Search Engine Optimization poslati website izvlači e-mail

Arhiva za 'Alentejo' Kategorija

Proizveden samo u najboljim godinama, Alentejo Regionalni vino, Spur Private Selection Crveni 2008 u dobi od 12 mjeseci u francuskim hrastovim bačvama, nakon čega slijedi daljnje faze od 18 mjeseci u boci prije odlaska na tržištu. Osobnost je 2008 posljedica svježinom proljeća, ljeta i ekstremnim uvjetima odabiru sorti DOC Alicante Bouschet, Aragones i Syrah. Velik dio zasluga za uspjeh ovog vina je zbog australskog vinara David Baverstock.

Osobna procjena: ST (93) - Portugal - Alentejo - Alicante Bouschet, Aragones i Syrah - 14,5% - Zlatna medalja Concours Mondial de Bruxelles 2012 Award of Excellence-Wine Magazine 2011

Visual granata intenzivna, čisto i jasno. Početne mirisi koji podsjećaju šljive u sirup, nešto prženo, cvjetni i mineralna podloga divno. Nepca masnoća, elegantan, s dobrom kiselosti i organiziranih tanina, uz veliku ravnotežu. Dugo aromatičnog upornost, uz dobru koncentraciju voća. Njegov fini tanini i živahni pokazati svoje rane dobi, što vjerujem veliki potencijal. Vino koje poziva na šalicu za drugom, a ne umorni. Usklađivanje jela na bazi su idealni za lov ili meki sirevi.

Pratite život Blog na Twitteru Living

Uživajte stranica se život blog na Facebooku Living

Gloria Reynolds
umjetnosti i tradiciji
Vinho Regionalni Alentejo - Portugal
Vina, obiteljski posao, 180 godina Portugalu

Reynolds je naziv koji je vezan uz povijest proizvodnje vina u Portugalu. U podrijetla je to obitelj u Douro, a sada daje Estremoz slova u ovom svemiru, KOJI vođeni uvijek nastupa smjelost i inovacije u proizvodnji pluta čepove i strojeva za proizvodnju posuđe u vinima i, u novije vrijeme, U novim grožđa koje su donijeli u Alentejo. Objavljen u 2005, "Gloria Reynolds 2002" je prvi korak do uspjeha, vino je izrađen u suradnji s jednim od najpoznatijih portugalskog vinara, Paul Laureano, koji je od 1998 Kuća sa Gloria Reynolds, odali počast majci Julian Cuellar Reynolds, osnivač, Gloria Reynolds upravo kada žele slijediti obiteljsku tradiciju u proizvodnji vina.
Gloria Reynolds dio koji se Proizvođači vina Alentejo čega je postupno zamjenjivanje nekih tradicionalnih sorti prema drugima, pogotovo od strane Alicante Bouschet, kaste koje su nekoć postojalo samo ne Mouchão i Quinta do Carmo, samo imovina koja je pripadala je obitelji Reynolds .
Vina, obiteljski posao, 180 godina Portugalu
Prati svoje različite nazive visoki raspon vinified strane GLORIA Reynolds.

Gloria Reynolds Tinto 2004 - R $ 490,00 Alentejo vino GF vrlo personalizirani i prepoznatljiv uzrok zadovoljstvo i zahvalnost za zahtjevne potrošače. Struktura, što omogućuje Exelente evoluciju u boci. Obrezivanje od 50% ukupne proizvodnje. Od kaste, Trincadeira i Alicante Buschet se bere ručno i fermentirani hrastovim bačvama u francuskim i 24 mjeseci u francuskim hrastovim bačvama za Seguin Moreau.Produção, 3000 boca / god.

Gloria Reynolds Bijela 2006 - R $ 190,00 Alentejo gfAs kaste Antao Vaz grožđe bere u ranim jutarnjim satima, a nakon destemmed i mekana drobljenje, stiskali u pneumatskom tisku, a što je rezultiralo mora je pojasnio statički duarante 48 sati, niska Temperatura. Fermentirani za 30 dana u novim francuskim hrastovim bačvama, na temperaturi od 15 ° C, nakon čega slijedi oko 8 mjeseci prakse s batonnage tjedno. nakon toga je zadržao za jedan mjesec 6 ° C od nehrđajućeg čelika, a zatim u bocama.

Figueira de Cima 2003 Tinto - Alentejo R $ 243,00 gfEspecial SóciosAs grožđe iz Alicante Buschet, Aragones i Trincadeira su bere ručno unijeti posljednjeg tjedna kolovoza i trećem tjednu rujna 2003. Fermanteção dogodila u hrastovim bačvama francuskog tijekom 14 dana pri temperaturi od 27/28 ° C, a zatim prošao kroz fazu u francuskim hrastovim bačvama 1/3 nova, 1/3 od 1 godine koristenja 1/2 godine korištenja . Nakon 18 mjeseci staža i punjeno i dobi u podrumima vinarije postići odličnu ravnotežu. Proizvodnja, 3.000 boca / god.

Julian Reynolds Tinto Reserva 2004 - R $ 162,00 Alentejo gfAs grožđe iz Alicante Buschet, Aragones i Trincadeira su se bere ručno u malim kutijama u vinogradima Herdade da Figueira de Cima, koji okružuju vinarija. Nakon pune desegace grožđe fermentira u francuskom hrastove bačve Seguin Moreau, temperatura kontrolirana dio parcele kasnije u francuskom hrasta vrčeva isto za 12 mjeseci. Punionica je prethodio filtracije zemljama povećava prosječne poroznosti i boce sazrijevao najmanje još šest mjeseci prije nego što comercializadas.Faça kupnju telefonom ili e-mail, dostavljena u svojoj rezidenciji i otpremaju diljem Brazila, tereta na zahtjev. Proizvodnja, 5400 boca / godišnje.

Carlos Reynolds Tinto 2006 - Alentejo R $ 89,00
Carlos Reynolds, unuk Gloria Reynolds, sina Juliana, je sedma geraçãodos Reynolds Portugal za proizvodnju kvalitetnih vina u Alentejo. To je vino koje je izdao mlađi nego što je uobičajeno u kući i predstavlja entry-level producenta. To je vinified pod nadzorom iskusnog i prestižne vinara Paulo Laureano, od Touriga Nacional i Alfrocheiro. Fermentirani u bačvama od francuskog hrasta vrčeva potječe od najboljih francuskih, Seguin Moreau kupki i starih u istoj godini i pol.