Proizvaja le v najboljših letih, Alentejo Regional Wine Spur Private Selection 2008 rdeče vino starano 12 mesecev v francoskih hrastovih sodih, ki mu sledi drugi fazi 18 mesecev v steklenici, preden gredo na trg. Značaj letnika 2008 je posledica svežino pomladi, ekstremnih poletnih razmerah in izbor sort DOC Alicante Bouschet, Aragones in Syrah. Veliko zasluge za uspeh tega vina je posledica avstralski vinarja David Baverstock.

Osebje pregledati - Portugalska - Alentejo - Alicante Bouschet, Aragones in Syrah - ST (93) 14,5% - Zlata medalja Concours Mondial de Bruxelles 2012 Award Excelência- 2011 Wine Magazine

Visual intenzivna, jasno in svetlo granat. Začetne arome, ki spominjajo na slivo v sirupu, opečen, rahlo cvetlični in čudovit mineral ozadje. Palate je maščoba, mehek, dobro kislost in strukturiranih tanini, z veliko ravnotežje. Long aromatično vztrajnost, z dobro koncentracijo sadja. Njegova tanka in živahnih tanini pokažejo svoje zgodnje mladosti, v prepričanje v veliki potencial staranja. Vino, ki zahteva skodelico za drugo, ni utrujen. Idealno ujemanje temeljijo jedi lov ali mehkih sirov.

Sledite Blog življenje živi na Twitterju

Uživajte Stran, blog življenje živi na Facebooku