Search Engine Optimization predloži spletno stran Email Extractor

Arhiv za 'miks' Kategorija

Registracija za javnost odprla ob 08:00 danes preko interneta

Ljudje iz vsega Brazilije in tujine pomaga, pred dvema desetletjema, največji moment brazilske vina v čast razvoju kakovostnega izdelka v državi. 850 ljudi, so zbrani za isti namen: vzorec reprezentativen o spravilu pridelka. Pri tem 21. izdaji, ki je predvideno za 28. september, bo zmogljivost enaka, ker struktura spletne strani, ki je opozorilo za vsakogar, ki želi biti del tega dogodka. Registracije je danes odprla ob 8. uri, sledil, dokler se zapolniti prosta delovna mesta. Zainteresirani se morajo prijaviti na spletno stran www.enologia.org.br .

Ki sodelujejo v 21. državnem ocenjevanju vin - Harvest 2013 veš, iz prve roke, reprezentativnost sezone in bo imel privilegij degustacijskih 16 izbranih vzorcih iz najbolj reprezentativne v vesolju 308 vzorcev zabeleženih za 63 kleti v šestih brazilske države.

Vsaka od 16 vzorcev je služil, okusi in komentiral. Opazovanja na vizualni vidiki, vohalni in okušalne predstavil gostujoči pokuševalca mogoče opaziti javni služi kot referenca za prihodnje interpretacij. Ta omogoča izboljšanje okusa za vina, s poudarkom na izobraževalno naravo vrednotenja. Nato preide na drugem vzorcu, ponavljanje istega postopka do konca.

Šele po degustaciji je, da so vina razkriti uvrščajo med najbolj reprezentativne za letino 2013. Rezultat odraža analizo brazilskih 120 vinarjev, medtem ko vzorci degustacije v obdobju avgust 20-29, v Laboratoriju za senzorično analizo Embrapa grozdja in vina, partnersko institucija EBA in zagotavlja tehnično podporo v celotnem dogodku.

In ko govorimo o Novo Zelandijo Sauvignon, okusili kratkim ikona države, Cloudy Bay Sauvignon 2012, ki zagotovo živi do svojega ugleda. Klet je bila ustanovljena leta 1985 v Marlborough. Meet tukaj .

V skledi pokazala vizualno slamnato rumene barve z zelenkastimi odtenki. Nos je skoraj palice z močnimi notami pasijonke, zelišč in citrusov. Slog je podoben Sancerre (Francija), mnogo bolj privlačna. Okus očara prav. Zelo sočno, z ostrim kislosti, uravnotežena, ustvarjajo veliko svežine. Potrjuje zapiske nosu. Končno čist in velik vztrajnost. Eden najboljših SB sem jih kdaj okusili. Dolina do zadnje kapljice! 13,5% alkohola | R $ 149,00 | Kje: Ville du Vin | Osebna Ocena: 95/100

In ko govorimo o peneče okusili včeraj zjutraj še en čudovit nacionalni proizvod, Božiček Augusta brut. Kleti se nahaja v Grapevine, Santa Catarina, na višinah, višjih od 1000 metrov. Učijo zgodovino tukaj . Regija južne Brazilije ima največje značilnosti zmernim podnebjem in visoko med nadmorsko višino 900 in 1400 metrov. Ta kombinacija je dosegla pokrajini vozlišče pojavljajo brazilski vino.

Pripravil dolgo metodi charmat, z 54% Cabernet Sauvignon grozdja, 30% chardonnay, 16% merlot, ostal v stiku s kvasom za štiri mesece. Skleda predstavil vizualni slamo rumeno, jasno in svetlo, z perlage povprečij mehurček za tanek z dobro trpežnostjo. Aroma zelo dobra, sveža in močna, opozarja zeleno jabolko in citruse. Ustih je lahka, saden in zelo osvežujoča. Piti brez kompromisov. 12% alkohola. Osebna Ocena: 87/100 | cena: AU $ 38,00 | Kje: Ville du Vin, Supermarket St Joseph in Extraplus.

