pengoptimuman enjin carian laman web mengemukakan e-mel pemerah

Arkib bagi Kategori 'Sparkling'

Seperti yang dilaporkan sebelum ini di sini, Brazil bentuk berkilauan sebahagian daripada Descorchados Panduan depan (2015), penerbitan yang paling dihormati wain dari Amerika Selatan. Dan Blog langsung Hidup Hayat mendedahkan kepada anda pembaca senarai lengkap berkilauan yang menonjol . Minggu depan (28) akan bercakap dalam Warta Rasmi mengenai isu itu dan menyenaraikan nilai dan tempat-tempat jualan.

Berkilauan terbaik

 • Geisse / Gua Geisse Terroir Alam 2009 / PINTO BENDERA

Charmat berkilauan terbaik

 • X Decima / Cordon D'Or Prosecco NV / VALLEY ladang anggur
 • Bintang Brazil / Brut Viognier, Chardonnay NV / SAW GAÚCHA
 • Perini / Home Perini Muscat NV / FARROUPILHA
 • Valmarino / Prosecco 2014 / PINTO BENDERA

Best kaedah tradisional berkilauan

 • Geisse / Gua Geisse Terroir Alam 2009 / PINTO BENDERA

Sifat berkilau terbaik

 • Geisse / Gua Geisse Terroir Alam 2009 / PINTO BENDERA

Brut berkilauan terbaik

 • Decima X / X Brut Rosé Decima Kaedah / Champenoise Pinot Noir 2008 / SAW GAÚCHA

Brut berkilauan terbaik

 • Luiz Argenta / Brut Rosé Pinot Noir NV / F LORES da Cunha
 • Geisse / Gua Geisse Blanc de Noir Brut Pinot Noir 2011 / PINTO BENDERA
 • Pedrucci / Relais Bosquet Tour Eiffel Chardonnay, Pinot Noir, Riesling Italico 2010 / Garibaldi
 • Perini / N 1 Pinot Noir, Chardonnay 2008 / FARROUPILHA

Moscato terbaik

 • Perini / Home Perini Muscat NV / FARROUPILHA

Prosecco terbaik

 • X Decima / Cordon D'Or Prosecco NV / SAW GAÚCHA

Wahyu Sparkling tahun

 • Bintang Brazil / Alam 2007 / GAÚCHA Serra
 • Pizzato / Vertigo Pizzato Brut Alam 2012 / VALLEY ladang anggur

The Faria Lemos dipilih

 • Bintang Brazil / Alam Chardonnay, Pinot Noir, Riesling, Viognier 2007 / Faria Lemos.

The Farrukhabad-cum-Fatehgarh dipilih

 • Perini / N 1 Pinot Noir, Chardonnay 2008 / FARROUPILHA

The Pinto Bandeira dipilih

 • Valmarino / Valmarino & Churchill tetamu tambahan Brut Lot VI / PINTO BENDERA

The Serra Gaucha dipilih

 • Beg Adolfo / Pas dos Alam Chardonnay, Pinot Noir, Merlot NV / SAW GAÚCHA
 • Bintang Brazil / Alam Chardonnay, Pinot Noir, / Riesling, Viognier 2007 / SAW GAÚCHA

Lembah dipilih daripada Vineyards

 • Casa Valduga / Gran Reserva Chardonnay Alam, Pinot Noir 2009 / VALLEY ladang anggur

Terletak di Bento Gonçalves (RS), dari Ladang Anggur Lembah, keluarga Valduga menarik perhatian dalam pengeluaran wain sejak datang ke selatan, yang datang dari Itali pada abad kesembilan belas. Tetapi ia adalah dengan berkilauan, yang semua disediakan oleh kaedah champenoise, yang mendapat nama. Permulaan yang tidak mudah, dalam tahun 1990-an pertengahan lebih daripada 90% daripada botol muncul, kerana pagar yang lemah dan tidak tahan tekanan yang dicipta di dalam botol.

Tiga orang yang datang kemudian, di bawah pimpinan saudara Erielso, Juarez dan John Valduga, kilang wain yang telah melabur dalam teknologi dan tenaga kerja, semakin banyak kualiti dan anugerah di seluruh dunia. Hari ini mempunyai gua berkilauan terbesar di Amerika Latin, di mana 5 juta botol boleh ditampung, walaupun ia sedang berehat ada 1.8 juta.

Minggu lalu, empat daripada label beliau membuka dengan berkembang yang menakjubkan merasa Riojas lama, mengejutkan semua peserta. Lihat mengambil saya pada mereka:

Casa Valduga 130

Dibuat dari anggur chardonnay dan Pinot noir tanaman khas melalui kaedah champenoise, baki 36 bulan dalam hubungan dengan yis. Visual jerami kuning dengan buih kecil dalam kuantiti yang baik dan ketekunan. Keamatan Besar aroma, terutama putih dan buah bunga. Lelangit menunjukkan kesegaran, kira-kira, dan nota yang mengesahkan hidung. ST (91) - harga sederhana: R $ 90

Casa Valduga 60 bulan Nature (tiada gula tambahan)

Disediakan oleh kaedah Champenoise, di mana 60 bulan dalam hubungan dengan yis. Visual jerami kuning dengan buih kecil dalam kuantiti yang baik dan ketekunan. Aroma sengit, dengan roti bakar cahaya, putih dan buah bunga. Lelangit kaya dan kompleks, dengan lapisan rasa dan nota buah-buahan dan mineral. ST (90) - harga sederhana: R $ 100

Casa Valduga 60 bulan Extra-Brut

Disediakan oleh kaedah Champenoise, di mana 60 bulan dalam hubungan dengan yis. Satu persembahan yang berkilauan pada pendapat saya. Sangat dekat dengan Champagne a. Menyampaikan warna emas, perlage halus, nipis, kuat dan berterusan. Aroma yang kompleks, badam, aprikot, madu, roti bakar ... lelangit .The mempunyai struktur yang sangat baik, creaminess, yang seimbang dan menyegarkan. ST (93) - harga sederhana: R $ 100

Maria Valduga Brut

Ini wain adalah satu penghormatan kepada ibu pemimpin keluarga, Maria Valduga. Beliau bercita-cita untuk menghuraikan berkilauan di Valduga House oleh kaedah champenoise, menurut tradisi rantau Champagne di Perancis. Dibuat dengan anggur Chardonnay dipilih (80%) dan Pinot Noir (20%), menghabiskan sekurang-kurangnya 48 bulan dalam hubungan dengan yis. Visual jerami kuning, dengan buih yang sangat halus, kuantiti yang baik dan ketekunan. Hidung dengan aroma elegan dan sengit dengan nota buah-buahan dalam sirap, roti bakar dan lelangit sedap berkrim, kompleks dan panjang. ST (92) - harga sederhana: R $ 198

Kejutan minggu ini adalah akaun Brazil berkilauan (Lembah Vineyards) Cuvée Prestige Almaúnica Rizab Brut Rosé, suatu luka yang luar biasa Chardonnay, Pinot Noir dan "Malbec" yang disediakan oleh kaedah tradisional penapaian dalam botol, di mana dia kekal selama dua belas bulan dalam bilik bawah tanah bawah tanah anggur. Dalam mangkuk terpesona dengan struktur, buah-buahan yang bersih, kesegaran dan kira-kira. ST (90) - R $ 63 di DZ Emporium. Tel: 3062.7070

Sabragem dalam sabrage Perancis, adalah nama teknik untuk membuka sebotol champagne berkilauan atau dengan saber a. Ia menjadi popular selepas Revolusi Perancis, apabila Napoleon Bonaparte, di atas kuda tidak boleh melakukan pembukaan perkhidmatan tradisional, dan digunakan pedangnya untuk memotong kepala beberapa botol champagne yang memenangi Madame Clicquot (yang Cliqcuot Janda). Frasa diabadikan: "Dalam kemenangan adalah berhak, perlu dalam kekalahan"

Untuk anda ingin menceburi Hawa ini Tahun Baru adalah beberapa tips berharga copiladas majalah bilik bawah tanah:

 • Tempat untuk acara tersebut harus luas dan bebas daripada benda-benda itu boleh pecah.
 • Mereka yang hadir untuk menonton acara yang harus berdiri di belakang beliau, tidak di depan, kerana kesesakan kaca akan terbang kaki dari sini.
 • Botol akan dipotong kepala mestilah juga sejuk (6 ° C adalah sesuai) dan tidak goncang supaya tidak meningkatkan tekanan dalaman. Perkara ini adalah kepentingan asas kerana, jika cecair panas, botol boleh meletup apabila saber bertiup. Ia adalah disyorkan bahawa dalam baldi ais dan air sekurang-kurangnya dua jam sebelum sabragem.
 • Buang semua kapsul yang mengelilingi leher botol.
 • Ia adalah penting untuk mencari kaca jahitan, membahagikan kedua-dua bahagian botol. Alat yang digunakan untuk membuka mesti mengikut betul-betul pindaan kepada leher botol.
 • Satu cadangan yang menarik adalah bahawa serbet kain terikat dengan wayar logam yang memegang gabus. Oleh itu, semasa memegang lampin semasa sabragem, kesesakan (melekat pada lampin) akan tidak terbang, mengelakkan sebarang kerosakan atau kemalangan.
 • Mengeringkan botol supaya anda boleh tahan dengan kekuatan penuh.
 • Pegang botol dibungkus dengan lampin dengan satu tangan. Botol mesti berada dalam kedudukan condong supaya saber untuk slaid kaca sehingga mulut mengunjurkan leher.
 • Pukulan harus kering dan tegas. Tekanan dalaman silinder akan menyebabkan seluruh perkhidmatan. Biasanya keseluruhan leher, meninggalkan permukaan yang licin pada mulut botol. Jika wain yang baik sejuk tiada cecair hilang. Mungkin ada, bagaimanapun, kekurangan gas, oleh itu tidak mengesyorkan penggunaan botol mahal untuk amalan. Kemudian semua orang akan menikmati champagne dan parti itu selesai.

Berikut adalah beberapa video:
Apabila memilih belia adalah penting - Terdapat champagne, cavas dan berkilauan khas lain yang boleh dirasa selama beberapa dekad. Tetapi secara umum jenis wain dibuat untuk diminum muda. Selepas kira-kira tiga tahun winemaking, dia mula hilang keasidan, aroma segar dan perlage, simbol kegembiraan.

Harap sabar menunggu untuk tahap gula - Satu perkara penting untuk berpuas hati dengan berkilauan adalah kandungan gula mereka. Jika anda lebih suka yang lebih kering, yang brut dan tambahan-brut adalah yang paling sesuai. Terdapat juga sifat atau dos sifar, dengan kurang gula berbanding dengan tambahan-brut itu. Sudah secs atau demi-secs adalah manis.

Lebih suka Charmat atau tradisional? Apabila seperti nota berkilauan jika ianya dibuat melalui kaedah tradisional atau Charmat. Maklumat ini biasanya ditemui pada bahagian hadapan label yang betul di bawah nama jenama. Berasal di rantau Perancis yang terkenal Champagne, dan digunakan di beberapa bahagian lain di dunia, kaedah tradisional (penapaian kedua dalam botol) digunakan apabila anda ingin berkilauan kapasiti gemuk, kompleks dan penuaan. Sudah disediakan oleh kaedah Charmat yang (penapaian kedua dalam tangki keluli tahan karat yang besar), biasanya ringan dan segar, dengan aroma buah-buahan, dan harus mabuk muda.

Suhu penjagaan - Ais ya. Bodoh, tidak! Di Brazil, berkilauan itu sangat berkaitan dengan musim panas; dan ramai yang cenderung untuk membuktikan bodoh sejuk. Ini adalah satu kesilapan. Jika merasai aroma yang sangat sejuk dan rasa malu. Minum mudah kepada kira-kira 6 darjah (tambah atau tolak suhu peti sejuk), dan lebih kompleks daripada 12 darjah. Seperti di sini adalah sangat panas, Sparkling boleh dikeluarkan daripada peti sejuk atau bilik wain bawah tanah yang sedikit di bawah suhu operasi dan disimpan dalam baldi ais.

Ketahui bagaimana untuk rasa

Analisis Visual - Dalam putih yang berkilauan, warna yang lebih ringan menunjukkan belia. Ada emas kuning menunjukkan bahawa berkilauan yang mempunyai umur beberapa.

Gelembung kadar atau perlage - Beri perhatian. Semakin tinggi kualiti produk, adalah gelembung yang lebih kecil dan lebih banyak.

Rasai aroma - Lihatlah membezakan aroma yang muncul. Ada yang mempunyai lebih berkilau aroma segar dan buah-buahan. Lain menunjukkan walnut, hazelnut, almond dan roti bakar. Jika anda tahu memberitahu yang kedua-dua anda lebih suka, membantu penjual untuk menunjukkan sesuatu yang sesuai dengan keinginan anda.

Pautan di atas anda akan mempunyai tips berkilau -
DI SINI.

Saya baru-baru ini telah ditanya oleh rakan satu kenyataan yang saya buat di ruangan Hidup Hayat saya menulis semua Jumaat dalam Warta Rasmi (Vitória-ES). Pada 01/10 diterbitkan terbaik 2013 wain dalam 8 kategori, memilih Nature Reserve Almaúnica (Lembah Vineyards - £ 55 - www.almaunica.com.br ) sebagai wain terbaik Brazil. Ia merupakan tahun di mana saya berpeluang untuk melawat beberapa kali kawasan wain utama Brazil, membuktikan ratusan berkilauan. Almaunica Alam merasai buat kali pertama dalam wain mereka sendiri dan kagum dengan ciri-fiturnya, dengan elegan, kompleks dan jemari nota, sangat dekat dengan Champagne (sebenarnya, lol).

Well, malam tadi "saya mengambil keterangan daripada 9", tempat di sebelah yang indah champagne Champagne R. Pouillon & Fils Cuvée rizab Brut dan dua anugerah kebangsaan berkilau, Maximo tetamu tambahan Brut mengkhusus Boschi (perlu membuktikan botol lain - R $ 99), Gran Legacy Kaedah Champenoise Brut (sepuluh - ExpoVinis SP - £ 50). Dia memberi dijangka, beliau mengesahkan kualiti cawan yang dilaporkan di atas. Mengambil tempat kedua, tetapi dengan jarak yang sangat sedikit dari Champagne. Adalah tip untuk pembaca kami.

Pada asalnya diterbitkan teks dalam ruang Hidup Kehidupan | Notebook Pleasure & Co | Journal Warta pada 27/12/2013

Disediakan di kawasan-kawasan yang berlainan di dunia, yang memberikan ia ciri-ciri sendiri, yang berkilauan yang menjadi simbol kegembiraan dalam kehidupan harian mereka yang menghargai pembakar ini. Pada cuti akhir tahun dan musim panas yang gelembung mengikat.

Prosseco dalam (Itali), Cava (Sepanyol), Sekt (Jerman) adalah pelbagai nama yang diberikan kepada berkilau, menurut negara ini, tetapi ia adalah Champagne di Perancis yang menjadi terkenal untuk menghasilkan yang terbaik di planet ini. Ia hanya boleh dipanggil Champagne berkilauan dihasilkan di rantau Champagne itu.

Nasib baik, kita tidak perlu pergi jauh untuk membuktikan label baik. Brazil dianggap sebagai salah satu pengeluar wain terbaik berkilauan. Terdapat label besar negara di pelbagai jenis harga. Ingin tahu bagaimana untuk memilih apa yang sesuai dengan anda?

Pertama, periksa label perbezaan di antara mereka sebagai jumlah gula (apa yang tinggal selepas penapaian + penambahan ekspedisi minuman keras). Pengadaran adalah seperti berikut: Alam (Zero + gula sisa), Extra-Brut (0-6 g / l gula - sangat kering), Brut (maksimum 12 g / l gula-kering) dan Demi-sec ( 32-50 g / l gula - manis) dan manis (atas 60.1 g / l).

Seterusnya, pertimbangkan proses pengeluaran. Berkilauan dengan dua fermentations, terbentuk apabila buih karbon dioksida, bertanggungjawab untuk sifat berbuih adalah yang paling banyak digunakan. Champanoise boleh disediakan dengan kaedah di mana penapaian kedua dijalankan dalam botol. Biasanya lebih gemuk, kompleks. Kaedah Charmat, di mana proses yang berlaku dalam taques tahan karat yang besar, adalah lebih sejuk, dengan perisa buah-buahan yang belum dijelaskan.

Akhirnya menyemak anggur digunakan. The Blanc de Blancs, anggur putih 100%, kebanyakannya adalah lebih ringan dan elegan. Sudah Blancs de Noirs, anggur merah, biasanya Pinot Noir, adalah lebih tersusun. Walaupun terdapat kenyataan pada label terma biasanya akan mahkamah dengan dua atau lebih buah anggur.

Sekarang, letakkan wain anda pada suhu yang sempurna (5 hingga 8 C), angkat cawan dan roti bakar 2014. Apakah tahun terbaik dalam hidup anda!

Blanc de Blancs teras Terranova - Brazil - 21.00 - Carone

 • The Blanc de Blancs menyebut ertinya ia dibuat dari anggur putih. Label ini adalah Ideal untuk membuka makan malam, makanan ringan ke pangkal ikan, makanan laut, dan kanape satu yang paling pelbagai.

Adolfo kanvas Rosé - Brazil - 39.00 - Kawasan DOC

 • Disediakan oleh kaedah Charmat, iaitu, apabila penapaian kedua dilakukan dalam tangki keluli tahan karat yang besar, mempunyai perlage indah, aroma mengingatkan strawberi dan buah-buahan merah. Rasa berkrim, berstruktur dan dengan keasidan yang besar. Bergabung dengan dipasang, carpaccio dan pastinhas pelbagai.

Montelvini Promosso tetamu tambahan kering - R $ 39,00 - Ville du Vin

 • Dibuat dengan anggur Gelra, dan dikenali di Brazil sebagai Prosecco, dihasilkan oleh kaedah Charmat itu. Ini adalah satu klasifikasi kering tambahan, buah-buahan segar dan sedikit manis. Akan bergabung dengan pasta dengan makanan laut, risotto, ham dan daging walaupun panggang.

Chandon Riche Demi-Sec - R $ 57,90 - Extraplus

 • Disediakan dari jenis Italic Riesling, Chardonnay dan Pinot Noir. Aroma mengingatkan buah-buahan oren dan kering manis seperti kismis, buah tin dengan nada madu. Pada lelangit menunjukkan keasidan yang baik dan rasa creaminess. Akan bergabung dengan pai dan kek, ais krim, dan pates mousse, keju acuan biru, ikan dengan sos kaya dengan mentega.

Première Bulle Fushia 1 Brut - 68.00 - www.buywine.com.br

 • Dihasilkan di Limoux, ramalan Perancis, yang mendakwa ciptaan Champagne jenis wain, mempunyai aroma yang kuat dengan buah-buahan dan juga nota madu dan bakar. Kesan pertama yang sangat baik di dalam mulut. Kepekatan rasa, badan. Berkrim dan menyegarkan. Akan sepadan dengan baik dengan masakan Jepun, sushi dan sashimi.

Freixenet Reserva Real - R $ 139 - pasar raya besar Okay

 • Cava ini melalui proses pengeluaran dibezakan, yang menawarkan ciri-ciri unik. Nama Sebenar Tempah berasal dari fakta bahawa ia pada asalnya dibuat untuk lawatan keluarga diraja Sepanyol di Freixenet cava. Kaya dan berstruktur berjalan lancar dengan udang dan udang galah, ikan, daging putih dan ringan rempah ratus masakan denda.

Champagne Montaudon - £ 98 - www.wine.com.br

 • Golden jelas dan terang, perlage besar kuning, kecil dan banyak. Serangan aroma baik dengan kerumitan yang baik, buah putih, bakar dan cahaya mineral. Seimbang, segar, meninggalkan rasa mulut sangat lazat. Ia berjalan lancar dengan salmon panggang.

Champagne Gosset Brut Kecemerlangan - R $ 260,00 - Grand Cru

 • Disediakan oleh salah satu rumah yang paling tradisional dan dipercayai Champagne, mempunyai aroma yang kuat dengan nota penapaian, kedai roti. Roti bakar. Dalam mulut sangat tertumpu dengan mineral dan nota sitrus. Amat elegan. Menyelaraskan dengan tiram.

Wain asas atau asas berkilau, akan menyediakan platform untuk champagne berkilauan atau pada masa hadapan, tidak kira kaedah yang dipilih untuk penapaian kedua, jika Charmat atau oleh Tradisional (Champenoise).

Kaedah yang dipilih untuk penapaian kedua digunakan untuk menentukan tender yang dipilih untuk berkilauan. Kualiti wain dengan buih bergantung semata-mata kepada kualiti asas wain anda.

Anggur dituai awal untuk mengekalkan gula yang sempurna keseimbangan (kematangan) / keasidan. Keasidan adalah salah satu daripada rukun wain dengan buih, tanpa apa-apa ia lakukan. Di sini di Minnesota, Brazil, kita mempunyai salah satu keadaan yang terbaik dan iklim dan tanah di bumi ini kepada pengeluaran jenis ini wain.

Lebih banyak, anda boleh menyimpan wain asas, di bawah syarat-syarat khas, untuk beberapa tahun dan boleh disediakan untuk penapaian kedua dalam tempoh ini walaupun diambil ini dan tanaman itu.

Dalam hal penyediaan kualiti yang luar biasa berkilau anda boleh bergerak wain asas untuk tong oak untuk memberikan aroma dan rasa yang berkilauan khas.

Sumber: Casa Valduga

Dalam gelembung pembungkusan tahun seratus tahun berkilauan Brazil, Brazil Enology Persatuan (EBA) ke-8 yang diadakan Peraduan Brazil Sparkling Champagne di Ibu Kota Negara, Garibaldi (RS), satu penghormatan kepada produk yang memenangi penyokong di seluruh dunia. The Brazil rasa, terbukti dan diiktiraf di dalam mangkuk untuk 68 tasters, menyebabkan penganugerahan 83 berkilauan 43 kilang wain Brazil, dua Grand Pingat Emas (sehingga 92 mata), 59 Gold (88-91 mata) dan 22 Perak (84 kepada 87 mata). Pertandingan ini membawa bersama-sama 259 69 kilang wain berkilauan.

Selain kualiti yang sudah ketara antara pakar-pakar dan pengguna, berkilauan Brazil juga menunjukkan, menurut Presiden EBA, winemaker Luciano Vian, evolusinya. "Tahun ini kami telah berpeluang untuk mencuba rasa berkilau muda dan matang. Kehadiran kukuh terpelihara anggur tua yang lebih tua adalah kemuncak, serta kepelbagaian gaya, "katanya.

Sampel yang telah dinilai oleh 67 ahli panel dibahagikan kepada lima panel, masing-masing dengan sampel yang berbeza. Merasa itu berlaku pada hari Rabu dan Khamis (16 dan 17), hanya pada waktu pagi, Dewan Perindustrian dan Perdagangan Garibaldi (CIC). Kerja-kerja ini berjalan piawaian Antarabangsa Vine dan Wain (OIV) dan Kesatuan Antarabangsa pembuat wain (UIOE).

Dalam setiap edisi pertandingan berkembang dalam bilangan sampel yang berdaftar dan kerepresentatifan mereka. Dari 2011-2013 peningkatan dalam bilangan berkilauan adalah 12%, 231-259 sampel. Menyertai pertandingan itu mengikut peraturan, berkilau - sudah pemasaran - semula jadi, Vitis vinifera anggur dari dalam dua kategori: penapaian kedua Sparkling (Charmat dan tradisional) dan penapaian pertama Sparkling (Muscat).

Penyebaran keputusan dan penyampaian pingat berlangsung di koktel yang diadakan malam tadi, 18, CTG Sentinel Serra, Fenachamp Park. Yang berkilauan terbaik disusun mengikut kategori telah dianugerahkan, sehingga had 30% daripada mereka yang mendaftar.

Tavares Silvestre menilai - kredit Photo (Gilmar Gomes)

68 tasters

Affonso Ritter - Bandeirantes Kumpulan dan Journal of Commerce

Alberto Miele - Embrapa Anggur dan Wain

Alejandro Cardoso - Cia Piagentini

Álvaro Cezar Galvão - Laman Panduan Ilahi

Amarildo Nespolo - Kementerian Pertanian, Ternakan dan Bekalan

Anderson Schimitz - Amazon Kumpulan

André Donatti - Winery Campestre

Andreia Debon - Publisher Kitaran Baru (Bon Vivant)

Antonio Czarnobay - Bodega Czarnobay

Atila Zavarize - Hermann Wain dan Ladang Anggur

Bruna Cristófoli - Empat Pokok Intelligence & Nilai

Bruno Motter - Winery Don Guerino

Carlos Abarzúa - Winery Geisse

Carlos Zanus - meningkatkan

Cedenir Fortunatti - Fante Minuman Industri

Kristian Bernardi - Produk Asli

Claudia Stefenon - Biotecsul

Daniel De Paris - Winery Don Candido

Darci Dani - AGAVI

Delto Garibaldi - Makmal Lavin

Dirceu SCOTTA - Winery Monte Lemos

Edegar Scortegagna - Luiz Argenta Wain Halus

Eduardo Milan - Majalah Cellar

Pippa rehat Mulai Operasi - Winery Monte Lemos

Elton Viapiana - Winery Viapiana

Fausto Filippon - Laurentia Vineyards

Firmino Splendor - Splendor Cellar

Flavio Novello - Koperasi Winery New Perjanjian

Flavio Zilio - Koperasi Winery Aurora

Gabriela Poletto - IBRAVIN

Geyce Salton - Vistamontes Jus

Gilberto Pedrucci - Winery House Pedrucci

Gilberto Simonaggio - Miolo

Gilson Berselli - Courmayeur di Brazil

Giseli Scopel - Winery Perini

Irenaeus Guarnier Anak - Tapak Perkara Baik Kehidupan dan TV RBS

Ismar Pasini - Koperasi Winery St. John

Jefferson Nunes - Makmal Enolab

Joice Seidenfus - meningkatkan

Jorge Cattani - Koperasi Winery Garibaldi

Jose Venturini - Winery Goes & Venturini

Juciane Casagrande - Casa Valduga Wain Halus

Jurandir Nosini - Koperasi Winery Aurora

Leandro Santini - Winery Perini

Luciane Daux - Journal Hari Berita

Luciano Manfroi - IFRS-BG

Luciano Scomazzon - Chandon di Brazil

Lucindo Copat - meningkatkan

Luiz Renato Pozza - Gua Rock Winery

Magnos Basso - Basso Wines dan Sparkling

Marcel Miwa - Jurnal Biro Pleasures

Marco Salton - Winery Valmarino

Mark Carlesso - Casa Valduga Wain Halus

Mark Vian - ENOVITIS

Matthew Poggere - Famiglia Zanlorenzi

Mauricio Roloff - Ibravin dan Jurnal Perintis

Mauro Zanus - Embrapa Anggur dan Wain

Nelson Rotta Randon - Makmal Randon

Neuri Bruschi - Veneto Commercial

Paula Schenato - Aracuri Wain Halus

Philippe Mével - Chandon di Brazil

Ricardo Morari - Winery Peterlongo

Sergio De Costa - Winery La Cantina

Tavares Silvestre - Laman Hidup yang Hidup, The Journal Warta dan Radio CBN Vitória (ES)

Silvia Mascella Rose - Majalah Cellar

Thomas Bolzan - Minuman Syarikat Panizzon

Vanderlei Gazzi - Winery Gazzaro

Vanessa Stefani - Winery Geisse

Keputusan akhir:

Untuk memuat turun PDF http://www.clicrbs.com.br/pdf/15745326.pdf

Perintis dalam pengeluaran berkilauan, dengan lebih daripada satu abad pengalaman, pengeluar Austria Karl Inführ KG dicari kecemerlangan, yang diperoleh syarikat-syarikat lain, dan telah menjadi pemimpin pasaran di negara ini.

Nya berkilauan Österreich Gold adalah perasaan masa ini bagi mereka minati dunia wain mewah. Itu kerana ini serpih berkilau ditambah dalam produk emas 23 karat. Serpih digantung Berbeza dengan perlage berkilauan, menonjolkan kecemerlangan emas, mewujudkan kesan yang benar-benar mempesonakan.

Pengambilan emas yang boleh dimakan secara amnya tidak berbahaya kepada kesihatan. Ia diusir tanpa menyebabkan sebarang kesan berbahaya kepada badan. Menurut peraturan Eropah, tidak ada had kepada jumlah emas untuk dimakan, tetapi idea ini adalah untuk menjana glamor, dan tidak digunakan sebagai makanan.

Kedudukan Peribadi: ST (90) - Pengeluar: Karl Inführ KG - Asal: Austria - Wilayah: Klosterneuburg - Anggur: 86% Gruner Veltliner dan 14% Welschriesling - Kandungan Alkohol: 9.5% - - R $ 190,00 - Dalam kemenangan boleh didapati di Enotria - 27 3345-8696.

Ke dalam pinggan ini seperti yang ditunjukkan dalam gambar di atas, mempunyai visual, perlage sangat cahaya kuning yang sangat kuat (VOLCANO) untuk membuka, buih yang sangat halus dengan kegigihan purata. Hidung mempunyai watak buah, dengan nota sitrus. Rasa segar, keasidan yang besar, seimbang, buah-buahan, yang mengesahkan hidung, dengan kemasan yang terlintas dan tanpa kepahitan. Produk kualiti yang sangat baik, mewah, sesuai untuk pemberian hadiah atau untuk meraikan majlis-majlis khas dan perayaan.

Ikut Blog Hidup Kehidupan di Twitter

Nikmati halaman blog Hidup Kehidupan di Facebook