søkemotor optimalisering sende nettsted e kjøkkenvifte

Arkiv for 'Uncategorized' Category


Venner av bloggen leve det livet som ser interessant idé ... fat i dekorere!

Påmelding til publikum åpnet 8 am i dag via internett

Folk fra hele Brasil og i utlandet assists, to tiår siden, det største øyeblikket av brasiliansk vin i feiringen av utviklingen av kvalitet i hele landet. 850 mennesker er samlet for samme formål: sample representativitet av innhøstingen av avlingen. I denne 21. utgaven, planlagt til 28. september vil kapasiteten være den samme fordi strukturen på området, som er en advarsel for alle som ønsker å være en del av dette arrangementet. Registreringer åpnet i dag på 8 am, følges helt ledige stillinger er fylt. Interesserte må registrere nettstedet www.enologia.org.br .

Som deltar i den 21. National Assessment of Wine - Harvest-2013 vet førstehånds, representativiteten av sesongen og vil ha privilegiet av smaker 16 prøver valgt fra de mest representative i et univers av 308 prøver innspilt av 63 vinprodusenter i seks brasilianske delstater.

Hver av de 16 prøvene blir servert, smakte og kommentert. Observasjonene på visuelle aspekter, olfactory og gustatory presentert av gjest forsmak kan noteres av publikum servering som en referanse for fremtidige tolkninger. Dette gjør bedre smak for vin, fremhever det pedagogiske innholdet i evalueringen. Deretter passerer til en annen prøve, å gjenta den samme prosedyre til slutten.

Først etter at prøvingen er at viner er beskrevet klassifiseres blant de mest representative for 2013 innhøsting. Resultatet gjenspeiler analyse av 120 brasilianske vinmakere, mens smaksprøver i perioden 20 til 29 august, ved Laboratorium for sensorisk analyse av Embrapa Grape and Wine, en partner institusjon av EBA og gi teknisk støtte under hele arrangementet.

Og snakker om New Zealand Sauvignon Blanc, smakte nylig et ikon av landet, Cloudy Bay Sauvignon Blanc 2012 som definitivt lever opp til sitt rykte. Den vingård ble grunnlagt i 1985 i Marlborough. Møt her .

I bollen viste visuell strå gul med grønnskjær fargetoner. Nesen stikker nesten med kraftige toner av pasjonsfrukt, urter og sitrus. Stilen er lik en Sancerre (Frankrike), men mye mer attraktivt. Ganen fortryller også. Veldig saftig, med en skarp syrlighet, balansert, genererer mye friskhet. Bekrefter tonene av nesen. Vasking og stor utholdenhet. En av de beste SB jeg noen gang har smakt. Dal til siste dråpe! 13,5% alkohol | R $ 149,00 | Hvor finner du: Ville du Vin | Personlig Evaluering: 95/100

Og snakker om musserende smakte i går morges en annen vakker nasjonalprodukt, Santa Augusta Brut. Den vingård ligger i Grapevine, Santa Catarina, i høyder høyere enn 1000 meter. Lær historie her . Den regionen i Sør-Brasil har de største funksjonene i den tempererte klima og stor høyde på mellom 900 og 1400 meter. Denne kombinasjonen har gjort regionen et knutepunkt voksende brasilianske vin.

Utarbeidet av metode Charmat lang, med 54% Cabernet Sauvignon druer, 30% Chardonnay og 16% Merlot, forble i kontakt med gjæren i fire måneder. Bollen presentert en visuell strå gul, klar og lys, med perlage boble gjennomsnitt for tynn med god utholdenhet. Aroma veldig god, frisk og intens, minner grønt eple og sitrus. Ganen er lett, fruktig og veldig forfriskende. Å drikke uten kompromiss. 12% alkohol. Personlig vurdering: 87/100 | pris: AU $ 38,00 | Hvor finner du: Ville du Vin, Supermarked St. Joseph og Extraplus.

Bill State, Ms Lucy Toledo, etablere "DAY Moqueca Capixaba".

BILL nr. 221/2012 - se her .

God morgen venner, fant jeg dette veldig godt tips fra en kollega på facebook og bestemte seg for å gi videre til deg.

-------

Du går til baren eller på fest og drikke en øl. Drikking av andre øl. Den tredje og så videre.

Magen din sender en melding pro hjernen din sier "Caracas bro ... fyren er å drikke for mye væske, 'm cheião!"

Magen og hjernen skiller ikke hva slags væske er svelget, han vet bare at det er "flytende".

Når hjernen mottar denne meldingen han sier: "Faen, fyren er gal" og sender følgende melding til nyrene "Mine, filtrerer ut så mye blod at du canst, fyren det er gale and're drikke rikelig med væske La oss sette det hele ut "og RIM begynner å gjøre opp overtid og filtrerer blodet og fyller svært raskt.

Derav den første løp til badet. Hvis du legger merke til, er dette første tisse med normal farge gjennom gul, fordi foruten vannet kommer urenheter fra blodet.

RIM lettet liv i magen, men du holder drikking og magen sender en annen melding pro BRAIN "Dude, det stopper ikke, hjelp!" BRAIN og sender en annen melding pro RIM "Veio, strekker party girl, gå for det det på filtrering ! "

Nyre filtre som gale, nå bare q, q han kjører er ikke alkohol, det sender bare til blæren vann (flytende dyrebare kropp). Så forbanna at følgende er gjennomsiktige, fordi det er vann. Og jo mer du holder drikker mer vann til kroppen spiller ut og alkoholinnholdet i kroppen øker og du blir mer "bunitim".