Bill članica, gospa Lucy Toledo, ustanovitvi "dan MOQUECA Capixaba".

BILL No 221/2012 - glej tukaj .

Dobro jutro prijatelji, sem našel to zelo dober nasvet od kolega na facebooku in se odločil, da prenese na vas.

-------

Greš v baru ali na zabavo in piti pivo. Pitje drugo pivo. Tretji in tako naprej.

Vaš želodec sporoča Pro vaše možgane rek "Caracas bratec ... fant pije preveč tekočine," m cheião! "

Vaš želodec in vaši možgani ne loči, kaj je vrsta tekočine zaužitju, ve le, da je "tekoča".

Ko možgani prejme to sporočilo pravi: "Sranje, tip je nor" In poslali naslednje sporočilo za ledvice "Moji, izloči toliko krvi, da ti moreš, tip je noro and're pitje veliko tekočine , kaj je dal vse ven "in RIM začne kar največ nadur in filtri kri in zelo hitro napolni.

Zato je prvi tek na stranišče. Če opazili, to je 1. urin z običajne barve z rumeno, saj poleg vode prihaja nečistoč iz krvi.

RIM olajšalo življenje v želodcu, ampak kar naprej piti in želodec pošlje še eno sporočilo pro možganov "Stari, to ne ustavi, na pomoč!" BRAIN in pošlje še eno sporočilo pro RIM "Veio, ki se razteza dekle stranka, gre za to, da o filtriranju ! "

Ledvicah in filtri, kot so nori, zdaj samo q, q Vozi ni alkohol, ki ga pošlje le VODE mehurja (tekočina dragocen telo). Tako jezen, da so v pregledni, saj je voda. In še kar naprej pijete več vode v telesu igra ven in vsebnost alkohola v telesu poveča in boste postali bolj "bunitim".

Pride čas, da si z vsebnostjo alkohola, tako visoke, da izklopite možgane. To je čas, boste peljali ven ... spanje ... napa ...
To počne zato, ker misli, "Človek, ta fant hočeš ubiti, prav pitne strup pro telo, bom izbrisati to tako nor, da bi videli, če bo nehal piti in se trudimo, da izžene tega alkohola v njegovem telesu"

Medtem ko ste tam, izbrisani (brez lastnika), BRAIN izreka naslednjo zaporedno pro krvi "Bicho, onesvestila fant, zdaj se moramo pripraviti strup iz svojega telesa. Načrt je, kot sledi, saj smo z višino vode prenizka prehaja v vseh organih in sprejema vodo iz njih, tako da lahko vrgel strup ven. "

BLOOD je kot telo fantove. In kot dober fant, on uboga ukaze naravnost in tako se začne črpati vodo iz vseh organov. Kako BRAIN je sestavljen iz 75% vode, to je tisto, kar najbolj trpi zaradi te »Da«, nato pa prišli strašni glavoboli surf. Torej, vem, da je v času, sploh ne razmišljam o tem, ampak ko pijejo, pijejo vsake pol ure kozarec vode, saj, kot ste scat že nadomešča vodo. Ali ste vedeli ...
Pijte vodo ... ob pravem času povečuje skrb v človeškem telesu?

  • 2 kozarca vode po zbujam pomaga aktivirati notranje organe.
  • 1 kozarec vode 30 minut pred jedjo pomaga pri prebavi.
  • 1 kozarec vode pred kopanjem pomaga pri zniževanju krvnega tlaka.
  • 1 kozarec vode pred spanjem preprečuje srčni napad.

Prosim, pošljite to sporočilo ljudem, ki esteem ...

Notebook Pleasure & Cia - Revija list - borzi je danes 45 naslovov udeleženci v državi zimskem 2013 izdaji festivala ES Restaurant tedna. Dogodek se začne naslednji ponedeljek (2) in traja do 15. septembra v domovih za veliko zmago, gore in severne regije. V restavracijah so določili meniji zaprti, s predjed, glavna jed in sladica, fiksni znesek na osebo R $ 31,90 do R $ 43,90 kosilo in večerjo. See> tukaj .

In ko govorimo o Španiji, okusili sinoči v okviru projekta vinoteke ( vem tukaj ), vinske Bodegas Y Luna Vinogradi Beberide Mencía 2009. Ustanovljen leta 1987, klet je del obnove vin v regiji Bierzo. Ima 50 hektarjev vinogradov, 10 let, kjer so sevi Mencía, cabernet sauvignon, merlot in Tempranillo ravnati previdno. Priprava njihovih vin s sodelovanjem Mariano Garcia, znan kot čarovnik za Ribera del Duero, ki je 30 let bil vinar Vega Sicilia.

V kozarcu je to vino iz regije Bierzo, ki s 100% Mencía grozdja, sledi pričakovani linijo. Okusna, enostavna piti in zelo aromatično. Poudarjena z rdečim sadjem svež in čist. Okusili dobro telo. Velika kislost. Ne utrudite v ustih. Vpraša požirek. Je vredno vedeti. 13,5% alkohola | R $ 65,00 | Osebna Ocena: 90/100 | Uvoz http://www.worldwine.com.br | Vinarstvo www.lunabeberide.com

Marsala? Jaz priznam, da nimam veliko seznanjenost s to vino, narejeno na Siciliji (Italija) od sedemnajstega stoletja. Vendar sem bil navdušen nad Marco Bartoli Marsala Superiore 1987 okusili v zadnjem času. Proizvodnja vinu vrste Marsala je podoben sherry (v angleškem ali španskem sherry sherry), v kateri je vino popolnoma fermentiranega in nato utrdili sladkan. Za vina so opredeljena glede na čas staranja - od globe (stara eno leto), s superiore, superiore riserva, in Vergine Vergine Stravecchio (stara že več kot deset let).

Izdelano iz 100% grozdja Grillo in osla že desetletja v velikih hrastovih sodih različnih velikosti, steklo pokazala vizualno lepo vidno oranžno, oranžno. Zelo kompleksna aroma z notami suhih fig, oreščkov, suhega sadja in medu. Žrelo, bogat, mastno, z 19% alkohola. Dolga in lepo. Osebna ocena: 95/100 | R $ 468,00 | Uvoznik: Decanter

Sledite mi -> Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIn | Radio CBN

Stran Enoeventos Oscar Daudt objavljen drugo njegove analize o prometu (zadetkov), spletnih strani in blogov. Podatkovna baza je bila Alexa - Informacijska družba Web, ameriška stran, specializirano za analizo internetnega prometa, ki se uvršča več kot 30 milijonov strani v več kot 125 državah. Rezultat je razvrstitev z najbolj pomembno ali najbolj pogledali najdišče vina iz Brazilije. V tej izdaji 2013 se je število spletnih mest in blogov povečal 82-99, kar kaže, da je ta segment, ki še naprej narašča. Od vseh anketiranih naslove, le 6 (6%) niso bile razvrščene, ki prikazuje dinamiko upraviteljev

Življenje Življenje Blog
zaseda častno 4. mesto
ta seznam. Huhuuuuu!

Sledite mi -> Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIn | Radio CBN

Projekt kongresnik Edinho Bez razvrstiti pijačo kot hrano.

Riž, moka, kava, krompir, vino ... Vino? Če je projekt odobren, bo koš prinesel poleg bistvene hrano, steklenice vina. Po mnenju poslanca, bo prehod na davčnih stopenj kategorije živil znižale, zaradi česar je vino bolj konkurenčna brazilski trg.

Oglejte si celotno besedilo predloga zakona:

Vir: Cristina Neves

Sledite mi -> Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIn | Radio CBN