søgemaskineoptimering indsende hjemmeside e-mail emhætte

Arkiv for 'Brasilien' Category

En anden Cup? Dokumentar vil behandle historien om vin i Brasilien, dens opståen, de forventninger, der kredser omkring det, forlader nuværende naturligvis lokale producenter. Det meste af dette eventyr gennem vinmarkerne vil blive foretaget på cykel. Dette er et forslag fra den franske Jules-Gaubert Turpin og brasiliansk, Andrea Postiga. For dokumentarfilm kvalitet har oversat til flere sprog og transmitteret i flere lande, de har brug for vores hjælp. Samarbejd>
her .

Almaúnica 2012 Syrah, en rød vin fremstillet af vinmarkerne i dalen (RS)-området, hvor også lade nogle af de bedste rødvine i Brasilien, er min vin i ugen. Den Almaúnica Winery har produceret store vine, denne Syrah ligesom, rund, blød, kompleks, der passerer i 18 måneder i egetræsfade, der ramte mig meget godt udformet, ikke forstyrre frugt. Den fortryllende aroma, sorte og røde frugter, karamel, chokolade, tobak, krydderier og også stegning. Efterfulgt på samme niveau i munden. Altid med nuancerne i træ og frugt. En vin med stor krop, der ikke keder sig og tjener til at bryde fordomme mod brasilianske vin. £ 56 Hvor kan man finde: Emporio DZ (Vila Velha) - Telefon: 3.062-7.070

Rejser, smag, søge information, det har været en konstant i mit liv på det seneste. For nylig vendte tilbage til Bento Gonçalves, vidunderlige område, hvor jeg føler mig meget godt, og var i stand til at besøge nogle vingårde, der endnu ikke kender. Det første stop var på Pizzato, i dalen af ​​vinmarker, hvor jeg blev modtaget venligt af Flávio Pizzato, en partner på vingården.


Den tidlige Pizzato var lig med andre vingårde i Serra Gaucha, med ankomsten af ​​italienske immigranter, der bosatte sig i området og plantede de første vinstokke. I tilfælde, bane af virksomheden begyndte med ankomsten i 1880 af Antonio Pizzato, stammer den italienske region Vicenza i Veneto. Efter ham, blev handlen rørt af hans søn Giovanni, bedstefar Plinius Pizzato, landbrug, udover lidenskab for vin, kærlighed til vindyrkning. Han var ansvarlig for at installere virksomheden - siden slutningen af ​​1960'erne - i dalen af ​​vinmarker, vin og producere i kommerciel skala. Det skete i 1998 hans sønner, Flavio, Flavia, Jane og Ivo, begyndte at designe etiketter på Pizzato. Siden da vinen præsenterer struktureret og god bedre vine, drevet af sin høje profil, Merlot.


Udarbejdet efter den traditionelle metode mousserende


Værelse tønder


Produktionsområdet

Blandt de vine smagt, jeg tror, ​​at alle allerede veletableret, såsom DNA99 og Chardonnay (med og uden træ) DO (oprindelsesbetegnelse Valley of the Vineyards) bekræftede kvaliteten i koppen. Reserverne, såsom Cabernet Sauvignon, Tannat, Merlot og Alicante Bouschet, overrasket. Da mærkningen af ​​Fausto linje, der er udarbejdet med druer fra vinmarker i Pizzato Dr. Faust, der ligger i to Lajeados, Serra Gaucha, som Fausto Brut, Demi Sec Faust Faust Cabernet Sauvignon og 2011 vintage Faust Rosé Merlot, kaldet opmærksomhed . Smag og drage deres konklusioner.

Besøg - Hver dag fra 10h til 17h og på lørdage og helligdage fra 10h til 18h. Flere oplysninger via e-mail eller på telefon: (54) 3459.1155 og (54) 3055,0440.

På et andet besøg i Serra Gaucha, deltog i fra den 8. februar, 4. Harvest Vineyard i Symbolsk World. Begivenheden blev overværet af 40 gæster, herunder kunstnere, iværksættere, embedsmænd og journalister ved Eco-museum vinkultur Pizzol Dal, som omfatter historiske Route Kantiner i Bento Gonçalves (RS). Hvis jeg kunne opsummere denne dag med et udtryk ville være "over koppen."

Luis Fernando Verissimo fornem tilstedeværelse deltog i arrangementet sammen med sin hustru, Lucia Helena Massa. At plukke en klase vindruer Shiraz, Iran, forfatteren sagde, at leve denne erfaring var noget ganske betydelig.

I stærkt sollys, på 38, jeg har deltaget i aktiviteter, der skuede ud over høsten, et besøg på Eco-museet udstilling, åbning af en udendørs udstilling, visning af Bersaglieri fanfare de Faria Lemos, viser de 35 høstede druer og præsentation Vinum smagning og 2013 Mundi, trukket fra 100 druesorter af vingården World.

Eco-museum of Wine Culture hilst velkommen af ​​præsident for Institut Pizzol R. Dal Dal Pizzol Rinaldo, kan vores gruppe mødes udviklingen vin i museets udstilling rum, hvor der er en samling af over 330 stykker, hvoraf 235 eksemplarer dem vine , eksklusiv flasker vin produktion og historiske genstande.

Projektet er finansieret Rouanet lov, for at fremme kulturen. Harvest Ved denne lejlighed, hver gæst havde et forklæde og sætte en stråhat og besiddelse af saks høst kan leve oplevelsen af ​​at høste en flok af en bestemt type drue.

Det var en sand vin turné gennem universet gennem vingården verden, som omfatter 401 sorter fra 30 lande på fem kontinenter, med 164 i fuld produktion, 131 den første høst i 2015 og 106 i 2016 producerer (de af kaukasisk oprindelse). The World Vineyard Collection er den tredje største private samling af druer på planeten. I to sæsoner, vil når alle sorter vil producere projektet være det andet største private samling i verden. "The Vineyard of the World er et symbol og et budskab om menneskelig solidaritet, at kun vin kultur og dens filosofiske implikationer er i stand til at udtrykke. Vin kultur er ikke begrænset til, hvad der er i skålen, "siger Rinaldo Dal Pizzol.

Vandreudstilling

Vi stoppede næste i udendørs udstilling, hvor vi kunne nyde showet, der integrerer design Eco-museum for vinkultur, præsenteret i en moderne måde, giver større offentligt samspil med bevarelsen af ​​mindet om indvandring og kultur drikke. Udstillingen, rejse, bør være en del af begivenheder og mærkedage, som Day of Wine.

Vi fortsatte med at en restaurant det sted, hvor vi blev mødt af Bersaglieri fanfare de Faria Lemos. Skabt og vedligeholdt af foreningen Paths Faria Lemos, fanfare har 35 medlemmer, i alderen mellem 11 og 78 år har de fleste avlere Campesinos og studerende. Amatører er beskæftiget med entusiasme og kærlighed til kunst.

Kredsløbet endte i en frokost med vinsmagning og mousserende vin fra Dal Pizzol. Hovedpersonen i menuen var den Vinum Mundi 2013 gran assemblage lavet med 100 sorter, der dyrkes i vingården af ​​verden.

Vinen Etiketten skildrer arbejdet i kunstneren gonçalvense bento Aido Dal Men inspireret af vintage 2013.

Malerier af kunstnerne Eliane Averbuck og Sonia Bervian Possamai vil blive trykt i næste høst, den Vinum Mundi 2014 vinmager for Dal Pizzol, Dirceu Scotta ord: "forberede Vinum Mundi er måske et af de mest udfordrende projekter vingården, som følge af variabler er pålagt i denne type vin, og denne store forsamling. " Er kun 600 nummererede flasker, som ikke er til salg.

Tjeneste

Eco-museet og Vineyard Verden er åbne for besøgende, med gratis adgang, på Km 5.3 i RS 431, i Faria Lemos, Bento Gonçalves. Gruppebesøg skal planlægges via telefon (54) fra 3449 til 2255. Klummeskribent rejste på opfordring af vingården Dal Pizzol.

Tekst oprindeligt udgivet i kolonnen leve det liv | C2 + Pleasure & Co | The Journal Gazette

Selv om vejret i Brasilien spille lettere i smag og forfriskende vine, som hvid, er der stadig en vis modstand i tide til at sætte pris på dem. At vores favorit drink er god, især de røde, vi kender. Men det bør ikke være en begrundelse for at lade det hvide side. Det er godt at huske om "franske paradoks" (et fænomen, intriger forskere, hvor den franske, selv at spise fødevarer med højt indhold af fedt, har lavere dødelighed fra koronar hjertesygdom) kommer fra et land, der producerer og forbruger store mængder af hvide vine. Hvem ønsker en anden undskyldning for at overgive sig til fornøjelsen af ​​hvide vine, har dette: forskere ved universitetet i Milano, siger stoffer i hvid mindske tilbøjeligheden af ​​sygdomme som gigt og knogleskørhed.

En bred vifte af forskellige smag for hvidvin og gentagne gange. I dag får vi udarbejde med Sauvignon Blanc drue, oprindeligt fra Bordeaux, Frankrig, hvor normalt blandes med Semillon, både i tørre vine, som i dessertvine, Sauternes og Barsac den. Men det var i Loire-dalen (Moonlight), i den centrale region, hvor drue klaret sig bedst med navnet Pouilly-Fumé. Over floden Loire, Sancerre er en anden vigtig navn Sauvignon Blanc, der giver så godt som vine. I begge appeller vine har mineraler, helt friske funktioner.

For øjeblikket dyrkes i Den Nye Verden regioner som Brasilien, Chile, Californien, Australien og New Zealand, opnå gode resultater, der blev fremlagt i overensstemmelse med de metoder til dyrkning, jord og klima, forskellige toner på ganen. Generelt udviser en grønlig gul farve, høj surhedsgrad og frugtagtig aroma (fersken, passionsfrugter, og andre Caja). Det er også muligt at realisere urteagtige, mineralske og citrus noter. Normalt genererer vine, der skal indtages ung, da det ikke videre godt.

Tid til at harmonisere de hvide er mere alsidige og kombinere med en bredere vifte af fødevarer. Mens garvesyre røde vine er en komplicerende faktor "kæmpe" med en række opskrifter, hvilket ikke er tilfældet med hvide. Ud over salater, fisk og skaldyr, hvide går godt med asparges, kinesisk, japansk, thailandsk køkken, carpaccio eller tatar fisk, plus peruvianske ceviches. De er perfekte med gedeost.

Chronos Reserve 2012 - Curico Maipo y - Chile - R $ 49,00 - DOC Space

  • Med druer fra Curico og Maipo dale over 500 meters højde, understreger dette sb aroma af citrus og urter, med forfriskende smag og god vedholdenhed.

Vicar s Choice Sauvignon Blanc 2012 - Marlborough - New Zealand - £ 95,00 - Grand Cru

  • Sauvignon Blanc er et stort udvalg af New Zealand. Dette eksemplar er let og forfriskende, med urteagtige noter, grønt æble og blomster. Umuligt ikke at kunne lide.

Villa Francioni Sauvignon Blanc 2012 - São Joaquim (SC) - Brasilien - R $ 103,00 - Ravin.com.br

  • Frisk og afbalanceret, med en frugtagtig aroma, især ananas, æbler, noter af citrus blandet med et let tryk for at afslutte hvide blomster. Fremragende start for en frokost i sommeren.

Bueno Bellavista Harvest Sauvignon Blanc 2012 - Kampagne Gaucha - Brasilien - R $ 45,00 - Ok varehus

  • Sauvignon Blanc har fundet en perfekt partner i terroir af Gaucho kampagnen. Bevarelse friskhed og mineralske aspekter. Overraskende.

Henri Bourgeois Pouilly Fumé da Travertin 2011 - Loire - Frankrig R $ 131,00 - Grand Cru

  • Pouilly-Fumé er en vin fra Loire-dalen nær Sancerre, i det centrale Frankrig, lavet udelukkende med Sauvignon Blanc, er fyldig og lidt køligere. Værd at vide.

Château de Rougerie Hvid 2011 - Entre-Deux-Mers - Frankrig - £ 75,00 - wine.com.br

  • En Sauvignon Blanc produceres af en Petit Chateau med nok frugt og langvarig friskhed.

For nylig blev jeg spurgt af en ven, der afgav redegørelsen i kolonne leve det liv, jeg skriver alle fredage i tidsskriftet Gazette (Vitória-ES). Den 10/01 offentliggjorde de bedste vine i 2013 på 8 kategorier, vælge Almaúnica Nature Reserve (Valley of the Vineyards - 55 £ - www.almaunica.com.br ) som den bedste brasilianske mousserende vin. Det var et år har jeg haft lejlighed til at besøge flere gange de store vin regioner i Brasilien, som beviser hundredvis af mousserende. Natur Almaunica smagte for første gang på selve vingården og var imponeret over dens egenskaber, viser elegante, komplekse og Toasty noter, meget tæt på en Champagne (faktisk, lol).

Nå, i går aftes "Jeg tog bevis på 9", anbringelse ved siden af ​​en smuk champagne Champagne R. Pouillon & Fils Cuvée Réserve Brut og de to andre nationale priser mousserende, Maximo Extra Brut Speciale Boschi til (behovet for at bevise en anden flaske £ - 99 £), Gran Legacy Metode Champenoise Brut (top ti - ExpoVinis SP - 50 $). Gav forventet, bekræftede han koppen kvalitet, der rapporteres ovenfor. Tog andenpladsen, men med meget lidt afstand fra Champagne. Er et tip til vores læsere.

Frigivelse af etiket fandt sted den 28. november i forbindelse med fejringen af halvtredsårsdagen for Sammenslutningen af Angus

Som følge af udviklingen af ​​avlsforeninger af race i Argentina og andre lande, der skiller sig ud for deres bedrifter af britiske racer, den brasilianske sammenslutning af Angus lanceret den 28. november i forbindelse med fejringen til din halvtredsindstyvende, særudgave 1000 flasker af et begrænset parti vin Angus.

Vinen er valgt til at levere drikke af Bacchus til skaberne af sådan anerkendt race kød ømhed var Guatambu Estancia Vin Don Pedrito, RS, gennem sin Tannat sorter, årgang 2012: "Det er en vin, der har en karakteristisk slående hans tanicidade, perfekt til at blive harmoniseret med et saftigt kød og stor marmorering, som er dem fra Angus, "siger Gabriela Hermann Potter vinmager på vingården.

Etiketten kan udelukkende købes på Angus Breeders Association.

Om Guatambu Estancia Vin

Den udvej Guatambu Vin er et boutique vingård Don Pedrito, RS. Hans arbejde opnås gennem familie ejerskab, lille målestok, kun med egne druer, begrænsede partier og nummererede flasker siden 2003 mere information, besøg venligst: .

Bare bevise Kerner Lot 43 i 2011 (14%), en traditionel snit 40% Cabernet Sauvignon og 60% Merlot, som allerede havde vist et udsnit af historisk lodret tønde i vingården i 2012, husker her . Kun produceret i ekstraordinære årgange med druer fra dalen af ​​vinmarker (RS), Lot 43 er en hyldest til familien patriark, Giuseppe Crumb, der bosatte sig på partiets nummer 43, da han ankom i Brasilien, fra Italien, i 1897 .

I skål strejker, viser, at Brasilien allerede producerer rødvine af høj kvalitet. Intens og kompleks aroma. Noter af røde og sorte frugter, blomster, mineraler og subtil træ, deltager kun som et supplement. Munden blød, frisk med stor surhedsgrad, der opfordrer til endnu en slurk. Struktureret. Lang og afbalanceret. En vin uden overskud, som meget godt selv eskorteret en varieret rodizio af kød. Efter min mening er en af ​​de 5 bedste brasilianske vine. Bemærk: 92/100 | R $ 100

I aftes brasilianske vin smagte Dom Cândido 4th Generation 2009 (13%), Valley of the Vineyards (RS). Den er lavet med 100% drue af fransk oprindelse Marselan (krydsning mellem Sauvignon og Grenache Cabertnet), mindes den fjerde generation af familien. Bægeret præsenterede en intens farve, aromaer, der minder sorte frugter og krydderier. Smag blød, frugtagtig, hovedsagelig afbalanceret. Bemærk: 90/100 - Det koster R $ 60 på stedet .

På en nylig smagning arrangeret af vin Dunamis i skolemad   University of Caxias do Sul smagte på første hånd en meget nysgerrig brasiliansk vin, Merlot Dumamis "hvidt" i 2012.

Åh du spørger mig: Merlot er ikke en drue? Julio César Kunz, administrerende direktør for Dunamis og Emilio Kunz, konsulent i ønologi, der var til stede forklarede, at vinen er fremstillet af druer af sorten Merlot. Efter Blanc Noir metoden, druesaft straks adskilles, hvilket forhindrer udvinding af farve og garvesyre i barken. Vinen supplerer online Shall We Dance, som stadig har Pinot Grigio, Cabernet Franc og Merlot rød.

Præsentationen var blind med andre vine. Bægeret præsenterede de forskellige varianter, såsom papaya. Smag frisk, lys, med god syre og en dvælende finish. R $ 39,00 gennemsnitspris.

De Dunamis vinmarker ligger på Gaucho kampagnen i Rio Grande do Sul, i kommunen Don Pedrito, 18 km for Bage, og også Cotiporã i Serra Gaucha, hvor de producerer mousserende.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook