hakukoneoptimoinnin sivustolla lähetä sähköpostia linko

Arkisto ajaksi 'Mendoza' Category


Vines Resort & Spa , uusi ylellinen boutique resort Mendoza, julkistaa avajaisia. Sijaitsee että jalka Andeilla, sydämessä Valle de Uco - arvostetun viinialueella Argentiina -, Vines Resort & Spa on ihanteellinen kohde viinin ystäville ja seikkailijoita, ja jopa tarjoaa erilaisia ​​kulinaarisia kehittämä Argentiinan kehuttu Chef Francis Mallmann. Nyt hyväksyä varauksia, Vines Resort & Spa kuuluu Leading Hotels of The World, suurin loistoristeilijä vieraanvaraisuuden organisaatio maailmassa, ja on vain keinona Mendoza alueella olevan osa tästä kokoelmasta.


180 ° näkymät Andeilla, Vines Resort & Spa ympäröi 15 hehtaarin viinitarhoja. Jokainen oleskelu on huolellisesti suunniteltu ja valvoma "Gauchos" keinona, jotka toimivat henkilökohtaiset concierget, oppaita, retkiä ja paljon muuta. Tämä erikoinen kohtalo tarjoaa räätälöityjä kokemuksia ja epätavallinen seikkailuja, mukaan lukien ainutlaatuinen tilaisuus oppia viinintuotannon kanssa asiantuntijaryhmä ja tunnettu viinintekijä konsultti Santiago Achaval. Lisäksi Private viinitarhat (Yksityinen Vineyards) of Vines tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden viinin ystäville on oma viinitarha, 1-4 hehtaaria, ja tuottavat viinitiloilla.


Ylellinen ravintola, Siete Fuegos Francis Mallmann, näyttää kuuluisa Argentiinan pihvit ja tarjoillaan paikallisia ruokia, jotka valmistetaan parannettu kokoelma ruoanlaitto tekniikoita avoin liekki Mallmann. Vines Resort & Spa -hotellissa on myös uima-allas 100m² ääretöntä ja sen yksityiset Cabanas, ja maaliskuussa avaa kuntokeskus uusinta tekniikkaa. Erilaisia ​​ulkoilmaretkiä tarjotaan, kuten jooga, ratsastus, vaellus, pyöräily, ruoanlaitto luokkiin, viininmaistajaisia ​​ja koulutustoimintaa noin juomaa. Spa tarjoaa räätälöityjä multi-aistikokemuksia, mukaan lukien yksinomainen hajusteet luomia FUEGUIA 1833 Argentiinan hajuvettä laboratoriossa.

Suunnitellut kuuluisa Argentiinan arkkitehdit Bormida & Yanzón, keinona on 22 tilavat huvilat (mökit), yksi ja kaksi makuuhuonetta, kolme eri kasveja, jotka vaihtelevat 300 820m². Villas innoittamana luonnon kauneutta maalaismainen Valle de Uco ja niissä on suuret sisä- ja ulkotiloihin laaja näköala vuoristoon ja viinitarhojen joka käänteessä.

31. heinäkuuta Gourmet Space Supermarket Extraplus sisällä Garden Market Enseada do Sua (Victoria), hanke Vines Mendoza on esittänyt yksi sen luojat, Argentiinan viinintekijä Pablo Gimenez Riili.

Hanke sijaitsee kaupungissa Mendoza, Argentiinassa, että jalka Andeilla, sen on suunnitellut amerikkalainen Michael Evans ja Argentiinan Pablo Gimenez Riili. Se on ensimmäinen alaosasto viinitilojen Argentiinassa, joka nyt tulee "viini keinona".

Voit kääntää unelma todellisuudeksi, mahdollisuuden omistaa oman viinitarhan ja tuottavat viiniä, jossa on allekirjoitus.

Siellä meillä makuista viinejä tuotetaan paikan päällä ja sitä voidaan verrata muihin suuria etikettejä alueen. Pian lisää uutisia.

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa