sökmotoroptimering lämna webbplatsen extractor email

Arkiv för 'Uncategorized' Kategori


Vänner av bloggen leva det liv som ser intressant idé ... fat i inredning!

Registrering för allmänheten öppnas vid 08:00 idag via internet

Folk från hela Brasilien och utomlands assist, två decennier sedan, det största ögonblicket i brasilianska vin i firandet av utvecklingen av kvalitet i landet. 850 personer samlas för samma ändamål: prov representativitet skörden av grödan. I detta 21th upplaga, planerad till 28 september kommer kapaciteten att vara densamma eftersom strukturen på webbplatsen, vilket är en varning för alla som vill vara en del av denna händelse. Registreringar öppnade idag kl 8, följas tills de lediga platser tillsätts. Intresserade bör registrera webbplatsen www.enologia.org.br .

Vem deltar i det 21 nationella utvärderingen av vin - Harvest 2013 vet förstahandsinformation, representativitet av säsongen och kommer att ha förmånen att smaka 16 prover valda från de mest representativa i ett universum av 308 prover som spelats in med 63 vingårdar i sex brasilianska stater.

Vart och ett av de 16 proverna serveras, smakade och kommenterade. Iakttagelserna om visuella aspekter, lukt och smak presenteras av besökare provsmakare kan noteras av allmänheten tjänstgör som en referens för framtida tolkningar. Detta möjliggör förbättrad smak för vin, belyser den pedagogiska karaktären av utvärderingen. Sedan övergår till ett annat prov, upprepa samma procedur tills slutet.

Först efter det provsmakning är att vinerna beskrivs klassas bland de mest representativa för 2013 års skörd. Resultatet återspeglar analysen av 120 brasilianska vinproducenter, medan smakprover under perioden 20-29 augusti, vid Laboratoriet för sensorisk analys av Embrapa Grape och vin, en partner institution av EBA och tillhandahålla tekniskt stöd under hela evenemanget.

Och på tal om Nya Zeeland Sauvignon Blanc, smakade nyligen en ikon av landet, Cloudy Bay Sauvignon Blanc 2012 som definitivt lever upp till sitt rykte. Den vingård grundades 1985 i Marlborough. Meet här .

I skålen visade visuell halmgul med gröna nyanser. Näsan sticker nästan med kraftiga toner av passionsfrukt, örter och citrus. Stilen liknar en Sancerre (Frankrike), men mycket mer attraktiv. Smaken förtrollar också. Mycket saftiga, med en skarp syra, balanserad, genererar mycket fräschör. Bekräftar tonerna i näsan. Final ren och stor uthållighet. En av de bästa SB jag någonsin har ätit. Valley till sista droppen! 13,5% alkohol | R $ 149,00 | Var hittar: Ville du Vin | Personlig Utvärdering: 95/100

Och på tal om mousserande smakade igår morse annan vacker nationell produkt, Santa Augusta Brut. Den vingård ligger i Grapevine, Santa Catarina, på högre höjd än 1000 meter. Läs historien här . Den region i södra Brasilien har de största funktionerna i tempererat klimat och hög höjd av mellan 900 och 1400 meter. Denna kombination har gjort regionen ett nav framväxande brasilianska vin.

Sammanställt av metoden Charmat lång, med 54% Cabernet Sauvignon druvor, 30% Chardonnay och 16% Merlot, varit i kontakt med jästen under fyra månader. Skålen presenterade en visuell halmgul, klar och ljus, med medelvärden Perlage bubbla för tunn med god uthållighet. Aroma mycket bra, färska och intensiv, erinrar grönt äpple och citrus. Smaken är lätt, fruktig och mycket uppfriskande. Att dricka utan kompromisser. 12% alkohol. Personlig Betyg: 87/100 | pris: AU $ 38,00 | Var hittar: Ville du Vin, Supermarket St Joseph och Extraplus.

Bill State, Ms Lucy Toledo, inrättande av "DAY moqueca Capixaba".

BILL nr 221/2012 - se här .

God morgon vänner, hittade jag detta mycket bra tips från en kollega på Facebook och bestämde sig för att föra vidare till er.

-------

Du går till baren eller till en fest och dricka en öl. Dricka den andra öl. Den tredje och så vidare.

Din mage skickar ett meddelande pro din hjärna säger "Caracas bro ... killen dricker för mycket vätska, 'm cheião!"

Din mage och din hjärna inte urskilja vilken typ av vätska sväljs, han vet bara att det är "flytande".

När hjärnan tar emot detta budskap han säger: "! Skit, är killen galen" Och skicka följande meddelande till njurarna "Mina, filtrerar bort så mycket blod som du förmår, killen det är galen and're dricka mycket vätska , låt oss uttrycka det allt ut "och RIM börjar göra upp övertid och filter blod och fyller mycket snabbt.

Därför är den första körningen till badrummet. Om du märker, är denna 1st kissa med normal färg till gult, eftersom förutom vattnet kommer föroreningar från blodet.

RIM underlättade livet i magen, men du hålla dricka och mage sänder ett annat budskap pro BRAIN "Dude, betyder inte sluta, hjälp!" HJÄRNAN och sänder ett annat budskap pro RIM "Veio, stretching party flicka, gå för det där på filtrering ! "

Njuren filter som galen, nu endast q, q han kör är inte alkoholen, skickar den bara till urinblåsan WATER (flytande dyrbara kropp). Så förbannad att följande är transparenta, eftersom det är vatten. Och ju mer du hålla dricka mer vatten i kroppen spelar ut och alkoholhalten i kroppen ökar och du blir mer "bunitim".

Det kommer en tid som du är med alkohol så högt att du stänger av din hjärna. Detta är den tid du svimmar ... sömn ... huva ...
Han gör detta eftersom han tror att "Man, som killen du vill döda dig själv, okej att dricka gift pro kropp, jag ska ta bort det så galet att se om han slutar dricka och vi försöker att utvisa denna alkohol i hans kropp"

Medan du är där, raderas (utan ägare), ger BRAIN följande ordning pro blod "Bicho, mörklagda killen, nu måste vi dra giftet från hans kropp. Planen är som följer, eftersom vi är med vattnet för låg passerar i alla organ och tar vatten från dem, så att vi kan kasta det giftet ut. "

BLOD är som pojkens kropp. Och som en bra pojke, lyder han order raka och så börjar att dra vatten från alla organ. Hur hjärnan består av 75% vatten, är det vad lider mest av denna "ordning" och sedan komma den fruktansvärda huvudvärk surf. Så vet jag att tiden vi inte ens tänker på det, men när de dricker, dricker varje halvtimme ett glas vatten, för som du pissar redan ersätter vatten. Visste du att ...
Drick vatten ... vid rätt tid maximerar omsorg i den mänskliga kroppen?

  • 2 glas vatten efter uppvaknandet hjälper aktivera inre organ.
  • 1 glas vatten 30 minuter innan du äter hjälper matsmältningen.
  • 1 glas vatten innan du tar ett bad hjälper lägre blodtryck.
  • 1 glas vatten före sänggåendet förhindrar hjärtinfarkter.

Vänligen vidarebefordra detta budskap till människor som självkänsla ...

Notebook Pleasure & Cia - The Journal Gazette - noterade idag 45 adresser deltagarna i den stat där den vintern 2013 upplagan av festivalen ES Restaurant Week. Händelsen börjar nästa måndag (2) och löper till den 15 september i hemmen av den stora segern, bergen och den nordliga regionen. Restaurangerna har satt menyer stängda, med förrätt, varmrätt och dessert, det fasta beloppet per person R $ 31,90-R $ 43,90 lunch och middag. Se> här .

Och på tal om Spanien, smakade igår kväll, inom projektet Winebar ( känner här ), vin Bodegas Y Luna Vineyards Beberide Mencia 2009. Grundades 1987, är vingården en del av förnyelsen av vinerna i regionen Bierzo. Den har 50 hektar vingårdar 10 år, där stammarna Mencia, Cabernet Sauvignon, Merlot och Tempranillo är noggrant hanteras. Framställningen av sina viner med samarbetet av Mariano Garcia, känd som guiden i Ribera del Duero, som i 30 år har varit vinmakare Vega Sicilia.

I glaset detta vin från Bierzo, gjord av 100% Mencia druva, följde den förväntade linjen. Tasty, lätt att dricka och ganska aromatisk. Markeras av den röda frukten fräsch och ren. Smaka bra kropp. Bra syra. Inte tröttnar gommen. Frågar en klunk. Värt att veta. 13,5% alkohol | R $ 65,00 | Personlig utvärdering: 90/100 | Importera http://www.worldwine.com.br | Winery www.lunabeberide.com

Marsala? Jag erkänner att jag inte har mycket kunskap om detta vin gjort på Sicilien (Italien) sedan sextonhundratalet. Men jag var imponerad med Marco Bartoli Marsala Superiore 1987 smakade nyligen. Produktionen av marsalavin liknar sherry (på engelska eller spanska sherry sherry), där vinet är helt jäst och därefter befäst sötad. Vinerna identifieras enligt den åldrande tiden - från böter (åldrats i ett år), genom Superiore, Superiore Riserva, och till Vergine Vergine Stravecchio (åldrats under mer än tio år).

Tillverkad med 100% druvan Grillo och finslipat i decennier i stora ekfat av olika storlekar, visade glaset en visuellt vacker visuell bärnsten, orange. Mycket komplex doft med toner av torkade fikon, nötter, torkad frukt och honung. Smak, rik, smetigt, med 19% alkohol. Lång och härlig. Personlig bedömning: 95/100 | R $ 468,00 | Importör: Decanter

Följ mig -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Radio CBN

Sajten Enoeventos Oscar Daudt publicerade en annan av hans analys av trafiken (hits) av webbplatser och bloggar. Databasen var Alexa - The Web Information Company, en amerikansk sajt som specialiserat sig på analys av Internet-trafik, vilket rankas mer än 30 miljoner sidor i över 125 länder. Resultatet är en rangordning med den viktigaste eller mest webbplatserna viner från Brasilien. I detta 2013 upplaga har antalet webbplatser och bloggar ökat från 82 till 99, vilket visar att detta är ett segment som fortsätter att växa. Av samtliga tillfrågade adresser, var endast 6 (6%) klassificeras inte, visar en dynamik administratörer

The Living Life Blog
upptar den ärade 4: e plats
denna lista. Huhuuuuu!!

Följ mig -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Radio CBN