Για τρίτη φορά δοκίμασε το κρασί της Βουλής Ferreirinha Ειδικό Αποθεματικό του 1997. Θεωρείται η Barca Velha μεταμφιεσμένος, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1962 Αυτή τη σεζόν, το 1997, πήρε εννέα ετών προκειμένου να ανακοινωθούν ως Ειδικό Αποθεματικό, στον οποίο μόνο 13 χρονιές είχε αυτό το βραβείο. Πρόκειται για μια περικοπή της Touriga Nacional, Tinta Roriz και Touriga Franca, από Quinta da Λήδα, στην περιοχή του Douro. Τα τελευταία δύο φορές η εμπειρία δεν ήταν η καλύτερη. Ίσως η έλλειψη αερισμού που απαιτείται πριν από τη δοκιμή. Αυτή τη φορά, το κρασί αναπνέει για δύο ώρες πριν από τον αγώνα. Πριν από τη συζήτηση η απόδειξη, ξέρετε ένα κομμάτι της ιστορίας της.

Σήμερα, μέρος της ομάδας SOGRAPE, το μεγαλύτερο στην Πορτογαλία, Casa Ferreirinha το δικό του όνομα ως ψευδώνυμο από τις πιο αξιοσημείωτες ιδιοκτήτη του, Dona Αντωνία Adelaide Ferreira, κληρονόμος σε εδάφη με εξαιρετική παρουσία του μυαλού και λίγη τύχη, θα μπορούσε να πολλαπλασιάσει η οικογενειακή κληρονομιά και συμβάλλουν στην παραγωγή κρασιών Douro. Ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα του ήταν να αποκτήσει πολλά εξαιρετικά κρασιά σε τιμές κάτω βράχο, λόγω της υπερπαραγωγής λίγο πριν από την περίοδο της μεγάλης έλλειψης που προκαλείται από τη μάστιγα της φυλλοξήρας. Θα μπορούσατε να διαπραγματευτεί εξαιρετικά καλά, με τα αγγλικά μανιώδεις αγοραστές και να αυξήσει σημαντικά τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας, επανεπένδυση μεγάλο μέρος των χρημάτων σε αναφύτευση αμπελώνων, αλλά και η κατασκευή χιλιόμετρα δρόμων και σιδηροδρομικών γραμμών.

Προσωπικά Αξιολόγηση: ST (91)
Σπίτι Ferreirinha Special Reserve 1997-1913%. - Εισαγωγή Zahil

  • Το κρασί στο κύπελλο έδειξε μια έντονη οπτική χειροβομβίδα χωρίς ίζημα, με ελαφρά πορτοκαλί χείλος. Η κύρια μύτη ακόμα και με ένα πολύ φρέσκα φρούτα, ωραίο κεράσι λούστρο και μια βανίλια από το ξύλο, αυτό το όμορφα δημιουργημένα. Ο ουρανίσκος εμφανίστηκε ξηρό, με ένα φρούτο passificada (σταφίδες), μεγάλη οξύτητα, τανίνες σταθερή και πολύ μακριά επίγευση. Ισορροπημένη και κομψό. Ένα κρασί που είναι η κύρια (νέοι), θα εξελιχθεί πολύ με το χρόνο στο μπουκάλι, κερδίζοντας την πολυπλοκότητα σε αρώματα και γεύσεις.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook