .

У посуди штрајкова, показује да је Бразил већ производи црвених вина од великог квалитета. Интензивна и сложена арома. Ноте црвеног и црног воћа, цветни, минерала и суптилном дрвета, учествују само као помоћно средство. Уста мека, свеже са великим киселости, позивајући на још један гутљај. Структуриран. Дуг и уравнотежен. Вино без претеривања, да је веома добро, чак отпратио разноврстан Родизио меса. По мом мишљењу, један од 5 најбољих бразилских вина. Напомена: 92/100 | Р $ 100

Синоћ Бразилски вина окусио Дом Цандидо 4. генерација 2009 (13%), Долина винограда (РС). Направљен је са 100% грожђа француског порекла Марселан (крст између Саувигнон и Гренацхе Цабертнет), обележава четврту генерацију породице. Куп представио интензивну обојеност, ароме које се сетим црног воћа и зачина. Тасте меку, воћни, углавном уравнотежен. Напомена: 90/100 - То кошта $ 60 Р на сајту .

На недавном дегустацију у организацији вина Дунамис у школе Фоод   Универзитет у Цакиас до Сул окусио прве руке веома чудан бразилску вино, мерло Думамис "бела" у 2012.

Ох ме питате: Мерлот није грожђа? Јулио Цесар Кунз, извршни директор Дунамис и Емилио Кунц, консултант у винарства који су били присутни објаснио да вино се прави од грожђа сорте Мерлот. Пратећи Бланц Ноир метод, сок од грожђа је одмах одвојен, чиме се спречава издвајање боје и танини из коре. Вине допуњује Онлине Схалл Ве Данце, који још увек има Пинот Григио, каберне франк и мерло црвено.

Презентација је била слепа са другим винима. Цуп представили различите укусе, као што папаје. Тасте свеже, светло, са добрим киселости и дуготрајног завршити. Просечна цена Р $ 39.00.

У Дунамис Виногради се налазе на Гаучо кампање Рио Гранде до Сул, у општини Дон Педрито, 18 км од Баге, а такође Цотипора у Серра гауцха, где су произвели пенушава.

Пратите блог живи живот на Твиттер-у

Уживајте у странице Блог живи живот на Фацебоок