Det kommer en tid som du er med alkoholinnhold så høy at du slår av hjernen. Dette er tiden du besvimer ... sove ... panseret ...
Han gjør dette fordi han mener «Menneske, den fyren du vil drepe deg selv, greit å drikke gift pro kroppen, jeg vil slette denne så sprøtt å se om han slutter å drikke, og vi prøver å utvise denne alkohol i kroppen hans"

Mens du er der, slettes (uten eier), gir BRAIN følgende rekkefølge pro blod "Bicho, mørklagt fyren, nå må vi trekke giften fra kroppen hans. Planen er som følger, som vi er med vannstanden for lave pasninger i alle organer og tar vannet fra dem, så vi kan kaste denne giften ut. "

BLOOD er ​​som guttens kropp. Og som en god gutt, adlyder han ordrene rett og så begynner å trekke vann fra alle organer. Hvordan BRAIN består av 75% vann, det er hva lider mest av dette "orden" og deretter komme den forferdelige hodepinen surfe. Så, jeg vet at med tiden vi ikke engang tenke på det, men når de drikker, drikker hver halvtime et glass vann, fordi som du pisser allerede erstatter vann. Visste du at ...
Drikk vann ... på riktig tidspunkt maksimerer omsorg i menneskekroppen?

  • 2 glass vann etter å ha våknet opp hjelper aktivere indre organer.
  • 1 glass vann 30 minutter før du spiser hjelper fordøyelsen.
  • 1 glass vann før du tar et bad bidrar til å senke blodtrykket.
  • 1 glass vann før du går til sengs forhindrer hjerteinfarkt.

Vennligst gi videre beskjed til folk som selvfølelse ...

Notebook Pleasure & Cia - The Journal Gazette - fredet i dag 45 adresser deltakere i State of the vinteren 2013 utgaven av festivalen ES Restaurant Week. Arrangementet starter neste mandag (2) og løper til 15. september i hjemmene til den store seieren, fjellene og den nordlige regionen. Restaurantene har satt menyer lukket, med forrett, hovedrett og dessert, fast beløp per person R $ 31,90 til R $ 43,90 lunsj og middag. Se> her .

Og snakker om Spania, smakte i går kveld, i prosjektet Winebar ( vet her ), vin Bodegas Y Luna Vineyards Beberide Mencia 2009. Grunnlagt i 1987, er en vinprodusent del av fornyelsen av vinene i Bierzo regionen. Den har 50 hektar vinmarker 10 år, hvor den stammer Mencia, Cabernet Sauvignon, Merlot og Tempranillo er nøye håndteres. Preparation of seus vinhos conta with the colaboração of Mariano Garcia, known como the mago of Ribera del Duero that by 30. years foi enólogo the Vega Sicília.

I glasset denne vinen fra Bierzo regionen, laget med 100% Mencia druen, etterfulgt forventet linje. Velsmakende, lett å drikke og ganske aromatisk. Fremhevet av røde frukter frisk og ren. Smake godt kroppen. Flott surhet. Ikke dekk ganen. Spør en slurk. Verdt å vite. 13,5% alkohol | R $ 65,00 | Personlig Evaluering: 90/100 | Importerer http://www.worldwine.com.br | Winery www.lunabeberide.com

Marsala? Jeg innrømmer at jeg ikke har så mye kjennskap til denne vinen laget på Sicilia (Italia) siden det syttende århundre. Men jeg ble imponert over Marco Bartoli Marsala Superiore 1987 smakte nylig. Produksjonen av Marsala vin er lik sherry (på engelsk eller spansk sherry sherry), hvor vinen er fullt gjæret og deretter befestet søtet. Vinene er identifisert i henhold til den aldrende tid - fra fine (alderen for ett år), gjennom Superiore, superiore riserva, og til vergine vergine stravecchio (alderen for mer enn ti år).

Laget med 100% drue Grillo og finpusset i flere tiår i store eikefat i ulike størrelser, viste glasset en visuelt vakker visuell gult, oransje. Svært kompleks aroma, med toner av tørket fiken, nøtter, tørket frukt og honning. Gane, rik, unctuous, med 19% alkohol. Lang og deilig. Personlig vurdering: 95/100 | R $ 468,00 | Importør: Decanter

Følg meg -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Radio CBN

Området Enoeventos Oscar Daudt publisert en annen av hans analyse av trafikken (treff) av nettsteder og blogger. Databasen var Alexa - The Web Information Company, et amerikansk nettsted som spesialiserer seg på analyse av Internett-trafikken, som rangerer mer enn 30 millioner sider i mer enn 125 land. Resultatet er en rangering med de viktigste eller mest besøkte nettsteder viner fra Brasil. I denne 2013-utgaven, har antallet nettsteder og blogger økt 82-99, viser at dette er et segment som fortsetter å vokse. Av alle adressene i undersøkelsen, var bare seks (6%) ikke klassifisert, viser en dynamikk av administratorer

The Living Livet Blogg
opptar hederlig 4. plass
denne listen. Huhuuuuu!

Følg meg -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Radio CBN