hakukoneoptimoinnin sivustolla lähetä sähköpostia linko

Arkisto ajaksi 'Carmenere' Category

Aalto luomuviini voimistuu. Kemikaalien käyttöä viinirypäleiden viljelyyn ja hiivakäymisellä on kyseenalaistettu enemmän joka päivä, ja on jätetty pois. Tämä asenne tekee niistä terveemmän viinejä ja siten maukkaampia. Paavi Biodynamics, Ranskan Nicolas Joly sanoi, että iho rypäleiden on luonnon säilöntäaineita, jotka suojaavat juominen. Brasiliassa, tutkimus vuonna 2009 National Health valvontavirasto (ANVISA) paljasti, että 56% näytteistä rypäleistä kerättyjen maassa oli yli sallitun torjunta. Olen kuitenkin sitä mieltä, että tämä muuttuu nopeasti, seuraava maailmanlaajuinen orgaaninen trendi.

Sillä joka ei tiedä, Chile on yksi kestävän maissa Amerikassa. Green Awards 2012 järjestämän kilpailun brittiläisen lehden Juomat Business, Viña Emiliana äänestettiin "Vihreä Winery of the Year", korkeimman luokan palkintoja, jotka kokoavat yhteen kaikki viinialan maailmanlaajuisesti. Videolla Yllä José Tomaz Urrutia, vienti Maneger Viña Emiliana, puhuu Rosendahl. Jos haluat tietää muista voittajat Green Awards 2012, katso täältä .

Emiliana valittiin, koska se on yritys, joka on osoittanut sitoutumisensa ympäristöön, niiden työntekijöiden ja yhteisön, ja ovat laskeneet tasaisesti hiilijalanjälkeään. Muista myös, että hän on ainoa Chilen Rosendahl 100% orgaanista Chile. Viinit tuodaan Brasiliassa La Pastina .

Antonio Marques Bermudez (La Pastina), Rogério Baracho, Vanderlei Martins (Carone), Dulcino Tozi, Tomaz José Urrutia (Viña Emiliana), Olicio Santana (Carone) ja Douglas Chamon (taloustieteilijä)

Vanderlei Martins kutsu oli mahdollisuus arvioida niiden luomuviineille viime yönä Wine Store Carone Vila Velha, jossa olen puhtaaksi henkilökohtainen mielipiteeni alla. Hintoja ei julkistettu, mutta vuonna 15 päivää viinejä on saatavilla Verkko Supermercados Carone.

Emiliana Chardonnay 2011 - Chile - Central Valley - 100% Chardonnay - 3 kuukautta ruostumattomasta teräksestä - 13.5% - ST (86)

  • Vaaleankeltainen silmien, nenän aromilla muistuttaa hyvin kypsä hedelmä, kuten melonia, ananasta ja päärynät. Suussa, keho on keskikokoinen, hapokas, tuottaa tuoreutta ja hyvää keskittymiskykyä hedelmiä. Jälkimaku on hedelmäinen tuoretta loppuun.

Adobe Pinot Noir 2009 - Chile - Valle Casablanca - 100% Pinot Noir - 8 kuukautta, 20% ranskalaisissa tammitynnyreissä - 14,4% - ST (86)

  • Keskimääräinen Visual rubiini intensiteetti, aromit muistuttaa vadelmat, kirsikat, kukka muistiinpanoja ja ripaus vaniljaa. Maku on kuiva, hieman hallitseva alkoholin happamuus, kevyt runko, tanniinit keskimääräinen määrä, joilla on lievä astringency ja keskimääräinen pysyvyys.

Adobe Cabernet Sauvignon 2011 - Valle Central - 85% Cabernet Sauvignon ja 15% Syrah - 6 kuukautta, 20% ranskalaisissa tammitynnyreissä - 14% - ST (86)

  • Visual rubiini, keskikokoinen intensiteetti, kypsiä hedelmiä aromeja. Maku näyttää oikea happamuus, hyvä runko, hieman alkoholisti. Tanniinit hyvälaatuisia. Jälkimaku hedelmiä ja vahvistaa keskimääräisen pysyvyys.

Uusia Gran Reserva Cabernet Sauvignon Merlot 2008 - Valle de Maipo - 85% Cabernet Sauvignon ja 15% Merlot - 12 kuukautta, 70% ranskalaisissa tammitynnyreissä - 14.6% - ST (90)

  • Ulkoasua viini on violetti, intensiivinen, läpitunkematon ilman evoluutio. Aromit, voimakas tumma hedelmiä, muistiinpanoja karamelli, savua, paahtoleipää ja mauste muistiinpanoja. Maku on pehmeä, tasapainoinen happamuus ja alkoholi, hyvää keskittymiskykyä, hedelmäinen jälkimaku ja melko voimakas.

Uusia Gran Reserva Carmenere Cabernet Sauvignon 2009 - Valle de Colchagua - 85% Carmenère ja 15% Cabernet Sauvignon - 12 kuukautta, 70% ranskalaisissa tammitynnyreissä - 14,5% - ST (87)

  • Visual rubiini hyvä intensiteetti, puu aromit hartsin ja kypsän hedelmäinen. Maku on hapokas, keskitäyteläinen, tasapainoinen. Medium tanniinit jo päätöslauselmassa, valoa lopussa astringency. Hyvä pysyvyys.

Coyam 2010 - Valle de Colchagua - 41% Syrah, 29% Carmenere, 20% Merlot, 7% Cabernet Sauvignon, Mourvedre ja 2% Petit Verdot 1% - 13 kuukautta, 80% ranskaksi barriques ja 20% American tammitynnyreissä - 14, 8% - ST (91+)

  • Visual rubiini liian tumma, voimakas tuoksu ja herkullinen erittäin kypsiä tummia hedelmiä, suklaata, jossa tyylikäs kukka muistiinpanoja, mauste ja tammen sävyjä. On kitalaessa osoittaa suurta keskittymistä, jossa hyvä tasapaino, erittäin hieno tanniinit, pitkä jälkimaku. Viini suuri finesse, joka on jo nyt erittäin mukava käyttää nyt, mutta tulee pitää muutaman vuoden kellarissa, saada lisää monimutkaisuutta. Se oli parasta viiniä illalla, mielestä etuoikeutettu joilla oli mahdollisuus osallistua tähän makuista.

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa

Tuontia Capixaba
Veljeskunta edistetään pääkonttori eilen 30. heinäkuuta (maanantai), tasting 12 viinejä. Tapahtuma oli suunnattu virallista julkaisua Chilen viinien line
François Lurton Hacienda Araucano , kaikki komentaa sommleier Cleber Alves, kuvaavat hieman maahantuoja ja Rosendahl videon edellä.

Viinitilan on juuri saanut todistuksen "biodynaamisia viinejä", joka on vain arvostusta maaperän ja kasvien sen luonnollinen elinympäristö, avulla valmisteet ja yhdisteiden kasvi-, eläin- ja mineraalien (biologiset osa) in tarkka kertaa, ottaen huomioon Astral vaikutteita ja sykliä luonne (dynaaminen osa).

Perheellä on Lurton viini suonet: kaksi isää, veljeä, tuotti laskeutuminen noin 15 viininviljelyyn, viininviljelijöiden, Negociants, lyhyesti sanottuna: kokonainen sukupolvi omistettu viiniä. Jacques ja Francois Lurton poikaa André, legenda Bordeaux. Aina oli vallankumouksellinen ideoita Ranskan konservatiivinen standardeja, kokeilu ei-perinteisten rypäleistä uusille alueille, kannattavat käytön kierrekorkkimikrosentrifugiin, käynnistä rohkea muotoilu käsin sekoittaa alueellista kulttuuria edistää niiden viinejä. He alkoivat uransa konsultit työskentelevät ympäri maailmaa purjehtii viininviljelijöiden. Hänen kansainvälinen kokemus ansainnut niitä yhteyksiä ja mielenkiintoinen ajatus siitä viini maantieteestä monissa maissa, joissa alkoi vähitellen ymmärtää omaa tuotantoa. He päättivät tuottaa laadukkaita viinejä, mutta edullinen, käyttämällä toissijaisia ​​alueita kasvussa kaltaisissa maissa Chilessä, Argentiinassa ja Espanjassa, sekä luoda kumppanuuksia tuottajien Uruguayssa, Australiassa ja Portugali.

Kuva luotto yllä: Arismario Oliveira

Kiipeilyä ryhmä arvioida viinejä: pysyvä; Sidney Santiago, André Andrès, Leonardo Conick (omistaja), I, Tom (Kuljettajan ravintola) ja hänen ystävänsä Sitting .; Fred, Julio Lemos (Papaghut), Elvecio FAE (director ExpoVinhos Victoria), Premier Sommelier Sonia Aiello, Cleber Alves ja Rafael Dias (DOC Space).

Viinejä laseittain yllättynyt, enimmäkseen esitteli erinomaisen kustannushyöty joiden hinnat vaihtelevat 29,00-+329,00. Kohokohta mielestäni sai halvin viinejä, koska kallein oli velvollisuus olla hyvä. 12 viinejä 4 luokitella "hyvä ja halpa".

Valkoviini Kawin Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - Central Valley (Valley Casablanca, Curicó ja Lolol) - 12,5% - R 29,00 dollaria
- ST (88)
- "Hyvä ja halpa"

Paras kustannus-hyöty yönä, tämä SB, näytti tyypilliset aromit trooppisia hedelmiä kuppi ja hieman nurmikasvien. Maku on kevyt, hedelmäinen, tasapainoisen hapokas ja raikas. Helppo viiniä juoda ja ymmärtää sen ehdotukseen. Hyvä ostaa.

Valkoviini - Araucano Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - Valley Lolol - Colchagua Valley - 12.5% ​​- R 69,00 dollaria - ST (86)

Tämä toinen SB 5% on käynyt tynnyreihin, osoitti viiveitä nenä, vähemmän elämäniloinen kuin ensimmäinen. Maku on kermainen, vähemmän hedelmäinen, enemmän mineraali ominaisuudet, hyvä tasapaino, hapokas, miellyttävä jälkimaku.

Valkoviini GRAN Araucano CHARDONNAY 2007 - Chile - 100% Chardonnay - Colchagua Valley - 14% - R 129,00 dollaria - ST (88)

Chardonnay osoitti, että "makuista viehätys" visuaalinen keltainen kulta, kirkas, kirkas, hyvin voimakas tuoksu, muistuttaa voita popcornia, hunaja, aprikoosi, vanilja. Maku ja pullea, hedelmäinen, hapokas, mutta syntiä tasapainossa, puu voisi olla vähemmän huomiota, hän piilotti vähän hedelmiä. Makuasia.

Punaviini Kawin Cabernet Sauvignon 2010 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Central Valley - 13% - R 29,00 dollaria - ST (86)

Wine palvelemisesta ehdotuksen, kevyt, hedelmäinen, ei paljon teeskentely, erinomainen valinta puolueen.

Araucano Red Wine Reserve Cabernet Sauvignon 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 14% - R 49,00 dollaria
- ST (88)
- "Hyvä ja halpa"

CS varaa jo näyttää enemmän monimutkaisuutta, pippuri aromit vastajauhettua, musta ja punainen hedelmä. Palate osoitti yritys tanniinit, hyvä runko, hedelmäinen ja riittävä happamuus. Suuri valinta grilli.

Araucano Punaviini RESERVE Carmenere 2010 - Chile - 100% Carmenere - Colchagua Valley - 13.5% - R 49,00 dollaria
- ST (87)
- "Hyvä ja halpa"

Carmenere myös ilahdutti minua, tyypillisiä muistiinpanoja pippuria, mausteita ja marjoja. Maku on hedelmäinen, hyvä runko, hapokas ja hyvä pysyvyys.

Araucano Punaviini Pinot Noir Reserve 2010 - Chile - 100% Pinot Noir - Central Valley - 13.5% - R 69,00 dollaria - ST (88)

Erittäin kypsä mansikka, herukka ja kirsikka. Tuore maku, kevyt keskitäyteläinen, helppo juoda ja miellyttää.

Punaviini HUMO BLANCO 2008
- Chile - 95% Pinot Noir ja 5% Syrah - Valley Lolol - 15.5% - R 109,00 dollaria - ST (90)

Enemmän hillitty nenä, mutta herkullinen suu, kermainen, hedelmäinen, puu erittäin hyvät, tasapainoinen ja pitkä jälkimaku.

Araucano Punaviini RESERVE Syrah 2011 - Chile - 100% Syrah - Colchagua Valley - 14,5% - R 65,00 dollaria
- ST (88) - "hyvä ja halpa"

Viini erittäin mukava, hyvin pyöreä, valmis, Docinha hedelmiä, todellinen "naisellinen viini."

Punaviini CLOS DE LOLOL 2009 - Chile - 38% Carmenere, 28% Cabernet - Sauvignon, 20% Syrah, 14% Cabernet Franc - Valley Lolol - 18 kuukautta tynnyreissä toisen käyttöön - 14,5% - R 109,00 dollaria - ST (90 +)

Tämä tuomioistuin oli anis muistiinpanoja, kukka ja punainen hedelmä. Maku on hyvä runko, hieno tanniinit, hapokas ja hyvä jatkuva viimeistely.

Punaviini Cabernet Sauvignon GRAN Araucano 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 18 kuukautta tynnyreissä (70% uusi, 30% toinen käyttö) - 14,5% - R 149,00 dollaria - ST (90 + )

Ensimmäinen huomautus on nenä oli ade musta oliivi, joka haihtui avaaminen paljon hedelmiä, luumu, guava ja vanilja tausta. Maku on tiivis, hapokas, luo miellyttävän tuoreus, hedelmäinen, mineraali valo, miellyttävä pinta.

Punaviini ALKA Carmenere 2009 - Chile - 100% Caemenére - Colchagua Valley - 18 kuukautta tammitynnyreissä - 15% - R 329,00 dollaria - ST (92+)

Kun kaikki velvollinen olemaan hyvä, Alka, TOP Rosendahl, esitti rehevä muistiinpanoja nenä, paahdettu kahvi, sikarin laatikko, lehtipuu, punainen hedelmiä ja vaniljaa. Maku vahvistaa laatua ja nenä huomauttaa, erittäin kermainen, hedelmäinen, tasapainoinen, tarvitsevat muutaman vuoden pullossa näyttää suurempaa monimutkaisuutta. Kaunis viiniä!

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa

Pystyttävä todistamaan hetken neljässä Almaviva EPU viljelykasvien on etuoikeus, vieläkin kasveja tuotetaan kahden ensimmäisen, vuosina 2000 ja 2001, ja kaksi viimeistä myyntiä markkinoilla, 2008 ja 2009. Tasting joka alkoi kaksi Argentiinan viinejä Bodega y Cava Weinert 1980 ja 1983, joka toisti laadukkaat toisen kerran kulhoon. Ajatus järjestää tämän ennennäkemättömän pystysuoran kasvoi ulos keskustelun Rodrigo Mazzei suuri viinit ja Travel Blog , jossa me valmiiksi nopeasti, laskemisesta cup, kolme päivää myöhemmin, läsnäolo kavereita, Rogério Baracho, Dulcino Tozi ja Andrèsta Andrès taloni (Balcony Living Life).

Mukaan viini Almaviva, EPU, jotka niiden kielellä tarkoittaa "numero kaksi" on tehty pääasiallisesti Cabernet Sauvignon, Carmenère alueella Puente Alto, Maipo Valley, keskeisellä alueella Chilessä. Viini on valmistettu rypäleistä Uusien viinitarhojen, 10 vuotta, joka sijaitsee eri kentässä, Andeilla, jossa ilmasto on hyvin samanlainen Médoc, Bordeaux, Ranska. Oppaan mukaan Descorchados 2012, ero ensimmäisestä toiseen, on käyttää yli Cabernet Sauvignon ja Carmenere sisältyvät Merlot ja Cabernet Franc.

Maipo Valley, Puente Alto, on tunnustettu jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan on parhaat edellytykset kehittämiseen Cabernet Sauvignon, jotka valittiin 85 hehtaaria ominaista kallioperälle, missä talvet ovat kylmiä ja sateinen ja kesät merkitty lämmön yöllä ja päivällä on raikas.

Helpommin taskuun ja mielestäni parempi, mukavampi kuin ensimmäinen, TOP. Nykyinen sato myydään Brasiliassa kaupassa Wine.com.br , hinnoiteltu 190,00, alle puolet ensimmäisestä. Sen keskimääräinen vuosituotanto on 24.000 pulloa.

Minulla oli suuria vaikeuksia saada luotettavaa tietoa EPU. Ehdotan viini laatimaan erityisen sivusto on suuri apu, joka haluaa viettää oikeaa tietoa. Esimerkiksi, maahantuoja sivuston puhuu vanhojen viinitarhojen rypäleistä, ja Descorchados, puhuu uudesta rypäleen viini ... .mescla viinirypäleitä ja niin edelleen.

Viljelykasvien tarkistetaan vuonna 2000, 2001 ja 2008 ja 2009 (ensimmäinen ja viimeinen)

Almaviva EPU Safra 2000 - (ensimmäinen tuotettu) - Cabernet Sauvignon, Carmenère - 14% - ST (92)

  • Visuaalinen media intensiteetti granaatti, selkeä ja kirkas. On nenä hedelmät vallitsevat eukalyptus muistiinpanot, mentoli, balsamico, guava ja mausteet rahastoon. Maku osoitti raikas, keskitäyteläinen, tasapainoinen välillä happamuus ja alkoholipitoisuus, pehmeät tanniinit hyvälaatuisia. Jälkimaku vahvistaa nenä, ja pää pitkä ja miellyttävä.

Almaviva EPU Safra 2001 - Cabernet Sauvignon, Carmenère - 14% - ST (97)

  • Visuaalinen media intensiteetti rubiini, selkeä ja kirkas. Nenä oli unessa lähes kahden tunnin ajan, sitten avasi ja osoitti ominaisuudet yhtä suuri kuin 2000, eukalyptus, mentoli, balsamico, guava, mutta vähemmän intensiteettiä. Liukas maku, stout, ohutta puuta ja hyvin sijoitettu. Tasapainoinen pehmeät tanniinit, mehukas happamuus. Jumalten nektaria !!!

Almaviva EPU Safra 2008 - Cabernet Sauvignon, Carmenère - 14% - ST (91+)

  • Nyt ominaisuudet muuttuvat paljon aromit eivät enää näytä muistiinpanoja löytyy 2000 ja 2001 vuosikertojen, ja kyllä, hyvin karamelli, vanilja, punainen ja musta hedelmät. Maku vahvistaa hedelmää, hyvä runko, rasva, hyvin sijoitetut puu, tasapainoinen ja hyvin pitkä.

Almaviva EPU 2009 Harvest - Cabernet Sauvignon, Carmenère - 14.5% - ST (92)

  • Vielä yksi kausi, ja taas huomasin eron tyyliin. Toisin kuin aiemmin, vuoden 2009 vuosikerta on hallitseva tuoksu punaisia ​​hedelmiä, raikas, puhdas, puu puuttumatta vähemmän luonnetta. Maku osoitti korostaminen tuoreutta, suuri happamuus, vahvisti punainen hedelmä, kirsikka ja herukka. Alkoholin pitoisuus ja sen tanniinit ovat korkeammat, mutta pehmeys jatkuu, osoittavat suurta hohto. Viini on valmis, mutta ystäville kuten minua kehittynyt viini, se ei koskaan sattuu olla kärsivällinen.

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa